Opublikowano 8 godzin temu8 godz. bardzo zbliżone teraz do formatu okładek z steam, wiecie co to oznacza
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Chryste czy ten Xbox mógłby już przestać co chwilę tak wygrywać i po prostu zdechnąć
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor @Czoperrr pytał kiedy jakieś zmiany w dashboardzie, no to jakieś są xd Nie będzie jednej wielkiej przebudowy dashoboard, tylko cykl małych zmian co dwa tygodniu dnie takich jak te kafelki, które ostatecznie złożą się na większą przebudowę.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 2 godziny temu, devilbot napisał(a):Chryste czy ten Xbox mógłby już przestać co chwilę tak wygrywać i po prostu zdechnąć Spokojnie są też złe wieściCzyli o to chodziło z tym resetem
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mają zamknąć też jakieś studio wg przecieków.Rip double fine, dobrze że zdążyli założyć związek zawodowy.Jutro od rana trzeba się przyjrzeć dokładniej tej śmierci Xboxa.
Opublikowano 35 minut temu35 min Marża 3% to wielkość błędu statystycznego, jadą na zerze. Ja nie wiem jak oni chcą poprawić sytuację dochodową w obliczu dużej inwestycji - Helixa. Trochę zjeść ciastko mieć ciastko sytuacja.No ale przynajmniej wszystkie moje tezy potwierdzone, pani Asiu kocham panią
Opublikowano Teraz1 min Asia będzie musiała dorobić kilka procencików na OnlyFans. Inaczej się nie da.