Opublikowano 13 lipca13 lip W dniu 10.07.2026 o 23:51, Rozi napisał(a):Polecam Sagę o Potworze z Bagien i Prosto z piekła.Moje od lat w folii. Wypadało by to w końcu przeczytać.
Opublikowano 14 lipca14 lip Kiedy idziesz odebrać "paczuszkę" z paczkomatu i doznajesz refleksji, że chyba jednak przeginasz z komiksami dla dzieci...A następnie się głowisz jak to dodźwigasz do domu razem z torbą zakupów...Najgorsze jest to, że to i tak tylko część wszystkiego, co mam zamówione... Azyl Komiksu i ich ceny to złooo...Ale tak serio, ja również wkręciłem się trochę w wydania "kieszonkowe". Paper Girls jak na swoją cenę średni papier a tomik leciutki jak piórko, ale IDW Classic bardzo miłe zaskoczenie. Cena +/- 30zł, format minimalnie większy od DC Compact, ale papier naprawdę bardzo dobry. Spodziewałem się kolejnego wydania w stylu "newsprint", a tu strony ładne i kolorowe jak w normalnych wydaniach. Już kilka kolejnych tomików z tej serii mam zamówionych. Polecam sprawdzić. Np. TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES THE MIRAGE YEARS 1984-1987 jest w pre-orderze za 32zł.No i tym samym zebrał się też komplet Gundamów. Mam nadzieję, że półka wytrzyma...Plus część pierdół z innych niedawnych zakupów. Nie wiem co mnie naszło na tego Gantza. Chyba jakieś 20 lat temu bodajże w liceum to czytałem w necie i obejrzałemm anime i pomimo prostoty nawet mi się podobało. Tylko podobno potem się robi tasiemiec. Personka boża przenajświętsza "bo tak" oraz Dragon Ball, którego miałem przestać zbierać wraz z początkiem zetki...
Opublikowano 15 lipca15 lip @tlas Fajne sztosy.Wszyscy paczki z azylu podostawali, w tym i ja To wydanie kryzysu na żywo prezentuje się przepięknie, do tego już czwarty omnibus Supka z lat '90 - tylna grafika z Brainiakiem z omniaka to był mój pierwszy kupiony komiks w roku 1991 z właśnie tą okładką.Do tego Authority od razu zacząłem czytać, nie znałem wcześniej - ciężko się oderwać.
Opublikowano 15 lipca15 lip 10 godzin temu, Jeez_PS napisał(a):@tlas Fajne sztosy.Wszyscy paczki z azylu podostawali, w tym i ja To wydanie kryzysu na żywo prezentuje się przepięknie, do tego już czwarty omnibus Supka z lat '90 - tylna grafika z Brainiakiem z omniaka to był mój pierwszy kupiony komiks w roku 1991 z właśnie tą okładką.Do tego Authority od razu zacząłem czytać, nie znałem wcześniej - ciężko się oderwać.Zajebałeś mi tego Absoluta z ostatniej dostawy miałem brać ale patrzę, że już niedostępny. Ogólnie jedyna linia, którą kupuję regularnie bo DC wyjątkowo o nią dba. Marvel na szczęście też już się ogarnął i poprawił papier w omnibusach no ale te Absoluty to jest wzór, zwłaszcza jestem fanem tych gimmicków w slipkejsach.
Opublikowano 16 lipca16 lip @GearsUp 95% komiksów kupuje w pre orderach - cena jest na tyle wtedy atrakcyjna że żadana promocja tego nie przebije.