Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,7 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
3 godziny temu, krzysiek923 napisał(a):

Tak sobie słucham co tam Maniak z Soulem plotą o podwyżce, bo wyskoczyło na głównej YT i nagle Soul wyskakuje w foliowej czapeczce z tekstem: "ja myślę, że MS celowo wyłączył serwery, żeby ludzie nie mogli anulować subskrypcji", w związku z tą awarią serwerów, gdzie ludzie zaczęli masowo anulować subskrypcję GP.

unnamed.png

Ja od czytania głupot soula na forum dostawałem drgawek, a co dopiero słuchać tych clownów.

Edytowane przez Beelzeboss

Opublikowano

I pomyśleć jak to wszystko się zmieniło. Według mnie po przejęciu ActiBlizzKing, Xbox miał szansę zbliżyć się to PLaystation. Wyobraźcie sobie że Bethesda pozostaje ekskluzywna, a gry Acti Blizz mają jakąś tam czasowa wyłączność, oczywiście prócz Call od Duty bo wiadomo przez 10 kart zobligowani się wydawać gry na konkurencję. Gdzieś mi się obiło o uszy że Accti Blizz kosztowało ich coś koło 60 mld zielonych dlatego że przejęli też gotówkę która Acti mialo na kontach. To wygląda tak jakby po prostu chcieli te miliardy zainwestowane odrobić. Ciężko stwierdzić co tam po drodze poszło nie tak.

Opublikowano

To bylo najglupsze przejecie ze wszystkich przejec microsoftu. Moze gdyby zgarneli COD na wylacznosc to by cos tam odrobili (ciekawe czy wtedy gry na wylacznosc to tez byloby zuo i granie przeciw graczom), no ale blizzard? xD Diablo, starcraft i warcraft nie znaczyly nic lata wczesniej a co dopiero w 2022. Jedynie overwatch do esportu ale kto gra w to kompetytywnie na konsoli. WoW tez pecety. Po ch.uj oni to kupowali?

Opublikowano
4 minuty temu, Mejm napisał(a):

Diablo, starcraft i warcraft nie znaczyly nic lata wczesniej a co dopiero w 2022.

Diablo 3 było hitem i po trailerach Diablo 4 też zapowiadało się wtedy dobrze i dowiozło.

https://www.shacknews.com/article/141444/diablo-4-1-billion-sales-150-million-mtx

https://www.pcgamer.com/diablo-4-is-blizzards-fastest-selling-game-of-all-time/

World of warcraft podobno zarobił w 2022 prawie 800 milionów zielonych, całkiem niezle jak na 20 letniego starocia, który jeszcze przez lata bedzie dochodowy.

Martwe marki.

Opublikowano
24 minuty temu, Mejm napisał(a):

To bylo najglupsze przejecie ze wszystkich przejec microsoftu

Weszli w posiadanie wielu gier uslug zarabiajac krocie. Call of Duty: Warzone, zwykle Cody, Overwatch 2, Diablo IV, Diablo Immortal, World of Warcraft, Hearthstone, Call of Duty: Mobile czy Candy Crush Saga - siedza na gorze zlota. A wiec zakup duzo im dal.

Do tego maja przeciez Minecraft, Sea of Thieves, The Elder Scrolls Online oraz Fallout 76. Sa mocarstwem. Sony by chcialo miec chociaz jeden taki tytul w swojej bibliotece. Stad moga sobie pozwolic na robienie roznych gier singleplayer, bo kolejna potezna gra usluga moze oznaczac kanibalizowanie innych swoich gier.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Zakup AB będzie im procentować i przez kolejne 20 lat.

Zabetonowali swoją pozycję na rynku w taki sposób, że wszyscy muszą się z nimi liczyć czy im się to podoba czy nie, a w szczególności producenci konsol - w szczególności nad Sony wisi lockup marek AB jedynie na 10 lat.