Opublikowano 59 minut temu59 min Autor Swoją drogą mimo beki ten tekst całkiem dobrze się zestarzał:konsole wciąż działajągry cały czas wychodząPlay Anywhere jest coraz bardziej wspierane (aktualnie 2468 pozycji, w przeciwieństwie do około 1000 ok. rok temu)A Xbox stał się platformą gdzie można zagrać w najwięcej odsłon Final Fantasy, co jeszcze kilka lat temu gdy Rebirth i XVI omijały xboksa było trudne do wyobrażeniaa przypominam że był pisany w kontekście tego, że Xbox miał zaraz, już za chwileczkę umrzeć.
Opublikowano 33 minuty temu33 min 7 minut temu, wojtas011 napisał(a):Dziękujemy @devilbot za to co zrobiłeś dla marki XBOXGdyby nie to, że tylko na Xboxie mogę zagrać w oryginalne ninja gaiden black i ninja gaiden 2 to już dawno ten sprzęt wylądowałby w śmietniku
Opublikowano 8 minut temu8 min 2 godziny temu, drozdu7 napisał(a):Damy radę, wiem że wam wygodniej było za Spencera.Tu chociaż jest opisane że zdiagnozowała milion problemów i uchybień którymi się trzeba zająć.Zobaczymy, to mnie tylko zastanawia "and so I think we'll start to see radically different business models that we never expected start to come into orbit later this year."Pewnie że dacie radę. Przecież w tym temacie już nie przewijał się hurra-optymizm i wklejanie obrazków z Philem przerobionym z filmów z Arnoldem...Zbawca rynku XSS wcale nie ogranicza XSX...Ewentualna wysoka cena Helixa i stanie w rozkroku między konsolami, a PC wcale nie odstraszy nikogo...No i mamy 5 czy któryś rok rewolucji i gier w chmurze ogłaszanej przez MS...Tyle dobrego, a ludzie wolą kupować PS5 "bez gier" jak wcześniej PS3 też było "bez gier"...
Opublikowano 1 minutę temu1 min 5 minut temu, McDrive napisał(a):Tyle dobrego, a ludzie wolą kupować PS5Niech kupują i bawią się dobrze.Mogliby też zacząć kupować jakieś gry na tę konsole.