Skocz do zawartości

Xbox Series X I S - preordery, zamówienia, All Access i ogólna szajba ;)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 199,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zazwyczaj nie odpisuje na głupie posty tylko daje minusa, ale typie zrozum ze to forum konsolowe gdzie nawet 30latkowie jaraja się premiera nowych konsol jakby znów mieli te naście lat,   Ni

• U mnie miało miejsce grube wejście jak na wieloletniego fana Playstation     

Opublikowano

Ja zamawiałem w MM bez konta z odbiorem w sklepie i cały czas jest status: zamówienie złożone

Opublikowano
21 minut temu, Bzduras napisał:

Zamawiałeś kurierem? Jeśli tak to sprawdź na stronie MM, czy masz numer przewozowy w tym miejscu:

image.png.223c315091abb0f478c68497c52dc73f.png

Ja z euro przyjacielu.

Opublikowano

Zamawiając dzis np XSX lub XSX z AC: Valhalla jest opcja wyboru kuriera z dostawą jutro za 14,99zł. Raczej nie ma
Opcji, żeby ktoś jutro nie dostał z ME z preorderowcow.

Opublikowano

15 minut temu, Emtebe napisał:

Komuś się zmieniło info na DHL, czy nadal macie

OTRZYMANO DANE ELEKTRONICZNE

mam to samo, zacznę się martwić dopiero jak do 20 się ten status nie zmieni

Opublikowano

Z X-kom dostałem maila o tytule "potwierdzenie zamówienia". Jest nadzieja, że kompletują mi zamówienie i dziś wyślą :ohboy:

Opublikowano

Znając ich to znaczy że dopiero znaleźli twojego maila ;P 

Ale trzymam kciuki za sukces!

Opublikowano

Również Allegro, odbiór w punkcie - dodali numer przesyłki :xboss:

Opublikowano

Oby łaska Spencerowska objęła te kartony i przyszły bez poobijanych rogów. Ejmen.

Opublikowano

Rano re mail do zamówienia z euro że dziś wysyłka a konsola jutro :) ale będzie nayer.dzielane 

Opublikowano

X-kom pakujemy już twoje zamówienie. Takie info na ich automacie. 

Opublikowano

ja dziś dostałem od nich @ że przyjęli zamówienie i poinformują o wysyłce może (pipi)a coś z tego będzie 

a jak miałem info z automatu że nie opłacone w sobotę to dziś już się zmieniło że zapłacone 

Edytowane przez messer88

Opublikowano

Ja też od nich zamówiłam (dobrze, że nie PS5 :D). Myślę, że jest szansa, skoro oficjalnie informowali, że konsole wyjdą 9.11. i dziś od rana wysyłają nam maile. Jeśli do końca dnia nie dostanę potwierdzenia wysyłki, wtedy się zacznę martwić. 

Ale przyznam, że trochę smuteczek, kiedy inni dostają numery listów przewozowych, a my tylko "zamówienie przyjęte". :(

Opublikowano

Teraz dostałem maila, że przyjęto zamówienie z płatnością gotówką mimo, że już całe zapłacone z góry i potwierdzili że przyjęte. Ale będzie klops jak jutro kurier wyskoczy z prośbą o kasę xd

Opublikowano

X-kom zadarł w graczami, to teraz mają!

Prawie wszystki komentarze o xboxie xD

Opublikowano

@Czoperrr a co Ci gada automat jak dzwonisz odnośnie płatności?

W mailu mam tak 

Dostawa: wysylka do klienta
Płatność: przedpłata na konto

Xkom spalony ale o ile z tymi bąkami może coś się im uda to z plejką chyba zaje bali w opór 

Opublikowano
Teraz dostałem maila, że przyjęto zamówienie z płatnością gotówką mimo, że już całe zapłacone z góry i potwierdzili że przyjęte. Ale będzie klops jak jutro kurier wyskoczy z prośbą o kasę xd

Dzwoniłem w tej sprawie, automat, jak opłaciłeś to masz opłacone. Gorzej że Pani na ibfolinii powiedziała że wysyłają jutro, ale pewnie nic nie wie.
Opublikowano

Myślę, że skoro wychodzą już maile to przesyłki wyjdą dzisiaj. Gościu na infolinii jak dzwoniłem pierwszy raz to mi powiedział, że 10tego będzie u mnie.