Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Szkoda, że przez 10 lat nie słyszałeś jak każdy pisał, że gamepass chuj a gry to nie filmy i to się nie uda
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mogli dać notkę jakąś podczas pokazu, że na sprzedaż to by łatwiej było.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 15 minut temu, devilbot napisał(a):Szkoda, że przez 10 lat nie słyszałeś jak każdy pisał, że gamepass chuj a gry to nie filmy i to się nie uda Cóż każdy się może pomylić, jeśli faktycznie GP to chuj i gry na premierę niszczą xboxa i całą branżę to moim zdaniem powinni się z niego wycofać. Ale jeśli nie to dlaczego miałbym chcieć rezygnować z czegoś co jest dla mnie i twórców gier korzystne?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak oni chcą ratować studio nowym hellbladem to ja im przyszłości nie wróżę
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Cały MS, najpierw shopping spree za miliardy, a po fakcie dopiero się zastanawiają czy to ma szansę na siebie zarobić.Te dziesiątki mld dolarów co kwartał z Azure, to chyba "najgorsze" co mogło ich spotkać. Przestali tam w ogóle myśleć.
Opublikowano 42 minuty temu42 min Gaming to dla nich zawsze był pierd jeśli chodzi o dochody. To nie Sony gdzie to jest dla nich być albo nie. Bez tego zrobi się malutka firemka od optyki i skończy się dopłacanie do nierentownych działów. Już lepiej Nintendo by sobie poradziło, jako wydawca i z takimi markami dalej trzepali ogromne ilości kasy.
Opublikowano 19 minut temu19 min No dokładnie, każdy może się pomylić - Don Mattrick, Phil Spencer, ASX. No ale wszyscy się już nauczyli i teraz będzie dobrze, teraz już z górki, słuchajcie, będą wreszcie te gierki, ale jak już wydadzą Helicobacter. Jeszcze chwila, no trzeba poczekać, już niedługo.Chyba że na miejsce Amy Hood wskoczy jakiś hindus, albo CEO się zmieni. Albo za pana Tyłeczka wskoczy jakiś Hindus, to wtedy może być różnie. No ale każdy może się pomylić, wielkie mi rzeczy.
Opublikowano 15 minut temu15 min 3 minutes ago, ProstyHeker said:No dokładnie, każdy może się pomylić - Don Mattrick, Phil Spencer, ASX. No ale wszyscy się już nauczyli i teraz będzie dobrze, teraz już z górki, słuchajcie, będą wreszcie te gierki, ale jak już wydadzą Helicobacter. Jeszcze chwila, no trzeba poczekać, już niedługo.Ale gierki już są i wypuszczają ich więcej niż PlayStation Studios.
Opublikowano 15 minut temu15 min Jak ktos w tym temacie sie nie mylil to byla wzywana moderacja bo turysci i cw
Opublikowano 14 minut temu14 min 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):Ale gierki już są i wypuszczają ich więcej niż PlayStation Studios.Szkoda, że te, w które chciałem zagrać, anulowali xD
Opublikowano 8 minut temu8 min Autor 3 minuty temu, ProstyHeker napisał(a):No dokładnie, każdy może się pomylić - Don Mattrick, Phil Spencer, ASX. No ale wszyscy się już nauczyli i teraz będzie dobrze, teraz już z górki, słuchajcie, będą wreszcie te gierki, ale jak już wydadzą Helicobacter. Jeszcze chwila, no trzeba poczekać, już niedługo.Chyba przespałeś moment ten moment, ale akurat gry to już od jakiegoś czasu zdecydowanie najmniejszy problem xboksa. Widać to po premierach w tamtym czy tym roku ;)A czy będzie z górki? No tego chyba nikt tego nie mówi, ja osobiście myślę że ogólne to dopiero początek problemów jakie czeka całą branżę.Już od dłuższego czasu uważam że problemy, które ma xboks związane z cenami pamięci, rosnącymi kosztami produkcji gier, niestabilnymi modelami biznesowymi to problemy, które mniej lub bardziej, ma albo będzie miała praktycznie cała branża. Wystarczy popatrzeć ile studiów zostało zamkniętych w ostatnich latach, ile było zwolnień w całej branży i jak podrożały wszystkie sprzęty 2022–2026 video game industry layoffs - WikipediaŁatwo byłoby to zgonić na Game Passa i xboksa ale wydaje mi się że to bardziej skomplikowane niż przedstawia się to na forum często.