Opublikowano niedziela o 19:021 dzień Mordo mikrosoft nigdy nie kłamał, jak nie wierzyć temu słodziakowi <3
Opublikowano niedziela o 19:031 dzień Akurat jak nie będą musieli wspierać sprzętu tylko zrobią swoje SteamMachine to wyjdzie to pewnie na dobre graczom. 350W to będzie potężny sprzęt na skalę konsol. Do tego integracja ze sklepami i AI? Jedyny next-gen na rynku.
Opublikowano niedziela o 19:341 dzień Desperacja level hard xd Ograniczamy dostępność konsol w sklepach, podnosimy ceny, zniechęcamy ludzi do Xboksa w całym internecie, ale w 2025 wydamy sobie aktualizację dasha X360 z reklamą Series S/X @fucklogic
Opublikowano niedziela o 21:101 dzień 1 hour ago, krzysiek923 said:Desperacja level hard xdOgraniczamy dostępność konsol w sklepach, podnosimy ceny, zniechęcamy ludzi do Xboksa w całym internecie, ale w 2025 wydamy sobie aktualizację dasha X360 z reklamą Series S/X @fucklogicWezyr twierdzi, że 360 to najlepsza konsola w historii więc nic dziwnego, że nadal ją aktualizują.
Opublikowano wczoraj o 04:41 1 dzień Te kafelki w 360 były początkiem zmian na gorsze, Blades najlepszym dashem ever.
Opublikowano wczoraj o 05:44 1 dzień Autor 13 godzin temu, tlas napisał(a):TheGamerTarget And Walmart Are Pulling Their Xbox Stock, Accordin..."The Target I work for has removed all Xbox games, and I'm pretty sure it will be store-wide".w wallmartach też stagnacja, tylko Sony i Nintendo jeszcze tego nie widząale to ujrzą bo stagnacja dopadnie każdego, jak inflacjaCiekawe czy ludzie nauczą się kiedyś, by nie wierzyć we wszystko co przeczytają w internecie?
Opublikowano wczoraj o 06:31 1 dzień Skala może być dyskusyjna, ale fakt pozostaje faktem, gry na płytach na Xboxa coraz trudniej znaleźć w sklepach. Tak jak sytuacje, że sklep zamawia 13 razy tyle pudełek na PS5 albo w ogóle olewa Xboxa.
Opublikowano wczoraj o 06:32 1 dzień 47 minut temu, ASX napisał(a):Ciekawe czy ludzie nauczą się kiedyś, by nie wierzyć we wszystko co przeczytają w internecie?Można też wierzyć w notki od MS i filmiki z zapewnieniami. Wyjdzie na to samo
Opublikowano wczoraj o 06:37 1 dzień Autor 2 minuty temu, Mustang napisał(a):Skala może być dyskusyjna, ale fakt pozostaje faktem, gry na płytach na Xboxa coraz trudniej znaleźć w sklepach. Tak jak sytuacje, że sklep zamawia 13 razy tyle pudełek na PS5 albo w ogóle olewa Xboxa.No pod względem pudełek będzie najpewniej tylko gorzej i gorzej. Na xboxie płyty znikają/znikną najszybciej, bo tu cyfryzacja jest największa z konsol, ale jest to generalny proces, który trwa na każdej platformie i który ciężko będzie zatrzymać lub odwrócić5 minut temu, drozdu7 napisał(a):Można też wierzyć w notki od MS i filmiki z zapewnieniami. Wyjdzie na to samopoziom zaufania do MS też mam dosyć nisko, ale jeśli mam wybór czy ufać oficjalnemu oświadczeniu czy anonimowemu postowi na reddicie czy neogafie to mimo wszystko mniej zaufania mam do tego drugiego źródła.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Na początku tego roku byłem w Media Expert bo miały być jakieś gierki po 9.90 na Xboxa, większość się rozeszło albo nie było, myślałem chociaż że kupię ten szajs Immortals of Aveum bo dycha to tyle co nic i pytam o to bo widzę, że pudełko puste jest na półce a gościu mi mówi, że już nie ma i że po co mi to skoro jest w Gamepass. Sprzedawca odradza kupno xd No i mówił, że już więcej gier na Xboxa nie będą sprowadzać. Nie do końca była to prawda bo nadal mieli nowsze gry w ofercie ale głównie na WWW bo w fizycznym sklepie tylko kilka głównych gier do kupienia.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. W sumie nawet nie przeszkadzałaby mi ta cyfryzacja, gdyby tylko nowe gry spoza game passa wychodziły w rozsądnych cenach. Bo jak na razie wydania fizyczne są na premierę tańsze niż cyfrowe, co jest imo nieakceptowalne. Mam płacić 20 euro więcej, ewentualnie podobnie jak z płytę za kod z eneby? Oczywiście to dotyczy wszystkich wydawców, Bananza nadal 70 euro, za 45 już świeża używka w sklepie z grami.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 7 minutes ago, Mustang said:W sumie nawet nie przeszkadzałaby mi ta cyfryzacja, gdyby tylko nowe gry spoza game passa wychodziły w rozsądnych cenach. Bo jak na razie wydania fizyczne są na premierę tańsze niż cyfrowe, co jest imo nieakceptowalne. Mam płacić 20 euro więcej, ewentualnie podobnie jak z płytę za kod z eneby? Oczywiście to dotyczy wszystkich wydawców, Bananza nadal 70 euro, za 45 już świeża używka w sklepie z grami.No wiadomo, jest to chore i raczej się to nie zmieni. Jeśli na konsolach skończą się wydania fizyczne to skończy się moje granie na konsolach bo nie będę przepłacał.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 2 godziny temu, Mustang napisał(a):Te kafelki w 360 były początkiem zmian na gorsze, Blades najlepszym dashem ever.Najprawdziwsza prawda. Zmiana na kafelki i koniec 2008, to był już koniec xboxa. Już nigdy nie powtórzyli magii OG Xboxa i pięknego początku X360.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 1 minute ago, Figaro said:Najprawdziwsza prawda. Zmiana na kafelki i koniec 2008, to był już koniec xboxa. Już nigdy nie powtórzyli magii OG Xboxa i pięknego początku X360.Ostatnio jak odpaliłem Xboxa OG to w motywach launchera znalazlem Blades, faktycznie spoko był to dash, coś specjalnego.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 19 minut temu, Mustang napisał(a):W sumie nawet nie przeszkadzałaby mi ta cyfryzacja, gdyby tylko nowe gry spoza game passa wychodziły w rozsądnych cenach. Bo jak na razie wydania fizyczne są na premierę tańsze niż cyfrowe, co jest imo nieakceptowalne. Mam płacić 20 euro więcej, ewentualnie podobnie jak z płytę za kod z eneby? Oczywiście to dotyczy wszystkich wydawców, Bananza nadal 70 euro, za 45 już świeża używka w sklepie z grami.Przeciez to jest więcej niż pewne że jak zniknie konkurencja/alternatywa w postaci pudełek, to tam 449 czy 499 nie powinno dziwić za gierkę na konsolach. To jest totalnie chore, podobnie jak ceny 3 letniej gry. Pudełko w markecie lata za 119, a tam dalej 249zł. Steam w tym czasie zrobi 3 promocję gdzie najtaniej będzie 79zl.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Autor Jak znikną pudełka, to wybierzcie taki sprzęt który oferuje wam alternatywę, bo wybieranie konsoli na której panuje monopol jednego sklepu i sposobu dystrybucji to skazywanie się na tego typu golenie
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 2 minuty temu, messer33 napisał(a):xbox prekursorem wycofywania pudełek, zwycięstwoW wszystkim zawsze pierwsi.Nawet w zwijaniu się z rynku konsol.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 13 minut temu, Figaro napisał(a):Najprawdziwsza prawda. Zmiana na kafelki i koniec 2008, to był już koniec xboxa. Już nigdy nie powtórzyli magii OG Xboxa i pięknego początku X360.2008 rok to wejście NXE który dalej był bardzo ładny, Metro czyli brzydkie kafle weszły w 2011
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 15 godzin temu, ASX napisał(a):Ja postanowiłem że już nic nie będę pisał. Czas pokaże
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 7 minutes ago, messer33 said:xbox prekursorem wycofywania pudełek, zwycięstwonazywać się xBOX i wycofywać się z pudełek. Chore.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Autor Nie będę pisał o przyszłych urządzeniach, do czasu aż pojawi się więcej oficjalnych informacji. Które potwierdzą lub nie, czy miałem rację, bo nie chce mi się po raz setny toczyć dyskusji o tym czy gry na xboxa będą na PC, a xbox będzie miał dostęp do innych sklepów.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 10 minut temu, iluck85 napisał(a):Pudełko w markecie lata za 119, a tam dalej 249złciekawe to jest teraz z Oblivionem że puszczają gamekeypłytkę po 159 a cyfrowo 3bomby bo to jednak dość świeża gierka(remaster) a taka różnica cenowachyba nawet wezmę w zielonym pudełku żeby zagrać na platformie-matce.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):nazywać się xBOX i wycofywać się z pudełek. Chore.Sory już dodaje napęd jako opcję więc za moment będziesz miał powtórkę.