Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 273

Featured Replies

Opublikowano

@Mendrek pisałeś już kiedyś o tym tytule. Dziś niestety niegrywalny (nie grałem w niego w tamtych czasach, a niedawno na emu). Gra tak zasuwa, że nie wiadomo o co chodzi i gdzie mamy płynąć.

A 989 Studio to chyba też kleciło Syphon Filtera - w demie spędziłem chyba z 10 godzin bawiąc się taserem :)

• Odpowiedzi 182
  • Wyświetleń 31,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wywiad z @Rogerem o kondycji prasy growej w Polsce. Przeprowadzony przez byłego redaktora CDA, Papkina, który w porę uciekł z tonącego statku.   https://polskigamedev.pl/naczelny-psx-extreme

• Bardzo fajny artykuł o łamaniu granic PSX-a, choć nie ukrywam spodziewałem się więcej mniej znanych ciekawostek. Skoro jednak autor nie opisał żadnej, to ja by nie wyjść na przemądrzałka, wrzucę jedną

• raven_raven
    raven_raven

Widzę ktoś podniósł ten temat, to chętnie się przyłączę. Już dawno temu o tym pisałem, ale przypomnę, że jestem jak najbardziej za tym, żeby pisać o wszystkich grach, a nie udawać, że gry istnieją, al

Opublikowano

Co do samego liberated to coś tu śmierdzi.

Psx dał mu bardzo dobrą ocenę teraz to samo zrobił Cd-action. Jednego tylko nie rozumiem. Czemu taki ign i gamespot i cos tam.jeszcze dali oceny 4-5/10. O co tu chodzi? Nintendolife i cos tam nintendo dali 8-9/10. Co oni maja za biznes zeby zniszczyć tą grę. Zakupiłem ale nie mam już sił żeby sprawdzić. Póki co jest na promocji w eshopie. 

Już mialem nie kupowac ale przypomniałem sobie o recenzjach w naszych magazynach i jednak się skusiłem. Trzeba trochę naszych wspierac. Kupilem z polecenia psx extreme "my memory of us" i bardzo mi się spodobało. Teraz jest na nintendo w duzej promocji. Żałuję że nie kupilem w boksie. Jak stanieje box na ps4 to sprawie sobie zeby miec w kolekcji na kiedys.

Opublikowano

Ogrywqm właśnie tego liberated. Spoko gierka choć póki co za prosta. Są dwa poziomy trudności i gram na tym wyższym. Mam nadzieję że gra z czasem stanie się jakimś wyzwaniem bo póki co wszystkich rozwalam zanim coś zdążą zrobić. Jakby co to zamówiłem w boksie streets of rage 4 to może to mi dostarczy więcej wrażeń.

Opublikowano

Na okladce jest liberated. Forum o grach więc chyba właściwe miejsce.

Opublikowano

Są tematy o grach i graniu w nie, w konkretnych działach. W tym się raczej pisze o danym numerze pisma. Jakby tak podchodzić, to połowa rozmów na forum mogłaby być w tym temacie, bo dotyczy gier i grania. Jednak są działy i tematy dotyczące konkretnych zagadnień i tego się trzymajmym

Opublikowano

Wyluzuj - i tak większość postów tutaj to o okładce lub o tym, czy numer dotarł/nie dotarł.

Opublikowano

Ok, ale można pisać o innych rzeczach odnośnie pisma, recenzji, zgredów, a nie o tym w co gra i w co grać będzie.