Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Te analogi to ciężki skandal - dwa pady mi w ten sposób padły. Oba dałem do wymiany na TMR (150 zł), dla ludzi z mojego fyrtla mogę polecić punkt w Szamotułach - SmartFix https://www.facebook.com/profile.php?id=61565983553724&rdid=p0jQfpmZSMKM4eH0. Gość to prowadzący to mocny pasjonat, nie tylko dłubania w sprzętach, ale też retro, więc jak tam byłem to pół godziny się licytowaliśmy kto ma jakie kawałki plastiku u siebie ; )Jeśli nie wiesz co to fyrtel, to znaczy że informacja o tym serwisie nie jest dla Ciebie ; )
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. @Pablo1989 skorzystałem, wyślę do nich dwa pady :) Dzwoniłem do jednego serwisu we Wrocku, to mi krzyknęli 260 zł za jeden pad, więc no różnica w cenie bardzo duża.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Trzeba szukać jakiś czas temu robiłem i też płaciłem koło 240zł, a można znaleźć zdecydowanie taniej.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. https://xgamecenter.pl/produkt/usluga-wymiany-analoga-w-padzie-ps5-dualsense-na-analog-tmr-nastepca-halla/Tych także ludzie często polecają.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 24 minuty temu, mario10 napisał(a):Trzeba szukać jakiś czas temu robiłem i też płaciłem koło 240zł, a można znaleźć zdecydowanie taniej.Najtaniej póki co to tam gdzie @Pablo1989 polecił. 140 zł za wymianę dwóch analogów. W xgamecenter 100 zł za jeden analog - więc póki co niższej ceny nie znalazłem, wychodzi 70 zł zł za analog.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. To jest spoko cena ja robiłem w Gamebox Serwis. Na razie wszystko hula idealnie, ale cena prawie nowy pad.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 godzinę temu, Faranell napisał(a):Najtaniej póki co to tam gdzie @Pablo1989 polecił. 140 zł za wymianę dwóch analogów. W xgamecenter 100 zł za jeden analog - więc póki co niższej ceny nie znalazłem, wychodzi 70 zł zł za analog.Jam Paolo1986
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 godziny temu, Paolo1986 napisał(a):Jam Paolo1986 Hahahah wybacz!;D