Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał(a):

To był ich kurs od dłuższego czasu

Zwłaszcza wtedy, gdy po przejęciu Bethesdy Spencer publicznie powiedział "ten zakup jest po to, żeby zapewnić naszym graczom wspaniałe eksiki". Kurs MSu wariuje jakby im ECDIS na mostku nie działał.

• Odpowiedzi 36,7 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał(a):

Jestem pewny, że Paolo zaraz powie dlaczego to nie wchodzi w grę, ja nie wiem.

Byku, ale bez takich. reggie Rozmawiamy z Coperem o SMALL FACTOR PC w miejsce konsoli (on postawił tezę, że lepsze to niż Xbox z 5K), a ja powiedziałem, że rynek jest za mały i takie rozwiązanie out of the box, większe niż obecny XSX, ale potężniejsze i mniejsze niż standardowy PC byłby strzałem w dziesiątkę z racji bezproblemowej obsługi i interfacem pod pada.

W odpowiedzi otrzymuję KUP WIELKĄ STACJONARKĘ I ZAINSTALUJ SYSTEM xDDD

KURTYNA

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Bzduras napisał(a):

Zwłaszcza wtedy, gdy po przejęciu Bethesdy Spencer publicznie powiedział "ten zakup jest po to, żeby zapewnić naszym graczom wspaniałe eksiki". Kurs MSu wariuje jakby im ECDIS na mostku nie działał.

no dokładnie to powiedział:

But if you're an Xbox customer the thing I want you to know is this is about delivering great exclusive games for you, that ship on platforms where Game Pass exists.

i w zasadzie to że zaczęli wydawać gry na platformach gdzie Game Passa nie ma / lub jeszcze nie ma, to była jak dotąd jedyna duża zmiana w ich strategii.

Ale z drugiej strony, każdy wiedział jak już wcześniej odchodzili od ekskluzywności najpierw gdy zaczęli wydawać gry jednocześnie na PC, a potem również na Steamie.

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

W odpowiedzi otrzymuję

Najlepiej to kupić zwykłego PC i zainstalować na nim Bazzite żeby mieć UI jak w Steam Decku, ale jak musi być small factor no to trzeba kombinować.

9 minut temu, ASX napisał(a):

i w zasadzie to że zaczęli wydawać gry na platformach gdzie Game Passa nie ma / lub jeszcze nie ma, to była jak dotąd jedyna duża zmiana w ich strategii.

Jak powiem, że przyniosę Ci dzisiaj pizzę do domu a zamiast tego przyjdę i każę Ci kupić pizzę to też można to nazwać dużą zmianą w strategii. Można to też nazwać po imieniu: zwykłym ordynarnym kłamstwem w żywe oczy )

Opublikowano

6:18 notlikethis

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał(a):

masz na to jakieś dowody że faktycznie wychodzą coraz rzadziej?

W przeciwieństwie do twojego pierdolenia ja opieram się na faktach:

image-13.png

image-14.png

Ys Nordics

Absolum

Itd

Opublikowano
  • Autor

czyli to wszystko? 12 gier na przestrzeni 3 lat (2023-2026)? Szczerze mówiąc myślałem że więcej tego jest.

Ale żeby zweryfikować, czy faktycznie gier wychodzi coraz mniej przydałoby się zobaczyć statystyki ile gier wychodzi rocznie na xboxy i czy faktycznie liczba ta spada.

Opublikowano

12 gier omijających Xboxa? E tam myślałem, że więcej

1 gra Playstation na Xboxie (w dodatku stary gaas)? To tylko początek, Sony wyda wszystko na Xboxie, nic tylko czekać!!!!!

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał(a):

czyli to wszystko? 12 gier na przestrzeni 3 lat (2023-2026)? Szczerze mówiąc myślałem że więcej tego jest

Jak widać 12 wystarczyło żeby rozpierdolić wielką megakorporacje a razem z tym mózg twój, Paolo i mazzeo

Opublikowano

Paolo nie widzi nic złego w tym że taka perełka jak nurek Dave omija xboxa bez powodu? Chyba tylko ktoś dla kogo gra życia to outer worlds nie widzi w tym problemugood2

Opublikowano
Teraz, messer33 napisał(a):

SIECZKA że nawet taki nurek Dawid omija xboxy.

Tych gier co ominęło Xboxa jest kilkaset ale listę przygotowałem na szybko.

Oni nawet nie wiedzą co ich omija, żyją w jednym ekosystemie

Opublikowano
  • Autor

czuć z daleka zintegrowany atak walikoników discorda, pewnie we cztereach robili tę listę przez ostatnie 2 godziny

Opublikowano

Ej Mati, na Xboxa nie wychodzą exy Sony i jakieś jRPGi dla pedofili, musisz koniecznie przestać czerpać przyjemność z kandydatów na GOTG jak Clair Obscure 33 oraz SIlksong!!!

edit: zaś fanom dobrych wyścigów polecam na PlayStation 5 i Switcha 2 Forzę Horizon 4, a z akcyjniaków - Gearsy 5. Nie ma? Oh well, jebane bezgrowie. xD

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

O kurwa, ale hiciory. rotfl Niestety, w ich miejsce muszę zadowolić się takimi niedostępnymi poprzednio na Xboxa śmieciami jak remake'i Final Fantasy. (

jeszcze słowo i będziemy się napierdalać

Opublikowano

No, jak wychodziły hiciory pokroju Baldura to musieliście czerpać przyjemność z takich hiciorów jak Spongebob (czy jak mu tam) na gamepassie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
2 minuty temu, ASX napisał(a):

czuć z daleka zintegrowany atak walikoników discorda, pewnie we cztereach robili tę listę przez ostatnie 2 godziny

Pewnie z tego discorda co się z niego ewakuowałeś jak Phil podniósł cenę gamepassa ,w bezpieczne chronione przez moderację miejsce gdzie można zgłosić i podjebac jak dyskusja nie idzie.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

MS JUŻ SIĘ NIE POZBIERA

W końcu coś mądrego napisał