Opublikowano 10 godzin temu10 godz. bardzo zbliżone teraz do formatu okładek z steam, wiecie co to oznacza
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Chryste czy ten Xbox mógłby już przestać co chwilę tak wygrywać i po prostu zdechnąć
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor @Czoperrr pytał kiedy jakieś zmiany w dashboardzie, no to jakieś są xd Nie będzie jednej wielkiej przebudowy dashoboard, tylko cykl małych zmian co dwa tygodniu dnie takich jak te kafelki, które ostatecznie złożą się na większą przebudowę.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor 2 godziny temu, devilbot napisał(a):Chryste czy ten Xbox mógłby już przestać co chwilę tak wygrywać i po prostu zdechnąć Spokojnie są też złe wieściCzyli o to chodziło z tym resetem
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mają zamknąć też jakieś studio wg przecieków.Rip double fine, dobrze że zdążyli założyć związek zawodowy.Jutro od rana trzeba się przyjrzeć dokładniej tej śmierci Xboxa.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Marża 3% to wielkość błędu statystycznego, jadą na zerze. Ja nie wiem jak oni chcą poprawić sytuację dochodową w obliczu dużej inwestycji - Helixa. Trochę zjeść ciastko mieć ciastko sytuacja.No ale przynajmniej wszystkie moje tezy potwierdzone, pani Asiu kocham panią
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Asia będzie musiała dorobić kilka procencików na OnlyFans. Inaczej się nie da.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 3 minuty temu, Sebas napisał(a):Asia będzie musiała dorobić kilka procencików na OnlyFans. Inaczej się nie da.W branży software kilkadziesiąt procent marży to norma. Xbox miał wcześniej powyżej 10%, jestem pewny że gdzieś to widziałem kiedyś.1-3% to handel detaliczny ma, dla porównania. Biznes gdzie decyduje tylko fizyczna skala, wielkość nic więcej.