Opublikowano 3 kwietnia 20214 l @k0zz Przecież jest trailer po polsku od 2 tygodni...Oglądałeś w ogóle??Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 kwietnia 20214 l Naprawdę jestem ciekaw jak PS5 zniesie tę grę. Oby to nie był "system killer". Po CP2077 miałem już nie robić preorderów ale zrobiłem wyjątek...Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 kwietnia 20214 l Do system killerów jeszcze nam daleko, poza tym Housemarque zawsze potrafiło w optymalizacje. Co prawda to pierwszy ich taki duży projekt, no ale wierzę, że pod tym względem będzie git.
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Autor Nie wiadomo, na chwile obecną w PSS nie ma opcji ulepszenia do wersji Deluxe. Zrobiłem w końcu pre-order na zwykłą edycję i po dodaniu do biblioteki było info, że będzie niby można ściągać od 23/04 (teraz się już nie wyświetla, więc się zobaczy).
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Autor Nie, trzeba poczekać aż będzie dostępne do ściągnięcia. Będzie Day1 patch i tak do zassania.
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Mnie bardziej ciekawi kiedy będą pierwsze recki. Przed premierą czy w dniu premiery.
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Godzinę temu, PanKamil napisał: Mnie bardziej ciekawi kiedy będą pierwsze recki. Przed premierą czy w dniu premiery. https://clips.twitch.tv/AbrasiveAbstemiousWaterSMOrc-KAhE18Jmz8IKDWp2 Lance McDonald mówi że recenzenci już prawdopodobnie graja
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Daleko mi do opinii, że wcześniejsze recenzje oznaczają, że twórcy są pewni swego ale jednak zawsze lepiej wcześniej poznać recenzje niż później.
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Ogólnie to jest gra housemarqe czyli pewnik że gameplay sztos, raczej martwiłbym sie o fabułę i recenzentów polygonu XD
Opublikowano 14 kwietnia 20214 l Autor 23 godziny temu, Figuś napisał: Było info ile gra waży? Nieoficjalne info to +30GB.
Opublikowano 14 kwietnia 20214 l Coś leakneło, ale na disco housemarqe błyskawicznie usunięte, a nigdzie mirrora znaleźć nie mogę
Opublikowano 14 kwietnia 20214 l Ło kurewa, najlepszy zwiastun jak do tej pory Niech ten koniec miesiąca już przychodzi, bo nie wyczymie.
Opublikowano 14 kwietnia 20214 l Plus nowy blog na temat z trailera https://blog.playstation.com/2021/04/14/creating-returnals-otherworldly-enemies-vfx-driven-tentacle-tech-and-deep-sea-inspirations/
Opublikowano 14 kwietnia 20214 l Autor Godzinę temu, Figuś napisał: Oj wielu się odbije bo za trudne i nie można ustawić easy XD Na bank pełno osób się odbije, możliwe nawet, że szybko się na PT pojawi.
Opublikowano 14 kwietnia 20214 l Będzie jak z Bloodbornem i grubaski będą robić filmiki na YT czy warto robić gry bez poziomów trudności
Opublikowano 14 kwietnia 20214 l Skillowanie będzie niezłe i też się nie mogę doczekać, ale grafa nie robi zbyt