Opublikowano 3 grudnia 20222 l narobili zamieszania i tylko typerka zjebali zamiast dociagnac na spokojnie te 2-0 do konca
Opublikowano 3 grudnia 20222 l narobili zamieszania i tylko typerka z(pipi)ali zamiast dociagnac na spokojnie te 2-0 do koncaOtóż to...
Opublikowano 3 grudnia 20222 l Cytat Mierzymy się z drużyną, która dobrze broni. Oni czerpią dużą przyjemność z defensywy, z cierpienia na boisku. Polska zasługuje na miejsce w najlepszej szesnastce. Bramkarz Francuzów. Ten to przynajmniej częściowo trafił.
Opublikowano 3 grudnia 20222 l Dopiero kwadrans, ale można zobaczyć jak wygląda organizacja gry obronnej Australii a jak wyglądała nasza. Nie jest łatwo Argentynie wogole się przebić
Opublikowano 3 grudnia 20222 l No i kto się śmiał z lagi na dziewiątkę? Tak się kończą zabawy z graniem od tylca
Opublikowano 3 grudnia 20222 l Wiedziałem, że jakieś takie gówno wpadnie, po prostu wiedziałem. Trzy punkty w typerku wydawały się za proste tutaj.
Opublikowano 3 grudnia 20222 l Mam nadzieję, że to zjebanie typerka przełoży się na jakąś namiastkę emocji w tym meczu.