Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Autor 1 minutę temu, iluck85 napisał(a):I widać w co idą- CLOUDS.Ciekaw jestem ich nowej konsoli- co to będzie?!będzie podobna do tego handhelda ROG Xbox AllyPecetem z logiem Xboxa.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 46 minut temu, wrog napisał(a):No i kończenie CoDem...Dla mnie w sumie pierwszy CoD od lat który faktycznie mnie zainteresował, ale przyznam, że było lekkie rozczarowanie jak po zajebistym trailerku pojawilo się logo CoD.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Teraz, ASX napisał(a):będzie podobna do tego handhelda ROG Xbox AllyPecetem z logiem Xboxa.Czyli bez napędu jak nowy Series X.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Teraz, iluck85 napisał(a):Czyli bez napędu jak nowy Series X.Były gdzieś informacje, że na Xboxie 90% gier sprzedaje się cyfrowo. Widać, że tym właśnie graczom wyszli naprzeciw, bo każda z pokazanych dzisiaj gier ma Play Anywhere.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 5 minut temu, iluck85 napisał(a):I widać w co idą- CLOUDS.Ciekaw jestem ich nowej konsoli- co to będzie?!Mnie się bardzo nie podoba, że dla nich to może być własnie Preservation. Dla mnie to dokładnie co innego :/
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a):Mnie się bardzo nie podoba, że dla nich to może być własnie Preservation. Dla mnie to dokładnie co innego :/No cała ta branża idzie w kierunku w którym ja się powoli już nie odnajduję. Nie napiszę że wysiadam z tego pociągu, ale żebym twardo trzymał miejsce siedzące to też nie.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 56 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Jak wszystkie PC handheldy - ok. 3K PLNów.Dobre sobie :) Raczej ze 4.500 zł.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):Były gdzieś informacje, że na Xboxie 90% gier sprzedaje się cyfrowo. Widać, że tym właśnie graczom wyszli naprzeciw, bo każda z pokazanych dzisiaj gier ma Play Anywhere.Ja już powoli mam wyjebane na płytki. Kurwa, już mi się nie chce wstawać i zmieniać grę. Kupiłem sobie D4 na płycie wtedy, ale kurwica, mnie strzelała jak musiałem zmieniać płytę na inną grę. To sobie kupiłem cyfrową wersję D4 i tak polecam żyć. Tak samo już kupuję inne cyfrowe gierki. Chodzi mi bardziej o xbox, bo tam gamepass + zakupione cyfrowe gierki dobrze się wspomagają. W przypadku PS5, tam jeszcze jadę na płytkach, a gram tylko w singlowe gierki, więc tam nie ma gaasów w które gram na xsx.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Najważniejsze z tej konferencji było dla mnie, to że w końcu kładą nacisk na Play Anywhere i Xbox Cloud dla nowych i zakupionych gier.Żadna inna firma nie oferuje takiej elastyczności.+Windows lepiej skrojony pod handheldy. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez SnoD
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Autor To jest w tej chwili to co ich najbardziej wyróżnia, gdy inni koncentrują się na pojedynczej konsoli, Oni budują cały ekosystem, z konsolą, PC, handheldami PC i chmurą. więc dobrze więc że się na tym koncentrują. Chociaż wiadomo że puryści konsolowi mogą to gorzej odbierać, bo konsola przestaje być w centrum, a staje się coraz bardziej tylko jednym z wielu urządzeń Xboxa,
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 15 minut temu, SnoD napisał(a):Dobre sobie :) Raczej ze 4.500 zł.Ten X czarny, bo ten biały będzie za 3.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. W ogóle bardzo suta druga połowa roku XGS - TOW2, NinjaGaiden4, CoD, THPS3+4, Keeper. Od 3rd party Cronos, port SH2, Silent Hill f, ale pewnie o wielu innych rzeczach zapomniałem.Nieźle jak na martwą konsolę.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. @drozdu7 już zadowolony? Czarny Kukong i 2 fajnale na X'a w tym roku ;)
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jest ok, że w końcu te gry wyjdą. Widać ich twórcy mieli jednak umowy wiążące z Sony.Xboxowy handheld mam nadzieję że nie zwiastuje jednak tego jak będzie wyglądał kolejny Xbox w środku
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Kto by się spodziewał THPS3+4 i nowego CoDa i jak tu teraz spać po takich rzeczach?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 8 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):Kto by się spodziewał THPS3+4Każdy od 4 marca?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. This is an xbox that can't play xbox games. Żenada. Xbox umarł w momencie ogłoszenia tylko 4 gier na playstation.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Autor To jest xbox, który jeszcze, nie odpala gier xboxowych.Ale faktycznie można napisać że tradycyjny model konsolowego Xboxa umarł, a Series X i Series S były ostatnimi tradycyjnymi konsolami MS. Teraz jesteśmy w trakcie soft resetu całej marki, która docelowo zmienia się pecetową platformę, w stylu Steama, z hardware'em w stylu Steam Decka czy Lenogo Go S.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. The Outer Worlds 2 za 349 zeta. Piekna cena za tytul AA. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez bebbop
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Tak się rucha niebieskich i innych. Dobry plan mają.4 godziny temu, ASX napisał(a):Ale faktycznie można napisać że tradycyjny model konsolowego Xboxa umarł, a Series X i Series S były ostatnimi tradycyjnymi konsolami MS.No ale miejmy nadzieję, że w hardware będą dalej wchodzić. Ja nie chce mieć smoka, mnie wystarczy nowa lepsza konsola. Bawić się w PC nie lubię i tyle.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 godziny temu, ASX napisał(a):To jest xbox, który jeszcze, nie odpala gier xboxowych.Ale faktycznie można napisać że tradycyjny model konsolowego Xboxa umarł, a Series X i Series S były ostatnimi tradycyjnymi konsolami MS. Teraz jesteśmy w trakcie soft resetu całej marki, która docelowo zmienia się pecetową platformę, w stylu Steama, z hardware'em w stylu Steam Decka czy Lenogo Go S.już ze dwa miesiące temu pojawiły mi się tymczasowo gry z konsoli w pecetowej apce (i po jakimś czasie zniknęły), a widzę, że globalnie zauważyli to teraz
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 godzin temu, ASX napisał(a):To jest xbox, który jeszcze, nie odpala gier xboxowych.Oczywiscie zapomniałeś wspomnieć (bo nie posadzam o niewiedzę), że:1) ludzie zgłaszają te pojawiające się gry od miesiecy2) Jez ma podobny artykuł i uaktualnił go wczoraj informacją od MS, ze to bugSkończy się na streamingu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Za 10-15 lat to już będzie sam streaming gier i będzie to tylko w telewizorach. Taka jest przyszłość gamingu.