Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 godzin temu, krzysiek923 napisał(a):Szykujcie dupska i portfele, bo nie dla polaka robaka biedaka to.Jeśli dowiozą to o czym się mówi, to generalnie trudno się dziwić że będzie to drogie (w sensie że traktujemy to raczej jako kompa z konsolową wsteczną).Powiedziała że to czym to ma być trochę widzimy już w Ally X. Ale to nie wszystko.Już pomijam i chwilowo zapominam ich wszystkie kłamstwa. Po shitstormie internetowym dobrze że kilkukrotnie zapewnili o najważniejszym, że kolejny sprzęt się robi i gracze Xboxowi z tego faktu powinni być zadowoleni.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W 5:47 mówi coś o opcjach dla każdego, w zależności od oczekiwań. Gość pytał o Xboksa ogółem, nie tylko o Ally. Ciekawe, czy ponownie przygotują pc-konsolę premium i drugi sprzęt dla casuala, czy jednak opcję dla casuala uzupełnią partnerzy 3rd party. Mam nadzieję, że wsteczna nie tylko w ramach "premium experience".
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jeszcze do premiery 3 podwyzki GP.Pewnie bedzie ze dwa warianty konsoli, bo przeciez chorzy by byli gdyby tego nie zrobili.
Opublikowano 39 minut temu39 min A jebać tego gamepassa. Nikt normalny i tak nie płacił pełnej ceny. Ja korzystałem jak był za grosze teraz gry kupuje. Przecież nie będę wypozyczał ball x pit za 115zł na miesiąc jak na Islandii kosztuje 42.Xbox to nadal najtańsza opcja grania konsolowego a nawet jak ich Magnus będzie drogi to liczę że będzie jak pc i online będzie darmowe więc różnica w cenie zwróci się w kilka lat :copium: