Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
5 godzin temu, ASX napisał:

Crystal Dynamics zostało kupione przez Embracer

Zatem czas kupić Embracer.

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Czy mieliście kiedykolwiek problem ze zwrotem gry w wersji cyfrowej kupionej w xbox store? 

Opublikowano
  • Autor

ludzie piszą że usunęli przypinki i grupy xd

gratulacje Xbox, uczyniłeś dashboard jeszcze gorszym 

Opublikowano
  • Autor

bo kafelki z reklamami muszą być jak największe 

Opublikowano

Dziwną mają praktykę z tymi zmianami interfejsu. Najpierw powinien być pomysł na faktyczną poprawkę (a nie tylko zmianę dla zmiany), a później ewentualne próby. Tak jakby na zasadzie: "nie ma co robić, to pogrzebiemy w wyglądzie interfejsu".

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano
  • Autor

No trudno dostrzec w tym jakiś sens. Brakuje jakieś publicznej roadmapy do czego zmierzają te wszystkie zmiany, co jest celem. A teraz to wygląda jak takie miotanie się, w jednej aktualizacji coś dodadzą, w innej usuną, w innej przestawią kafelki

Opublikowano

Dobry pomysł, niech przeniosą teamy od ui i ux do robienia gier.

Opublikowano
  • Autor

Dodalbym jeszcze tych gości od nowych kolorów padów

Opublikowano

Mi tam wisi jak wygląda dashboard, nawet zmian nie zauważam bo siedzę w grach a nie menu konsoli. Zostawić jak jest i tylko funkcje dodawać.

Opublikowano
W dniu 8.09.2022 o 10:31, 20inchDT napisał:

Nie zobaczysz, bo zostali juz kupieni przez Embracer. Wciąż mam ból dupy, bo przez rok pisałem, że chce żeby MS kupił CD i Eidos z ip, a jebany Embracer kupił za grosze :((

Obstawiam że nie kupili przez AB tak samo Sony przez Bungie

8 godzin temu, ASX napisał:

ludzie piszą że usunęli przypinki i grupy xd

gratulacje Xbox, uczyniłeś dashboard jeszcze gorszym 

Znowu kogoś pogrzało w MS kiedy mieszają w dashu oby w finalnej wersji to zostalo.

Opublikowano

bm2WMjW_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Kolekcjonerzy są wściekli!

Wygląda na to, że oprocz dasha pudełka też zmieniają po raz kolejny, ale tym razem tylko grzbiet xd Stare pudełka z xo ftw

Opublikowano

Grubb słyszał że Asobo robi racera na Xboxa. Forza Gotham Racing? :xboss:

Opublikowano

Trochę nie chce mi się wierzyć, że potrafiliby zrobić jeszcze racera obok takich gier jak PT i MSFS.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

MSFS = ForzaTech który już znają, samochody, audio, fizykę też już mają zrobione przez T10/PGG. 

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Dłuższy odpoczynek dla Forzy Horizon (Playground i tak chyba to Fable grzebie) a w to miejsce arcadeowy racer od Asobo? Tak by mogło być 

Opublikowano

Raczej wydłużenie cyklów wydawniczych FH i FM do trzech lat i zostaje miejsce na trzecią odnogę serii, Dan Greenwald z T10 mówił kiedyś że mają takie plany ale to tylko ploty, może  być duchowy następca PGR, Motorstorma czy Kart Racer albo nic.

Asobo zrobiło kiedyś Fuel i pomagało przy The Crew 1/2

Opublikowano
  • Autor

Z tym Asobo to poważne źródło? Bo nie widziałem takiej wypowiedzi Grubba, tylko jakieś randomowe xboxowe konto na twitterze w stylu "trust me bro"

Opublikowano
40 minut temu, ASX napisał:

Z tym Asobo to poważne źródło? Bo nie widziałem takiej wypowiedzi Grubba, tylko jakieś randomowe xboxowe konto na twitterze w stylu "trust me bro"

Nick z XboxEry podobno pierwszy to powiedział.

Znając jego ostatnie przecieki, to nie wiem czy jest w tym jakakolwiek prawda. :reggie:

Opublikowano
  • Autor

:reggie: w takim razie można się rozejść