Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Featured Replies

Opublikowano

cena tej kolekcjonerki nie była zła biorąc pod uwagę, że blaty amerykańskich firm w skateshopie kosztują od 300zł a kolekcjonerka była za 469zl

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 95,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tony dowiózł! Okej, po chwili grania: jest, jak było. Combosy wchodzą jak wściekłe (nie widać tego na filmiku, bo mi łapska dalej drżą). Animacje, o które miałem ból po obejrzeniu trailerów wyglą

• Odpalasz poziom The School odpala się ten kawałek:       I znowu masz kilkanaście lat, twoimi największymi problemami jest zadanie z przyrki i dlugie pobieranie Matrixa n

• Bzduras
    Bzduras

https://www.tonyhawkthegame.com/    

Opublikowano

Pany a wersja na Switcha to jest elegancka w porównaniu do tego co wyszło na PS4/One/Ps5?

Bo jakoś bardziej mi pasuje na krótkie sesje na Nintendo xd

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał(a):

Pany a wersja na Switcha to jest elegancka w porównaniu do tego co wyszło na PS4/One/Ps5?

Co prawda sam nie grałem jeszcze, ale jakiś czas temu brałem na Switcha w promocji i ludzie pisali, że działa bardzo dobrze.

Opublikowano

W USA 130$, więc u nas to + tax + jebanie Polaka na podwójnym przewalutowaniu = 800-1000 zł :kekw:

Opublikowano
5 godzin temu, drozdu7 napisał(a):

30 klatek, słabo. I fatalny d-pad. W sumie na Xboksie niewiele lepszy xd

Ja sobie pobrałem ponownie, bo nie grałem nigdy w wersję current genową, jak to wygląda, jak to się rusza :obama: Jeszcze wykasowałem save, także będę zbierał wszystko od nowa :banderas:

Opublikowano

Ja sobie też wróciłem poczyścić do końca parki. Jazda przy tej muzie nigdy się nie znudzi.

Wersja PS5 wczyta save z wersji  PS4, jeśli to ta sama konsola? 

Opublikowano
52 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Wersja PS5 wczyta save z wersji  PS4, jeśli to ta sama konsola? 

Jest konwersja sejwa, wszystko wczyta.

28 minut temu, Hubert249 napisał(a):

Ten update graficzny jest coś ok? Pamiętam, że ludzie pisali, że nie warto. 

4K60fps? Zawsze warto.

Opublikowano

4K60 albo 1440p120, polecam ten drugi tryb - jakość obrazu nie cierpi mocno, a płynność na odpowiednim ekranie jest naprawdę elegancka i świetnie się w tym trybie pomyka :banderas:

Opublikowano
15 minut temu, Rozi napisał(a):

Jest konwersja sejwa, wszystko wczyta.

4K60fps? Zawsze warto.

Na Xboxie i bez patcha jest 4k/60

Opublikowano

Wersja One działa na Series X i One X w 1800p60, wersja Series działa w 4K60 albo 1440p120. Analogicznie z PS4 i PS5

Opublikowano
8 godzin temu, Bzduras napisał(a):

4K60 albo 1440p120, polecam ten drugi tryb - jakość obrazu nie cierpi mocno, a płynność na odpowiednim ekranie jest naprawdę elegancka i świetnie się w tym trybie pomyka :banderas:

Jak włączyć 1440p120? To jest opcja fidelity? Gram na ps5 jak coś. 

Opublikowano

Fidelity to 4K60, Performance to 1440p120 - oczywiście nie muszę mówić, że musisz mieć kompatybilny wyświetlacz i chyba włączone 120Hz w systemie konsoli. Na PS5 to nie wiem gdzie to się pstryka w OSie żeby działało.

Opublikowano

No mam taki TV, zobaczę później ten performance. Chociaż w opcjach konsoli przeprowadzałem test 1440p i działa. 

Opublikowano

No to będzie pyrgać, dla mnie te dodatkowe 60 klatek jest warte zjechania z rozdziałką w dół. Sprawdź sam, zobacz, wybierz taki tryb który bardziej Ci odpowiada.

Opublikowano

W ogóle zdziwiłem się, że wersja PS5 i PS4 mają oddzielne trofea. Na wersji PS4 to tylko jednego pucharka nie miałem, ale każdy wie, że to był i jest czasochłonny pucharek, gdzie trzeba zrobić 100 lvl, co już mi się nie bardzo chciało. 

Opublikowano

@Rozi mi wersja ps5 nie wczyta zapisu z ps4 z tej samej konsoli. Tylko zapis z chmury jest do wyboru.

Edit: dobra wiem, trzeba poklikać w menu gry. Sprawdzę potem czy zaskoczy.

Trochę mi się nie chce jeszcze raz wszystkiego robić, tym bardziej że gra i tak dobrze wygląda.

Opublikowano
W dniu 5.03.2025 o 06:32, drozdu7 napisał(a):

Nie jest źle. 30fps, grafika jako-taka (UE4 na Switchu, wiadomo - cudów nie ma) ale klatki trzyma dobrze i jak masz opcję kupić tanio żeby pośmigać pod kołderką (i nie masz alternatywy w postaci Decka) to ujdzie na luzie. Nie ma historii pod tytułem "łeee, zjadło mi inputa i jeszcze przycięło tak, że combo poleciało do śmieci". 30fps nie jest jakimś dużym problemem dla tej gry, dynamika jest zachowana. I mówię to świeżo po zejściu ze 120 klatek na Xboxie, więc możesz mi zaufać.

Opublikowano

Odpaliłem "na chwilę"- zleciało prawie 2h. Szkoda, że nie da się zobaczyć powtórki z przejazdu i strzelić fotki. No i przypomniałem sobie jakie paskudne są tu mordy, jak chcemy śmigać swoim ludkiem. Wiem że straszą tylko w menu, ale jednak. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No końcowe levele do wbicia to trochę grindowania, no ale w końcu to gra o grindowaniu :)

teraz jestem gotowy na 3+4

image.png