Opublikowano wtorek o 16:332 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dawno nic nie wrzucałem, a że odebrałem dziś kolejną paczkę, to przy okazji reorganizacji mogłem zrobić fotki. Problem polega na tym, że znowu się łapię na tym, że więcej kupuję, niż czytam.Trafiłem na YT na kilka filmików polecających serię Power Rangers od Boom! Studios. Jak zacząłem szukać od czego zacząć i znalazłem kilkuarkuszowego Excela z rozpiską, schematami, grafikami i porównaniami wydań, to się mocno zniechęciłem, ale i tak pokusiłem się na zbiór wątku o złym Tommym + parę samodzielnych historii. Generalnie wygląda to to obiecująco. Standardowo "dojrzalszy" reimagining PR. Zamówiłem sobie wersję Compact początku serii, bo wychodzi bardzo przystępnie cenowo, a ja lubię te mniejsze formaty komiksów za niewielką cenę - https://azylkomiksu.pl/p/83/698683/mighty-morphin-power-rangers-compact-comics-edition-vol-01-tp-9798217383801--tomy-boom-.htmlStar Treki to ja już kupuję niemalże jak leci (Oprócz Discovery. Yebać Discovery). Kilku będę chciał się pozbyć, bo się dublują w Omnibusach.Energon Universe. Transformersy super, aczkolwiek trochę zbyt cudaczne rzeczy się już dzieją dalej, a piąty tom tyle co przewertowałem, to już w ogóle Kirkman odpłynął. Ale nie chcę oceniać przedwcześnie. Na pewno stylistycznie seria jest super i jeśli plotki o ekranizacji okażą się prawdą, to będę oglądał tak czy inaczej.Trochę za ciosem po początkowym entuzjazmie EU poszły mimo wszystko GI Joe i Void Rivals, ale przyznam, że ich jeszcze nie czytałem. Kupuję poniekąd "na zaś", co nie jest do końca zdrowe, no ale trudno.Gundamowe cegły. Jeszcze jedna dojdzie za kilka miesięcy. Dedykowaną półkę musiałem na to przeznaczyć, która się nie załamie pod ciężarem (mam nadzieję...).I w sumie taka pierdoła w postaci przypadkiem ułożonego "kącika kociego/zwierzęcego".
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Strasznie podobają mi się te kieszonkowe wydania DC, toteż trochę zaszalałem.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W dniu 12.05.2026 o 18:33, Suavek napisał(a):Trochę za ciosem po początkowym entuzjazmie EU poszły mimo wszystko GI Joe i Void Rivals, ale przyznam, że ich jeszcze nie czytałem. Kupuję poniekąd "na zaś", co nie jest do końca zdrowe, no ale trudno.Daj znać jakie to jest bo ja na razie 4 transformersy wziąłem i dla mnie mega. Aż mi się te z dzieciństwa tmsemicowe przypomniały. A coz void brzmi ciekawie, a gi hmm plastikowo?