Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wasze komiksy

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dawno nic nie wrzucałem, a że odebrałem dziś kolejną paczkę, to przy okazji reorganizacji mogłem zrobić fotki. Problem polega na tym, że znowu się łapię na tym, że więcej kupuję, niż czytam.

Trafiłem na YT na kilka filmików polecających serię Power Rangers od Boom! Studios. Jak zacząłem szukać od czego zacząć i znalazłem kilkuarkuszowego Excela z rozpiską, schematami, grafikami i porównaniami wydań, to się mocno zniechęciłem, ale i tak pokusiłem się na zbiór wątku o złym Tommym + parę samodzielnych historii. Generalnie wygląda to to obiecująco. Standardowo "dojrzalszy" reimagining PR. Zamówiłem sobie wersję Compact początku serii, bo wychodzi bardzo przystępnie cenowo, a ja lubię te mniejsze formaty komiksów za niewielką cenę - https://azylkomiksu.pl/p/83/698683/mighty-morphin-power-rangers-compact-comics-edition-vol-01-tp-9798217383801--tomy-boom-.html

IMG_20260512_174109 — kopia.jpg

Star Treki to ja już kupuję niemalże jak leci (Oprócz Discovery. Yebać Discovery). Kilku będę chciał się pozbyć, bo się dublują w Omnibusach.

IMG_20260512_174641 — kopia.jpg

IMG_20260512_174406 — kopia.jpg

IMG_20260512_175155 — kopia.jpg

IMG_20260512_174929 — kopia.jpg

Energon Universe. Transformersy super, aczkolwiek trochę zbyt cudaczne rzeczy się już dzieją dalej, a piąty tom tyle co przewertowałem, to już w ogóle Kirkman odpłynął. Ale nie chcę oceniać przedwcześnie. Na pewno stylistycznie seria jest super i jeśli plotki o ekranizacji okażą się prawdą, to będę oglądał tak czy inaczej.

IMG_20260512_175318 — kopia.jpg

Trochę za ciosem po początkowym entuzjazmie EU poszły mimo wszystko GI Joe i Void Rivals, ale przyznam, że ich jeszcze nie czytałem. Kupuję poniekąd "na zaś", co nie jest do końca zdrowe, no ale trudno.

IMG_20260512_175504 — kopia.jpg

IMG_20260512_175703 — kopia.jpg

Gundamowe cegły. Jeszcze jedna dojdzie za kilka miesięcy. Dedykowaną półkę musiałem na to przeznaczyć, która się nie załamie pod ciężarem (mam nadzieję...).

IMG_20260512_180245 — kopia.jpg

I w sumie taka pierdoła w postaci przypadkiem ułożonego "kącika kociego/zwierzęcego".

IMG_20260512_180558 — kopia.jpg

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 432,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja byłem ostatnio zadowolony z promocji Gildii na urodziny, wyrwałem m.in. pierwszy cykl "W poszukiwaniu ptaka czasu" za bezcen.   A wracając do tematu to z racji powiększania kolekcji dokupiłem re

• kilka lat zbierania, wszystko przeczytane (kilka się znów czyta), wiele pożyczonych Pluto, Wilq (50% nigdy nie wróciło, jak dorwę tego qurwia co mi Kaznodzieję...) kilka serii czeka na wydanie ponowne

• O tak, Alfy były fajne. Szkoda, że wyszło stosunkowo niewiele numerów. No ale to taki komiks środka - ni to dla dzieci, ni dla dorosłych.   Tymczasem ciąg dalszy porządków na półkach:       Jak

Opublikowano

IMG_2649.jpeg

Strasznie podobają mi się te kieszonkowe wydania DC, toteż trochę zaszalałem.

Opublikowano
W dniu 12.05.2026 o 18:33, Suavek napisał(a):

Trochę za ciosem po początkowym entuzjazmie EU poszły mimo wszystko GI Joe i Void Rivals, ale przyznam, że ich jeszcze nie czytałem. Kupuję poniekąd "na zaś", co nie jest do końca zdrowe, no ale trudno.

Daj znać jakie to jest bo ja na razie 4 transformersy wziąłem i dla mnie mega. Aż mi się te z dzieciństwa tmsemicowe przypomniały. A coz void brzmi ciekawie, a gi hmm plastikowo?