Opublikowano 6 maja6 maj Aktualizacji nie ma tutaj nic do rzeczy. Nie da się grać jednocześnie na jednym i tym samym koncie, na konsoli i portalu.
Opublikowano 6 maja6 maj Masz konto z ps + premium i logujesz się nim na portalu żeby grać w gry ze streamingu w tym samym czasie Twoja córka może grać na konsoli w gry z plusa na swoim koncie o ile Twoje ma tą konsole ustawioną jako podstawową.
Opublikowano 28 maja28 maj DualSense Edge, pewnie temat był walkowany ale nie chce mi sie przeglądać wszystkich stron. Posiada ktoś, warte to tych 800zl ?
Opublikowano 2 czerwca2 cze PlayStationBezprzewodowy fight stick FlexStrike | PlayStationDołącz do akcji dzięki połączeniu bezprzewodowemu i przewodowemu o ultraniskich opóźnieniach, wbudowanemu akumulatorowi, załączonemu futerałowi z paskiem oraz solidnej i wygodnej konstrukcji, stworzon
Opublikowano 11 czerwca11 cze W dniu 29.05.2026 o 00:31, Moldar napisał(a):Wszystko jest ok, ale bateria jeszcze gorsza niż w podstawowych padach.Kupiłem DS Edge i faktycznie bateria to nieśmieszny żart, czytałem, ze słabo ale nie spodziewałem sie, ze aż tak. A tak padzik bardzo fajny, kupiłem nowke za niecałe 700zl wiec cena do przelkniecia, 1200 przy premierze to duża przesada za to co oferuje.
Opublikowano piątek o 12:005 dni Panowie mam prośbe ,słyszałem że idzie grać na portable z CD konsoli na odległość wie ktoś jak to zrobić żeby mi połączyło te dwie rzeczy mając duża odległość kilometrów dziękuję za odp prawda czy mit ?
Opublikowano piątek o 14:425 dni Tak, to prawda. Możesz grać zdalnie przez Remote Play. Nic nie trzeba robić specjalnie, po prostu trzeba wcześniej sobie w domu sparować konsolę z Portalem. A jak nie działa, to już wina sieci i ciężko powiedzieć, bo to u każdego będzie inaczej. Sam grałem tak w Stellar Blade, czyli szybką grę, ale po obu stronach miałem dobry światłowód i WiFi 6.
Opublikowano sobota o 16:573 dni W dniu 29.07.2025 o 04:39, Arkady napisał(a):@Square Cena ~880 zł, bałem się że dowalą 1100-1200 zł Edytowane sobota o 16:573 dni przez Arkady
Opublikowano niedziela o 05:093 dni 12 godzin temu, Arkady napisał(a):@Square Cena ~880 zł, bałem się że dowalą 1100-1200 złPrzedwczoraj preordery ruszyly, ale nigdzie nie ma xdEditCofam jednak empik wrzucil
Opublikowano niedziela o 08:513 dni Dualsense za 2 stówki -> https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/1295882
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Dual Sense 2 będzie jeszcze lepszy, ale pewnie dalej z driftującymi analogami.Eurogamer.netSony has patented a controller with buttons that harden a...Sony has filed a patent that allows controller buttons to adapt to the gameplay environment, becoming softer and harder to reflect on-screen actions.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. No te analogi mogliby poprawić. Wymieniłem u siebie i od tego czasu zero problemu z padem.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Tak po prawdzie kolejny pad to powinno być tylko ulepszenie obecnego (lepsza bateria, analogi) bo większość developerów i tak nie korzysta porządnie z dostępnych bajerów i powinna być normalna kompatybilność Dual Sense 1 z grami z PS6 bo absurdalne jest to że DualShock 4 nie jest wspierany przez gry dedykowane do PS5.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 1 godzinę temu, łom napisał(a):absurdalne jest to że DualShock 4 nie jest wspierany przez gry dedykowane do PS5.A powinien, bo można nim było grać przez SharePlay.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tak, powinien a nie działa, nawet durnej Fify czy bijatyk nie ograsz.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No pewnie, i ten SharePlay tylko w tym utwierdza. Nie żeby mi było śpieszno do grania na DS4 (na początku generacji jeszcze używałem), ale słabo to zrobili.