Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Ale ja napisałem całkowicie poważenie. Nie mam powodów do narzekań na ilość czy jakość gier, nie mogę narzekać na sam sprzęt czy poziom usług. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to wciąż za drogi Ultimate i to że ceny konsol są za wysokie, ale wiadomo jakie mamy czasy. Ale główny problem jest taki, że nawet w tym temacie nie można normalnie podyskutować bez bezbecznego trollingu, personalnych zaczepek, prowokacji i ogólnego robienia CW przez grupkę sami wiecie jakich osób.
Opublikowano 23 minuty temu23 min Fajnie, że ASX wrócił. Forum odżyło, znowu wróciło my i oni i jest co poczytać do kawy rano. Jest jak dawniej hehe
Opublikowano 17 minut temu17 min Nie wiem co ten gość ma w sobie że wkurwia zarówno fanów Xboxa jak i klapów
Opublikowano 6 minut temu6 min Nie czuć w nim ludzkiego pierwiastka, czasem chat gpt pisze bardziej ludzkie teksty niż asax
Opublikowano 4 minuty temu4 min Wowołuje emocje i to się liczy :> nawet jakieś inne konta wróciły i się znim kłócą. Prawie jak celebryta xd
Opublikowano Teraz1 min Autor Cóż może taka jest cena bycia niezależnym.Łatwo byłoby mi się zapisać do obozu, robić CW, przyklaskiwać takim decyzjom jak powrót do konsolowej ekskluzywności, nie krytykować. Może już jestem na to za stary, chociaż z drugiej strony są tu 30/40-letnie chłopy, a mentalność wciąż jak u piętnastolatków.