Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, iluck85 napisał(a):

I widać w co idą- CLOUDS.

Ciekaw jestem ich nowej konsoli- co to będzie?!

będzie podobna do tego handhelda ROG Xbox Ally

Pecetem z logiem Xboxa.

• Odpowiedzi 33,4 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
46 minut temu, wrog napisał(a):

No i kończenie CoDem...

Dla mnie w sumie pierwszy CoD od lat który faktycznie mnie zainteresował, ale przyznam, że było lekkie rozczarowanie jak po zajebistym trailerku pojawilo się logo CoD.

Opublikowano
Teraz, ASX napisał(a):

będzie podobna do tego handhelda ROG Xbox Ally

Pecetem z logiem Xboxa.

Czyli bez napędu jak nowy Series X.

Opublikowano
Teraz, iluck85 napisał(a):

Czyli bez napędu jak nowy Series X.

Były gdzieś informacje, że na Xboxie 90% gier sprzedaje się cyfrowo. Widać, że tym właśnie graczom wyszli naprzeciw, bo każda z pokazanych dzisiaj gier ma Play Anywhere.

Opublikowano
5 minut temu, iluck85 napisał(a):

I widać w co idą- CLOUDS.

Ciekaw jestem ich nowej konsoli- co to będzie?!

Mnie się bardzo nie podoba, że dla nich to może być własnie Preservation. Dla mnie to dokładnie co innego :/

Opublikowano
1 minutę temu, pawelgr5 napisał(a):

Mnie się bardzo nie podoba, że dla nich to może być własnie Preservation. Dla mnie to dokładnie co innego :/

No cała ta branża idzie w kierunku w którym ja się powoli już nie odnajduję.

Nie napiszę że wysiadam z tego pociągu, ale żebym twardo trzymał miejsce siedzące to też nie.

Opublikowano
56 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jak wszystkie PC handheldy - ok. 3K PLNów.

Dobre sobie :) Raczej ze 4.500 zł.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Były gdzieś informacje, że na Xboxie 90% gier sprzedaje się cyfrowo. Widać, że tym właśnie graczom wyszli naprzeciw, bo każda z pokazanych dzisiaj gier ma Play Anywhere.

Ja już powoli mam wyjebane na płytki. Kurwa, już mi się nie chce wstawać i zmieniać grę. Kupiłem sobie D4 na płycie wtedy, ale kurwica, mnie strzelała jak musiałem zmieniać płytę na inną grę. To sobie kupiłem cyfrową wersję D4 i tak polecam żyć. Tak samo już kupuję inne cyfrowe gierki. Chodzi mi bardziej o xbox, bo tam gamepass + zakupione cyfrowe gierki dobrze się wspomagają. W przypadku PS5, tam jeszcze jadę na płytkach, a gram tylko w singlowe gierki, więc tam nie ma gaasów w które gram na xsx.

Opublikowano

Najważniejsze z tej konferencji było dla mnie, to że w końcu kładą nacisk na Play Anywhere i Xbox Cloud dla nowych i zakupionych gier.

Żadna inna firma nie oferuje takiej elastyczności.

+Windows lepiej skrojony pod handheldy.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
  • Autor

To jest w tej chwili to co ich najbardziej wyróżnia, gdy inni koncentrują się na pojedynczej konsoli, Oni budują cały ekosystem, z konsolą, PC, handheldami PC i chmurą. więc dobrze więc że się na tym koncentrują.

Chociaż wiadomo że puryści konsolowi mogą to gorzej odbierać, bo konsola przestaje być w centrum, a staje się coraz bardziej tylko jednym z wielu urządzeń Xboxa,

Opublikowano
15 minut temu, SnoD napisał(a):

Dobre sobie :) Raczej ze 4.500 zł.

Ten X czarny, bo ten biały będzie za 3.

Opublikowano

W ogóle bardzo suta druga połowa roku XGS - TOW2, NinjaGaiden4, CoD, THPS3+4, Keeper. Od 3rd party Cronos, port SH2, Silent Hill f, ale pewnie o wielu innych rzeczach zapomniałem.

Nieźle jak na martwą konsolę. obama

Opublikowano

@drozdu7 już zadowolony? Czarny Kukong i 2 fajnale na X'a w tym roku ;)

Opublikowano

Jest ok, że w końcu te gry wyjdą. Widać ich twórcy mieli jednak umowy wiążące z Sony.

Xboxowy handheld mam nadzieję że nie zwiastuje jednak tego jak będzie wyglądał kolejny Xbox w środku

Opublikowano

Kto by się spodziewał THPS3+4 i nowego CoDa obama i jak tu teraz spać po takich rzeczach?

Opublikowano
8 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

Kto by się spodziewał THPS3+4

Każdy od 4 marca?

Opublikowano

This is an xbox that can't play xbox games. Żenada. Xbox umarł w momencie ogłoszenia tylko 4 gier na playstation.

Opublikowano
  • Autor

To jest xbox, który jeszcze, nie odpala gier xboxowych.

Ale faktycznie można napisać że tradycyjny model konsolowego Xboxa umarł, a Series X i Series S były ostatnimi tradycyjnymi konsolami MS. Teraz jesteśmy w trakcie soft resetu całej marki, która docelowo zmienia się pecetową platformę, w stylu Steama, z hardware'em w stylu Steam Decka czy Lenogo Go S.

Opublikowano

The Outer Worlds 2 za 349 zeta. Piekna cena za tytul AA.

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Tak się rucha niebieskich i innych. Dobry plan mają.

4 godziny temu, ASX napisał(a):

Ale faktycznie można napisać że tradycyjny model konsolowego Xboxa umarł, a Series X i Series S były ostatnimi tradycyjnymi konsolami MS.

No ale miejmy nadzieję, że w hardware będą dalej wchodzić. Ja nie chce mieć smoka, mnie wystarczy nowa lepsza konsola. Bawić się w PC nie lubię i tyle.

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał(a):

Ale faktycznie można napisać że tradycyjny model konsolowego Xboxa umarł, a Series X i Series S były ostatnimi tradycyjnymi konsolami MS. Teraz jesteśmy w trakcie soft resetu całej marki, która docelowo zmienia się pecetową platformę, w stylu Steama, z hardware'em w stylu Steam Decka czy Lenogo Go S.

już ze dwa miesiące temu pojawiły mi się tymczasowo gry z konsoli w pecetowej apce (i po jakimś czasie zniknęły), a widzę, że globalnie zauważyli to teraz

Opublikowano
5 godzin temu, ASX napisał(a):

Oczywiscie zapomniałeś wspomnieć (bo nie posadzam o niewiedzę), że:

1) ludzie zgłaszają te pojawiające się gry od miesiecy

2) Jez ma podobny artykuł i uaktualnił go wczoraj informacją od MS, ze to bug

Skończy się na streamingu.

Opublikowano

Za 10-15 lat to już będzie sam streaming gier i będzie to tylko w telewizorach. Taka jest przyszłość gamingu.