Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Featured Replies

Opublikowano

Dramat to jest to, ze jak ktos ma oceany pieniedzy to nie ma takiej trawy, ktorej by na zielono nie pomalowal.

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Wyświetleń 234,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

dramat to maja ci co beda w bialo czerwonych koszulkach zapierdalac i ogladac padline naszych orlow podczas gdy Santosh z baraku obok wylosowal jakas Brazylie

Opublikowano

czyli dramatem są MŚ w listopadzie i tak poje.banym miejscu jak Katar. Jak ja do dziś nie wiem kiedy i o której godzinie grają nasi?!

Opublikowano

Uzytkownicy tego forum zaczynaja mnie powoli przerazac.

Opublikowano

Właśnie jestem coś zaniepokojony brakiem śniadych fanów polskiej repry w koszulkach Krychowiaka. Te krótkie rękawki odsłaniające łokcie to nie są czasem harram?

Opublikowano

Jeszcze trochę, jeszcze chwila do pęknięcia balonika :kaz:

Później znów to samo.

1. Musimy przeanalizować naszą grę i wyciągnąć wnioski.

2. Zmiana trenera.

3. Teraz myślimy tylko o Euro

Opublikowano

4. Kadra jest w budowie.

Opublikowano

Krychowiak ostatnio u Wojewódzkiego i Kędzierskiego na kozaku i pewny siebie, twierdzi, że forma życia na Mundial. No ciekawe, ciekawe. Zobaczymy.

Ostatnio patrzyłem na grupy, to przy ewentualnym wyjściu z grupy trafimy na Francję, Danię, albo Australię. 

Opublikowano
13 minut temu, krupek napisał:

Krychowiak ostatnio u Wojewódzkiego i Kędzierskiego na kozaku i pewny siebie, twierdzi, że forma życia na Mundial. No ciekawe, ciekawe. Zobaczymy.

:kekw: Zamiast zlotego wyniku w typerku obstawie czerwona w dwoch.

Co z meczem z czile? Bedzie?

Opublikowano

Przeniesiony na środę na stadion Legii, z tego co słyszałem.

Opublikowano
24 minutes ago, krupek said:

Ostatnio patrzyłem na grupy, to przy ewentualnym wyjściu z grupy trafimy na Francję, Danię, albo Australię. 

Jakie wyjście z grupy? Nie ma absolutnie żadnych szans z Meksykiem i Argentyną.

Opublikowano
Teraz, Czoperrr napisał:

Jakie wyjście z grupy? Nie ma absolutnie żadnych szans z Meksykiem i Argentyną.

Też tak myślę. Argentyna jest poza zasięgiem, a Meksyk zawsze zaczyna dobrze turnieje a dopiero potem schodzi z nich para. Ciapate też nie położą się tylko będą walczyć. Także nie ma szans.

Opublikowano

Na papierze i w teorii jesteśmy drużyną na 3. miejsce w grupie, ale w sporcie różnie bywa. Wiary mam bardzo mało w wyjście grupy, bo ciężko mieć wiarę przy takiej kadrze, trenerze ektraklapowym i meczach z ostatnich latach, ale kibicowanie będzie.

Opublikowano

Juz bardziej bym sie sklanial ku temu ze im sie uda wyszarpac jakis punkt z Meksykiem niz ze wygraja z Arabia i to jeszcze gladko jak niektorzy sobie wyobrazaja.

Opublikowano

Orientuje się ktoś czy będzie jakiś skarb kibica, na przykład z przeglądu sportowego dostępny przed mundialem? 

Opublikowano

Też się czaję, sprawdzałem dzisiaj składy i jeszcze nie wszystkie teamy podały ostateczne ekipy więc na pewno jeszcze żadnego nie ma, a kto ma w ogóle puścić to nie wiem.

Co do szans Orłów, to martwi mnie trener Saudyjczyków - solidna firma, 2 razy ugrał Puchar Afryki, w tym raz z naprawdę afrykańskim średniakiem.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano
1 godzinę temu, Dreyes napisał:

Orientuje się ktoś czy będzie jakiś skarb kibica, na przykład z przeglądu sportowego dostępny przed mundialem? 

Kanal Sportowy wydaje jakas specjalna wersje swojego kwartalnika tylko o mundialu. 400 stron, 50zl.

2 godziny temu, Il Brutto napisał:

Juz bardziej bym sie sklanial ku temu ze im sie uda wyszarpac jakis punkt z Meksykiem niz ze wygraja z Arabia i to jeszcze gladko jak niektorzy sobie wyobrazaja.

Arabia to taki somsiad Kataru wiec moze sedziowie beda gwizdali przeciwko nim xD

Opublikowano

Polecam wydawnictwo kanalu sportowego mimo chujni jaka ostatnio odwalają z contentem. Tak nie ma ostatecznych składów, ale lektura 100x ciekawsza niż skarby przeglądu sportowego z ostatnich lat

Opublikowano
3 godziny temu, Dreyes napisał:

Tak no w piątek z przeglądem sportowym będzie skarb kibica, a w środa terminarz meczów w formia jakiegoś plakatu.

Opublikowano
15 minutes ago, BRY@N said:

To będą wyjątkowe mistrzostwa :kekw:

Tak jak te w Rosji, kraju który najechał Ukrainę i zaanektował Krym, a 4 lata później każdy miał to w dupie