Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

@k0zz Przecież jest trailer po polsku od 2 tygodni...
Oglądałeś w ogóle??

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 267,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No siemaneczko Returnalowe swiry  jeszcze tydzien temu nie podejrzewalbym ze wystarczy mi cierpliwosci i samozaparcia zeby zrobic w tej grze cos ponad zwykle ukonczenie ale im dalej tym bylo trudniej.

• No co za Drama Queen z tego Reda!

• nero2082
    nero2082

the crash, the attack, my death. the crash, the att--   okurła co to jest za gra. co ona mi zrobiła. mam już obsesję na jej pkcie  ale po kolei    jaki to ma klimat :o bardzo tu cz

Opublikowano

Naprawdę jestem ciekaw jak PS5 zniesie tę grę. Oby to nie był "system killer". wink.gif
Po CP2077 miałem już nie robić preorderów ale zrobiłem wyjątek...

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Do system killerów jeszcze nam daleko, poza tym Housemarque zawsze potrafiło w optymalizacje. Co prawda to pierwszy ich taki duży projekt, no ale wierzę, że pod tym względem będzie git.

Opublikowano
  • Autor

Nie wiadomo, na chwile obecną w PSS nie ma opcji ulepszenia do wersji Deluxe.

Zrobiłem w końcu pre-order na zwykłą edycję i po dodaniu do biblioteki było info, że będzie niby można ściągać od 23/04 (teraz się już nie wyświetla, więc się zobaczy).

Opublikowano
  • Autor

Nie, trzeba poczekać aż będzie dostępne do ściągnięcia. Będzie Day1 patch i tak do zassania.

Opublikowano

Mnie bardziej ciekawi kiedy będą pierwsze recki. Przed premierą czy w dniu premiery.

Opublikowano

Daleko mi do opinii, że wcześniejsze recenzje oznaczają, że twórcy są pewni swego ale jednak zawsze lepiej wcześniej poznać recenzje niż później.

Opublikowano

Ogólnie to jest gra housemarqe czyli pewnik że gameplay sztos, raczej martwiłbym sie o fabułę i recenzentów polygonu XD

Opublikowano
  • Autor
23 godziny temu, Figuś napisał:

Było info ile gra waży?

Nieoficjalne info to +30GB.

Opublikowano

Coś leakneło, ale na disco housemarqe błyskawicznie usunięte, a nigdzie mirrora znaleźć nie mogę

Opublikowano

Ło kurewa, najlepszy zwiastun jak do tej pory :obama: 

Niech ten koniec miesiąca już przychodzi, bo nie wyczymie. 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Figuś napisał:

Oj wielu się odbije bo za trudne i nie można ustawić easy XD

Na bank pełno osób się odbije, możliwe nawet, że szybko się na PT pojawi.

Opublikowano

Będzie jak z Bloodbornem i grubaski będą robić filmiki na YT czy warto robić gry bez poziomów trudności

Opublikowano

Skillowanie będzie niezłe i też się nie mogę doczekać, ale grafa nie robi zbyt :P