Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Mordo mikrosoft nigdy nie kłamał, jak nie wierzyć temu słodziakowi <3

0x0.jpg

• Odpowiedzi 36,5 tys.
  • Wyświetleń 2,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Akurat jak nie będą musieli wspierać sprzętu tylko zrobią swoje SteamMachine to wyjdzie to pewnie na dobre graczom.

350W to będzie potężny sprzęt na skalę konsol. Do tego integracja ze sklepami i AI? Jedyny next-gen na rynku.

Opublikowano

360-dashboard-updated-v0-mp6he6p4sw8f1.webp

Desperacja level hard xd

Ograniczamy dostępność konsol w sklepach, podnosimy ceny, zniechęcamy ludzi do Xboksa w całym internecie, ale w 2025 wydamy sobie aktualizację dasha X360 z reklamą Series S/X @fucklogic

Opublikowano
1 hour ago, krzysiek923 said:

360-dashboard-updated-v0-mp6he6p4sw8f1.webp

Desperacja level hard xd

Ograniczamy dostępność konsol w sklepach, podnosimy ceny, zniechęcamy ludzi do Xboksa w całym internecie, ale w 2025 wydamy sobie aktualizację dasha X360 z reklamą Series S/X @fucklogic

Wezyr twierdzi, że 360 to najlepsza konsola w historii więc nic dziwnego, że nadal ją aktualizują.

Opublikowano
  • Autor
13 godzin temu, tlas napisał(a):
TheGamer
No image preview

Target And Walmart Are Pulling Their Xbox Stock, Accordin...

"The Target I work for has removed all Xbox games, and I'm pretty sure it will be store-wide".

w wallmartach też stagnacja, tylko Sony i Nintendo jeszcze tego nie widzą

ale to ujrzą bo stagnacja dopadnie każdego, jak inflacja

Ciekawe czy ludzie nauczą się kiedyś, by nie wierzyć we wszystko co przeczytają w internecie?

Opublikowano

Skala może być dyskusyjna, ale fakt pozostaje faktem, gry na płytach na Xboxa coraz trudniej znaleźć w sklepach. Tak jak sytuacje, że sklep zamawia 13 razy tyle pudełek na PS5 albo w ogóle olewa Xboxa.

Opublikowano
47 minut temu, ASX napisał(a):

Ciekawe czy ludzie nauczą się kiedyś, by nie wierzyć we wszystko co przeczytają w internecie?

Można też wierzyć w notki od MS i filmiki z zapewnieniami. Wyjdzie na to samo

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Mustang napisał(a):

Skala może być dyskusyjna, ale fakt pozostaje faktem, gry na płytach na Xboxa coraz trudniej znaleźć w sklepach. Tak jak sytuacje, że sklep zamawia 13 razy tyle pudełek na PS5 albo w ogóle olewa Xboxa.

No pod względem pudełek będzie najpewniej tylko gorzej i gorzej. Na xboxie płyty znikają/znikną najszybciej, bo tu cyfryzacja jest największa z konsol, ale jest to generalny proces, który trwa na każdej platformie i który ciężko będzie zatrzymać lub odwrócić

bafkreigb5y54wt5bfc5m5wculdqjd2v2ugwbbbbg5aoeegoqr5qainbb5e@jpeg

5 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Można też wierzyć w notki od MS i filmiki z zapewnieniami. Wyjdzie na to samo

poziom zaufania do MS też mam dosyć nisko, ale jeśli mam wybór czy ufać oficjalnemu oświadczeniu czy anonimowemu postowi na reddicie czy neogafie to mimo wszystko mniej zaufania mam do tego drugiego źródła.

Opublikowano

Na początku tego roku byłem w Media Expert bo miały być jakieś gierki po 9.90 na Xboxa, większość się rozeszło albo nie było, myślałem chociaż że kupię ten szajs Immortals of Aveum bo dycha to tyle co nic i pytam o to bo widzę, że pudełko puste jest na półce a gościu mi mówi, że już nie ma i że po co mi to skoro jest w Gamepass. Sprzedawca odradza kupno xd No i mówił, że już więcej gier na Xboxa nie będą sprowadzać. Nie do końca była to prawda bo nadal mieli nowsze gry w ofercie ale głównie na WWW bo w fizycznym sklepie tylko kilka głównych gier do kupienia.

Opublikowano

W sumie nawet nie przeszkadzałaby mi ta cyfryzacja, gdyby tylko nowe gry spoza game passa wychodziły w rozsądnych cenach. Bo jak na razie wydania fizyczne są na premierę tańsze niż cyfrowe, co jest imo nieakceptowalne. Mam płacić 20 euro więcej, ewentualnie podobnie jak z płytę za kod z eneby? Oczywiście to dotyczy wszystkich wydawców, Bananza nadal 70 euro, za 45 już świeża używka w sklepie z grami.

Opublikowano
7 minutes ago, Mustang said:

W sumie nawet nie przeszkadzałaby mi ta cyfryzacja, gdyby tylko nowe gry spoza game passa wychodziły w rozsądnych cenach. Bo jak na razie wydania fizyczne są na premierę tańsze niż cyfrowe, co jest imo nieakceptowalne. Mam płacić 20 euro więcej, ewentualnie podobnie jak z płytę za kod z eneby? Oczywiście to dotyczy wszystkich wydawców, Bananza nadal 70 euro, za 45 już świeża używka w sklepie z grami.

No wiadomo, jest to chore i raczej się to nie zmieni. Jeśli na konsolach skończą się wydania fizyczne to skończy się moje granie na konsolach bo nie będę przepłacał.

Opublikowano
2 godziny temu, Mustang napisał(a):

Te kafelki w 360 były początkiem zmian na gorsze, Blades najlepszym dashem ever.

Najprawdziwsza prawda. Zmiana na kafelki i koniec 2008, to był już koniec xboxa. Już nigdy nie powtórzyli magii OG Xboxa i pięknego początku X360.

Opublikowano
1 minute ago, Figaro said:

Najprawdziwsza prawda. Zmiana na kafelki i koniec 2008, to był już koniec xboxa. Już nigdy nie powtórzyli magii OG Xboxa i pięknego początku X360.

Ostatnio jak odpaliłem Xboxa OG to w motywach launchera znalazlem Blades, faktycznie spoko był to dash, coś specjalnego.

Opublikowano

19 minut temu, Mustang napisał(a):

Przeciez to jest więcej niż pewne że jak zniknie konkurencja/alternatywa w postaci pudełek, to tam 449 czy 499 nie powinno dziwić za gierkę na konsolach. To jest totalnie chore, podobnie jak ceny 3 letniej gry. Pudełko w markecie lata za 119, a tam dalej 249zł. Steam w tym czasie zrobi 3 promocję gdzie najtaniej będzie 79zl.

Opublikowano
  • Autor

Jak znikną pudełka, to wybierzcie taki sprzęt który oferuje wam alternatywę, bo wybieranie konsoli na której panuje monopol jednego sklepu i sposobu dystrybucji to skazywanie się na tego typu golenie

Opublikowano
13 minut temu, Figaro napisał(a):

2008 rok to wejście NXE który dalej był bardzo ładny, Metro czyli brzydkie kafle weszły w 2011

CDN media

Opublikowano
15 godzin temu, ASX napisał(a):

Ja postanowiłem że już nic nie będę pisał. Czas pokaże

aqsRyq.gif

Opublikowano
7 minutes ago, messer33 said:

xbox prekursorem wycofywania pudełek, zwycięstwo

nazywać się xBOX i wycofywać się z pudełek. Chore.

Opublikowano
  • Autor

Nie będę pisał o przyszłych urządzeniach, do czasu aż pojawi się więcej oficjalnych informacji. Które potwierdzą lub nie, czy miałem rację, bo nie chce mi się po raz setny toczyć dyskusji o tym czy gry na xboxa będą na PC, a xbox będzie miał dostęp do innych sklepów.

Opublikowano
10 minut temu, iluck85 napisał(a):

Pudełko w markecie lata za 119, a tam dalej 249zł

ciekawe to jest teraz z Oblivionem że puszczają gamekeypłytkę po 159 a cyfrowo 3bomby bo to jednak dość świeża gierka(remaster) a taka różnica cenowa

chyba nawet wezmę w zielonym pudełku żeby zagrać na platformie-matce.