Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Teraz, ASX napisał(a):mogą, ale stracili na tym że nowa odsłona jest słabsza od poprzednich. Jeśli nowe urządzenia xboxa okażą się pod jakimiś względami gorsze od XSX i XSS, to będzie można mówić o trafnym porównaniuNawet XSS i XSX są już gorsze, od kiedy MS zaczął degradować konsole. Crossplay jest iluzoryczny, a będzie jeszcze gorzej. Konsolowy gracz stracił.4 minuty temu, Homelander napisał(a):Ale w nowego nie. A w nowe gry od Xboxa grać możemyNo jak nie mogą, PES oficjalnie zmienił nazwę na eFootball, tylko jest czymś innym, ale co do zasady - możesz.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Wiesz co, jako ktoś kto z konsolami Xbox był od początku i od 3 generacji były to jego główne sprzęty byłem mega rozczarowany Xboxem Series X. No ale pogoniłem, kupiłem PS5 i jestem zadowolony. Z przyzwyczajenia wziąłem później S i tak sobie stoją. Czy teraz, jako gracz, czuję się stratny? No w żadnym wypadku. Xbox wydaje gry na których mi zależy, a nawet więcej (rtsy!), mam je na platformie na której wolę grać. Pod tym względem nie mam żadnego problemu. Mój jedyny problem odnośnie kondycji Xboxa dotyczy tego, że pozbawione bezpośredniej konkurencji Sony znowu coś odjebie. Gdybym miał pewność, że tego nie zrobi to niech Xbox znika jako sprzęt, do niczego mi to nie jest potrzebne. Niech wydają gry, sprzedają sobie ten swój abonament, whatever. Nie wiem w którym momencie gracze mogą być stratni na tym, że będzie jeden sprzęt ze wszystkimi grami. Pod tym jednak warunkiem, że Sony nie odwali jakiś głupot. Playstation do grania na TV, konsola Nintendo do gier Nintendo i Steam Deck do grania przenośnego - podoba mi się bardzo coś takiego. Xbox jako sprzęt jest tu absolutnie zbędny
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor Dlatego jeśli hardware xboxa ma w ogóle mieć jakąś przyszłość to nie może robić tego co do tej pory i jest zmuszony się wyróżnić. PS5 już w tej generacji stało się domyślną konsolą stacjonarną, Switch wyróżnia się swoją przenośnością. A konsole Xboxa to takie gorsze PS5 bez gier ekskluzywnych.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No właśnie wcale nie gorsze bo bez żadnych abonamentów można zagrać w gry z trzech generacji, kupując jedną konsolę jakbyś kupił trzy. Tylko MS nie potrafi tego wykorzystać.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Autor Wsteczna fajna, ale wydaje mi się że to może być trochę za mało, by zatrzymać ludzi przy Xboxie. Muszą moim zdaniem bardziej się wyróżnić
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 3 hours ago, messer33 said:Gry wychodzą i nadal będą wychodzić, jest play anywhere. Ogólnie sporo można xboxowi zarzucić, ale akurat na brak gier czy to first party czy third party trudno w ostatnich latach narzekać. Zwłaszcza jeśli chodzi wsparcie z Japonii, jest bardzo duży postęp względem xboxa one. Xbox to jedyna konsola na której na przykład można bedzie zagrać w każdą odsłonę Final Fantasy. Co do abonamentu to jedną z największych zmian będzie to ze niedługo niższe Tiery Game Passa też dostaną możliwość grania w chmurze, co znaczaco obniża barierę wejścia, bo są one znacznie tańsze niż Ultimate.a kiedy będzie można? Póki co nie można.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Z Xboxem jest tak dobrze, że po 30 latach na konsolach laptopik do gierek już zamówiony.Też xbox podobno. Nic nigdy nie kupię na MS Store oczywiście.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ale będzie można co jest faktem. Dodatkowo na Xbox cały czas gry wychodzą i jest na nim bardzo dużo gier, tak samo rozwijany jest i ciągle pojawiaja się nowe tytuły play anywhere. Można się śmiać z Xboxa ale to naprawdę dobre miejsce dla graczy.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tak tylko dopowiem bo nie wiem na ile wiarygodny jest ten gość, Magg (a zarzeka się że autentycznośc jest dla niego najważniejsza. W swoim podcaście mówi że rozmawia z ludźmi z MS, że ma tam kogoś. I że z tych wszystkich plotek krążących w sieci, część jest prawdą część nie. Nie chciał czy nie może podać szczegółów, ale może powiedzieć napewno że toczy się dużo spotkań i dużo rozmów w firmie, szukane jest rozwiązanie. Na koniec powiedział tylko żeby w ciągu miesiąca spodziewać się wysypu informacji. "it's gonna be wild" zakończył.Czy coś z tego okaże się prawdą, zobaczymy.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Rozładujmy trochę to napięcie, wprowadźmy trochę pozytywnego vibe'u.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie macie zielonego pojęcia co to jest fakt. Za słownikiem języka polskiego:«to, co zaszło lub zachodzi w rzeczywistości»Wikipedia podaje dokładniej:faktem nie może być zdarzenie, które nie miało jeszcze miejsca[1], można jednak mówić o przewidywaniu przyszłych faktów – czyli zdarzeń, które najprawdopodobniej wydarzą się. Zdarzenia te jednak stają się faktami dopiero wówczas, kiedy już się wydarzą.Więc z tymi Finalami to kolejne fakty co najwyżej asaxowe. Zwane też widzimisię, chciejstwem, tudzież zgadywanką
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. A co Windows Central zaprzeczył i ty uwierzyłeś?8 minut temu, drozdu7 napisał(a):Na koniec powiedział tylko żeby w ciągu miesiąca spodziewać się wysypu informacji. "it's gonna be wild" zakończył.No raczej nie zwolnią znowu 7 tysięcy osób przed samymi świętami prawda? PRAWDA? Obstawiam, że dopiero w 1 kwartale przyszłego roku.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Gość zarzeka się, że jest wiarygodny? No to trzeba mu wierzyć bez zastrzeżeń. No bo przecież gdyby był mitomanem, który liczy, że zgadnie, zdobędzie fame i idącą za tym kasę to by przecież powiedział, prawda?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Finale już teraz od 1 do 16 są dostępne na Xboxie i jest to jedyna konsola, na której można ograć całą serię. Rimejki siódemki są oficjalnie zapowiedziane więc pozostaje kwestią czasu zanim i te części staną się faktem dokonanym. Więc jest to zupełnie co innego niż widzmisię, chciejstwo i zgadywanie. To tak jakby napisać że to że będzie można zagrać w Wolverine na PS5 jest zgadywaniem/chciejstwem/widzimisie15 minut temu, drozdu7 napisał(a):Magg (a zarzeka się że autentycznośc jest dla niego najważniejsza.to nie jest wiarygodne źródło.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Z xboxem jestem od 2007 roku ale przyszedł czas się rozstać. Ostatnie ruchy mega żenada, kaliber prawie jak przy premierze xbox one. Zostawiam sobie Series X dla napędu bluray, wstecznej i GTA 6 za rok. Ale poza tym absolutnie nacharane w twarz przez MS.Switch + PC z gierkami wszystkich wydawców (i niedługo z dostatecznie potężną wsteczną żeby odpalić wszystko z X360/PS3) i raczej szybko konsoli nie kupię.Przy PC jest obecnie minimalna (do oferowanych mozliwosci) ilość grzebania. Polecam ten styl życia.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 4 minuty temu, Homelander napisał(a):Gość zarzeka się, że jest wiarygodny? No to trzeba mu wierzyć bez zastrzeżeń. No bo przecież gdyby był mitomanem, który liczy, że zgadnie, zdobędzie fame i idącą za tym kasę to by przecież powiedział, prawda?Przecież napisałem to co mówił i że zobaczymy co okaże się prawdą. Nie kazałem mu wierzyć.Nie przypierdalaj się już do wszystkiego
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 minutes ago, ASX said:Finale już teraz od 1 do 16 są dostępne na Xboxie i jest to jedyna konsola, na której można ograć serię. Rimejki 7 są oficjalnie zapowiedziane więc pozostaje kwestią czasu zanim i te części staną się faktem dokonanym.Napisałeś, że to fakt. No to jak w końcu, fakt, czy dopiero będzie faktem? Znowu wprowadzanie w błąd? No za długo to Ty się nie popilnowałeś1 minute ago, drozdu7 said:Przecież napisałem to co mówił i że zobaczymy co okaże się prawdą. Nie kazałem mu wierzyć.Nie przypierdalaj się już do wszystkiegoDo Ciebie? Absolutnie nie. Po prostu ten gość to totalny mitoman i tyle
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Od 15:30 krótka przerwa na dojazd z roboty do domu autem i po powrocie chłopaki jadą dalej z tematem i wyzwiskami.Takich konsolomaniaków już nie robią, szanujmy obecnych póki żyją
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 33 minuty temu, maciucha napisał(a):Z xboxem jestem od 2007 roku ale przyszedł czas się rozstać. Ostatnie ruchy mega żenada, kaliber prawie jak przy premierze xbox one.Zostawiam sobie Series X dla napędu bluray, wstecznej i GTA 6 za rok.Jak maciucha przestanie kupować te wszystkie nowości na xboksie, no to już ostateczny gwóźdź do trumny bez wsparcia tak oddanych graczy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W obozie zielonych popłoch i nerwowe ruchy jak w bunkrze Hitlera w 45
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor mega toksyczna atmosfera się zrobiła, jak na to że to tylko sprzęty i gry dla dzieci. Myślałem że jak skończyło się CW ( bo Xbox już dawno przegrał wojnę konsol) to sytuacja będzie lepsza, ale jest tylko gorzej