Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie, że wpadną CoDy, ostatni jakiego grałem to WWII z PS+. Szkoda mi kasy na kampanie trwające 5 godzin, więc będzie idealnie by pobrać je z GPU.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Niby tyle nowych studiów w ramach Acti, ale po prawdzie chyba tam prawie wszystko ostatnio było oddelegowane pod Call of Duty, żeby mogło co rok wychodzić. :D 

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Cedric napisał:

Niby tyle nowych studiów w ramach Acti, ale po prawdzie chyba tam prawie wszystko ostatnio było oddelegowane pod Call of Duty, żeby mogło co rok wychodzić. :D 

dokładnie, tak jest. Od momentu zakupu Xbox będzie miał przynajmniej zagwarantowaną jedną grę AAA co roku xD

Opublikowano

To teraz xbox musi zacząc wydawać gry w q1 i q2, żeby zrobić miejsce dla coda :lol:

Opublikowano
  • Autor

pamiętam że po tym  jak MS kupił Minecrafta, mieli przestraszony telefon z Sony z pytaniem czy Minecraft teraz zostanie exem na Xboxa.

Jak myślicie Jim Ryan wykręcił już numer do Spencera?

Opublikowano

I ten płacz na forach fanatyków PS ze jak to tak kupili ze oni chcą tylko krzywdę im zrobić [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Opublikowano
Teraz, Banan91PL napisał:

I ten płacz na forach fanatyków PS ze jak to tak kupili ze oni chcą tylko krzywdę im zrobić emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png

Jak Crash wychodził tylko na Sony, to było spoko. A jak teraz może zostać maskotką MS, to źle :rayos:

Opublikowano

Trochę szalenie to wygląda, że do Microsoftu należą teraz takie marki FPP jak:

• Call of Duty
  • Doom
  • Wolfenstein
  • Halo
  • Soldier of Fortune (mogliby zrobić reboot)
  • Quake
  • Rage
Opublikowano

Akurat Call od Duty myślę, że zostanie multiplatformą.

Ale jak nie to powodzenia Sony. :kaz:

Opublikowano

Powinien być headshot w łeb exem. Te wszystkie Oskarki od razu by zmieniły konsolę. Minecrafta nie było sensu zabierać z playstation, bo ta gra i tak nie sprzedawała konsol.

Opublikowano
  • Autor

Tez myślę że będzie jak z Minecraftem

Opublikowano
  • Autor

Screenshot_2022-01-18-16-09-30-764_com.twitter.android.thumb.jpg.7b251fa816915391710d76b4917c0613.jpg trendy na Twitterze.

nawet w Polsce odbija się to dużym echem

Opublikowano

Szach i mat. Tyle można napisać.

Opublikowano
45 minut temu, Bigby napisał:

More like CEO of Worldwide Gaming :xboss:

14 minut temu, 20inchDT napisał:

Też tak obstawiałem - Warzone dla wszystkich, a poszczególne odsłony już jako exy dla MS.