Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Jestem pod wrażeniem tej szczerej troski Krychy o developerów Xboxa
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 18 minut temu, Kangus napisał(a):Ty sie ogarnij bo ja nie jestem z żadnego obozu :D jade rowno po wszystkich i mam wszystkie sprzętyAkurat Twoje posty się tam wplotły że mogłeś odnieść wrażenie że to do Ciebie ;)Również posiadam wszystko i nawet niejednokrotnie kłóciłem się w tym dziale z Asaxem
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor ze mną to akurat żadne osiągniecie. Ja mam często tak odrębny punkt widzenia że jestem atakowany przez wszystkie strony tej plemiennej wojenki xd
Opublikowano 34 minuty temu34 min Widzicie, wystarczyło tylko dwa tygodnie robienia szumu w mediach i bycie INFLUENSEREM i konto pyk, odzyskane. Nic prostszego!
Opublikowano 25 minut temu25 min "And as we plan for the 2027 holiday season, we expect another significant increase, taking us over 5x the prices we paid only two years earlier"Project Helix release date confirmed.
Opublikowano 23 minuty temu23 min Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):Kurwa co wyście się tak ujebali? Przecież WAS TO NIE DOTYCZY.A jest jakiś próg wejścia żeby mogło mnie to dotyczyć? Jakieś wymagania? Czy po prostu razem z asx co jakiś czas przyznajecie ordery i wtedy można sobie pisać o xboxie złe rzeczy? Albo jakiekolwiek?
Opublikowano 12 minut temu12 min Autor Tak po prawdzie, to akurat takie rzeczy jak powrót do tej konsolowej ekskluzywność akurat najbardziej dotyczy posiadaczy PS5. Dla użytkowników Xboxa i PC nic się nie zmieniło, takie Gearsy tak jak miały wyjść na Xboxa i PC tak dalej będą wychodzić. No ale ktoś posiadający PS5, kto liczył że ogra E-Day i przyszłe gry XBna PS5 Pro może się czuć że coś mu odebrano, więc można zrozumieć rozgoryczenie i burzę w temacie.Oczywiście każdy może pisać w temacie nie ma żadnych wymagań, o ile oczywiście trzyma się tematu (z tym ostatnio coraz gorzej), nie robi personalnych wojenek i nie sieje CW.