Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 3 minuty temu, ASX napisał(a):To był ich kurs od dłuższego czasuZwłaszcza wtedy, gdy po przejęciu Bethesdy Spencer publicznie powiedział "ten zakup jest po to, żeby zapewnić naszym graczom wspaniałe eksiki". Kurs MSu wariuje jakby im ECDIS na mostku nie działał.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. @Paolo de Vesir kup sobie tego ROG Xbox Ally X i issue resolved, ticket closed.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 9 minut temu, Bzduras napisał(a):Jestem pewny, że Paolo zaraz powie dlaczego to nie wchodzi w grę, ja nie wiem.Byku, ale bez takich. Rozmawiamy z Coperem o SMALL FACTOR PC w miejsce konsoli (on postawił tezę, że lepsze to niż Xbox z 5K), a ja powiedziałem, że rynek jest za mały i takie rozwiązanie out of the box, większe niż obecny XSX, ale potężniejsze i mniejsze niż standardowy PC byłby strzałem w dziesiątkę z racji bezproblemowej obsługi i interfacem pod pada.W odpowiedzi otrzymuję KUP WIELKĄ STACJONARKĘ I ZAINSTALUJ SYSTEM xDDDKURTYNA
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Autor Teraz, Bzduras napisał(a):Zwłaszcza wtedy, gdy po przejęciu Bethesdy Spencer publicznie powiedział "ten zakup jest po to, żeby zapewnić naszym graczom wspaniałe eksiki". Kurs MSu wariuje jakby im ECDIS na mostku nie działał.no dokładnie to powiedział:But if you're an Xbox customer the thing I want you to know is this is about delivering great exclusive games for you, that ship on platforms where Game Pass exists.i w zasadzie to że zaczęli wydawać gry na platformach gdzie Game Passa nie ma / lub jeszcze nie ma, to była jak dotąd jedyna duża zmiana w ich strategii.Ale z drugiej strony, każdy wiedział jak już wcześniej odchodzili od ekskluzywności najpierw gdy zaczęli wydawać gry jednocześnie na PC, a potem również na Steamie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):W odpowiedzi otrzymujęNajlepiej to kupić zwykłego PC i zainstalować na nim Bazzite żeby mieć UI jak w Steam Decku, ale jak musi być small factor no to trzeba kombinować.9 minut temu, ASX napisał(a):i w zasadzie to że zaczęli wydawać gry na platformach gdzie Game Passa nie ma / lub jeszcze nie ma, to była jak dotąd jedyna duża zmiana w ich strategii.Jak powiem, że przyniosę Ci dzisiaj pizzę do domu a zamiast tego przyjdę i każę Ci kupić pizzę to też można to nazwać dużą zmianą w strategii. Można to też nazwać po imieniu: zwykłym ordynarnym kłamstwem w żywe oczy
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 2 godziny temu, ASX napisał(a):masz na to jakieś dowody że faktycznie wychodzą coraz rzadziej?W przeciwieństwie do twojego pierdolenia ja opieram się na faktach:Ys NordicsAbsolum Itd
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor czyli to wszystko? 12 gier na przestrzeni 3 lat (2023-2026)? Szczerze mówiąc myślałem że więcej tego jest.Ale żeby zweryfikować, czy faktycznie gier wychodzi coraz mniej przydałoby się zobaczyć statystyki ile gier wychodzi rocznie na xboxy i czy faktycznie liczba ta spada.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 12 gier omijających Xboxa? E tam myślałem, że więcej1 gra Playstation na Xboxie (w dodatku stary gaas)? To tylko początek, Sony wyda wszystko na Xboxie, nic tylko czekać!!!!!
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. O kurwa, ale hiciory. Niestety, w ich miejsce muszę zadowolić się takimi niedostępnymi poprzednio na Xboxa śmieciami jak remake'i Final Fantasy.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 2 minuty temu, ASX napisał(a):czyli to wszystko? 12 gier na przestrzeni 3 lat (2023-2026)? Szczerze mówiąc myślałem że więcej tego jestJak widać 12 wystarczyło żeby rozpierdolić wielką megakorporacje a razem z tym mózg twój, Paolo i mazzeo
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ludzie, kurwa, zacznijcie myśleć.edit: debilbot znów bez leków? klasyczek
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Paolo nie widzi nic złego w tym że taka perełka jak nurek Dave omija xboxa bez powodu? Chyba tylko ktoś dla kogo gra życia to outer worlds nie widzi w tym problemu
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Teraz, messer33 napisał(a):SIECZKA że nawet taki nurek Dawid omija xboxy.Tych gier co ominęło Xboxa jest kilkaset ale listę przygotowałem na szybko. Oni nawet nie wiedzą co ich omija, żyją w jednym ekosystemie
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor czuć z daleka zintegrowany atak walikoników discorda, pewnie we cztereach robili tę listę przez ostatnie 2 godziny
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ej Mati, na Xboxa nie wychodzą exy Sony i jakieś jRPGi dla pedofili, musisz koniecznie przestać czerpać przyjemność z kandydatów na GOTG jak Clair Obscure 33 oraz SIlksong!!!edit: zaś fanom dobrych wyścigów polecam na PlayStation 5 i Switcha 2 Forzę Horizon 4, a z akcyjniaków - Gearsy 5. Nie ma? Oh well, jebane bezgrowie. xD
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):O kurwa, ale hiciory. Niestety, w ich miejsce muszę zadowolić się takimi niedostępnymi poprzednio na Xboxa śmieciami jak remake'i Final Fantasy. jeszcze słowo i będziemy się napierdalać
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. No, jak wychodziły hiciory pokroju Baldura to musieliście czerpać przyjemność z takich hiciorów jak Spongebob (czy jak mu tam) na gamepassie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 2 minuty temu, ASX napisał(a):czuć z daleka zintegrowany atak walikoników discorda, pewnie we cztereach robili tę listę przez ostatnie 2 godzinyPewnie z tego discorda co się z niego ewakuowałeś jak Phil podniósł cenę gamepassa ,w bezpieczne chronione przez moderację miejsce gdzie można zgłosić i podjebac jak dyskusja nie idzie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):MS JUŻ SIĘ NIE POZBIERAW końcu coś mądrego napisał