Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 36,8 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
8 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):

Szykujcie dupska i portfele, bo nie dla polaka robaka biedaka to.

Jeśli dowiozą to o czym się mówi, to generalnie trudno się dziwić że będzie to drogie (w sensie że traktujemy to raczej jako kompa z konsolową wsteczną).

Powiedziała że to czym to ma być trochę widzimy już w Ally X. Ale to nie wszystko.

Już pomijam i chwilowo zapominam ich wszystkie kłamstwa. Po shitstormie internetowym dobrze że kilkukrotnie zapewnili o najważniejszym, że kolejny sprzęt się robi i gracze Xboxowi z tego faktu powinni być zadowoleni.

Opublikowano

W 5:47 mówi coś o opcjach dla każdego, w zależności od oczekiwań. Gość pytał o Xboksa ogółem, nie tylko o Ally. Ciekawe, czy ponownie przygotują pc-konsolę premium i drugi sprzęt dla casuala, czy jednak opcję dla casuala uzupełnią partnerzy 3rd party. Mam nadzieję, że wsteczna nie tylko w ramach "premium experience".

Opublikowano

A jebać tego gamepassa. Nikt normalny i tak nie płacił pełnej ceny.

Ja korzystałem jak był za grosze teraz gry kupuje.

Przecież nie będę wypozyczał ball x pit za 115zł na miesiąc jak na Islandii kosztuje 42.

Xbox to nadal najtańsza opcja grania konsolowego a nawet jak ich Magnus będzie drogi to liczę że będzie jak pc i online będzie darmowe więc różnica w cenie zwróci się w kilka lat :copium:

Opublikowano

Kilku frajerów nawet na tym forum złapią na ten myk. Gracze z głową na karku przeznaczą te pieniążki na komputer klasy stacjonarnej

Opublikowano

To będzie sprzęt dla nikogo, konsolowcy zostaną przy konsolach a pctowcy przy kompach i steam.

Nawigowanie po windowsie 11 padem jak wysypie ci się nakładka xboxa będzie pewnie mistycznym przeżyciem

Opublikowano

W sumie dalej chuja i tak wiemy, jak to będzie zrobione, jedynie informacje takie mamy, że się robi sprzęt i tyle. Zbyt MS to wylewny nie jest na temat nowego sprzętu, siedzą w tym swoim zamkniętym bagienku, a reszta to im lata koło chuja, co tam w internetach piszczy.

Opublikowano

Będą gry z konsoli działały w 100% to wiadomo że ktoś tam kupi.

Taka hybryda to niegłupi pomysł ale osobiście wolałbym steamboxa, mam nadzieję że gabe kiedyś wypuści bo jego OS zjada dupom Microsofta i jego nakładki na windowsa

Opublikowano

Warto sprostować informacje o wczorajszych podwyżkach devkitow.

Tak będą droższe ale zrobinie portu na Xboxa nie wymaga devkita, wystarczy devmode w konsoli i darmowe oprogramowanie GDK od Microsoftu.

Jest to najtańsza opcja dla np małych devow na zrobienie konsolowego portu zwłaszcza że od jakiegoś czasu chyba nawet ten devmode w konsoli jest darmowy.

Opublikowano
4 minutes ago, devilbot said:

Warto sprostować informacje o wczorajszych podwyżkach devkitow.

Tak będą droższe ale zrobinie portu na Xboxa nie wymaga devkita, wystarczy devmode w konsoli i darmowe oprogramowanie GDK od Microsoftu.

Jest to najtańsza opcja dla np małych devow na zrobienie konsolowego portu zwłaszcza że od jakiegoś czasu chyba nawet ten devmode w konsoli jest darmowy.

chyba? czy może... PODOBNO?

Opublikowano

Jak zrobią gówno to będzie trzeba to jebać, ale na tą chwilę ich ostatnia konsola first party jest świetnym kawałkiem sprzętu. Więc warto poczekać czym dokładnie będzie ich konsola, bo to że będzie więcej różnych komputerków z logo Xboxa to też trzeba sobie zdać sprawę.

Opublikowano
5 godzin temu, devilbot napisał(a):

A jebać tego gamepassa. Nikt normalny i tak nie płacił pełnej ceny.

Ja korzystałem jak był za grosze teraz gry kupuje.

Przecież nie będę wypozyczał ball x pit za 115zł na miesiąc jak na Islandii kosztuje 42.

Xbox to nadal najtańsza opcja grania konsolowego a nawet jak ich Magnus będzie drogi to liczę że będzie jak pc i online będzie darmowe więc różnica w cenie zwróci się w kilka lat :copium:

Kupiłeś za 42zl i tyle, za tydzień zapomnisz o tym. Za 119 ograsz jeszcze coś innego. Wiec każdy normalny płacił normalną cenę )

Ja nie wierzę w jakiegoś steamboxa od MS. Valve sam zrobi stacjonarną konsole. Dlatego w to nie wierzę? MS nie ogarnął Xbox na Steam decku.