Opublikowano 17 listopada 20204 l 2 godziny temu, pistaczek napisał: Neonet już jedzie z koksem. Zamówienie przyjęto do realizacji 2 godziny temu, lekki napisał: Również dostałem potwierdzenie Ja też na maila potwierdzenie mam , ale na stronie status się nie zmienił. Napisali że wysyłka 18.11 Edytowane 17 listopada 20204 l przez NeYoLDZ
Opublikowano 17 listopada 20204 l Potwierdzam, że Neonet realizuje zamówienie. Ja też je złożyłem na drugi dzień jak wystartowały preordery. Była już godzina 15 i nigdzie indziej już zamówić nie mogłem. Więc jak widać te sklepy co zagwarantowały realizację wszystkich zamówień faktycznie je zrealizują.
Opublikowano 17 listopada 20204 l Ja jeszcze późnej, piątek 18.09. Widać że te oficjalne sklepy miały jakieś info ile mogę zaklepac. Potem tylko czekali, czy Sony nie zawali w dostawie. Jak widać wszystko dobrze się skończyło. Ciekawe ile na całą Polskę jest konsol na premierę?
Opublikowano 17 listopada 20204 l 6 minut temu, dext3rr napisał: Media Markt też już zmienia statusy. Żeś mi nadzieje zrobił...
Opublikowano 17 listopada 20204 l Niesamowity jest ten temat, jeszcze miesiąc temu jeden dzban z drugim pisał,że do Polski w ogóle nie przyjadą ps5 xd
Opublikowano 17 listopada 20204 l a ja takiego maila dostalem od MM dzisiaj Dzień dobry, Dziękuję za kontakt. W nawiązaniu do wiadomości informuję, że zamówienia z przedsprzedaży zostaną wysłane, zgodnie z regulaminem akcji opublikowanym przed rozpoczęciem przedsprzedaży, w dniu premiery, tj. 19.11.2020 r. Dostawa trwa 1-3 dni robocze.W razie dodatkowych pytań zapraszam do ponownego kontaktu. Pozdrawiam, Magdalena Czupryńska Zespół MediaMarkt
Opublikowano 17 listopada 20204 l 1 minutę temu, Kalel napisał: Oficjalne informacje są GÓWNO WARTE. Jest gorzej niż się wydaje! Co masz na myśli?
Opublikowano 17 listopada 20204 l 11 minut temu, tata_arek napisał: Do mnie też wskoczył mail z NeoNet. Wysyłka 18.11 W mailu miałeś info, że wysyłka 18?
Opublikowano 17 listopada 20204 l Nie wiem czy było ale kumpel pisał do MM w sprawie tych nieszczęsnych paczkomatów i tak mu odpisali "Aby uniknąć uszkodzenia opakowania oraz samego produktu podjęliśmy decyzje o przekierowaniu wszystkich paczek kurierem DPD. Nasi konsultanci będą się kontaktować w celu ustalenia szczegółów dostawy."
Opublikowano 17 listopada 20204 l 10 minut temu, zagul napisał: W mailu miałeś info, że wysyłka 18? Również mam w mailu informacje że wysyłka 18 listopada Edytowane 17 listopada 20204 l przez mateoo
Opublikowano 17 listopada 20204 l media ex niestety zero info,malo tego zamowilem coda i nie dostalem na premiere chociaz wczesniej zamowilem.Na infolini powiedzieli ze bedzie 3 dni po premierze......Zamowilem w mm od reki .
Opublikowano 17 listopada 20204 l XSX z Media Marktu wysłano mi w poniedziałek. Konsola była w południe dzień później. Czyli na premierę. Nie rozumiem po co się trzęsiecie jakoby z PS5 miało być inaczej. Konsole dotrą w czwartek.
Opublikowano 17 listopada 20204 l 2 minuty temu, II KoBik II napisał: XSX z Media Marktu wysłano mi w poniedziałek. Konsola była w południe dzień później. Czyli na premierę. Nie rozumiem po co się trzęsiecie jakoby z PS5 miało być inaczej. Konsole dotrą w czwartek. bo mi MM napisał że wyślą dopiero w dniu premiery. Dla mnie to nie problem czy dostane 19 czy 20go ale dla niektórych to może być niezły w(pipi)
Opublikowano 17 listopada 20204 l 20 minut temu, narwaniec napisał: media ex niestety zero info,malo tego zamowilem coda i nie dostalem na premiere chociaz wczesniej zamowilem.Na infolini powiedzieli ze bedzie 3 dni po premierze......Zamowilem w mm od reki . będą wysyłać na czas - na premierę dostaniesz
Opublikowano 17 listopada 20204 l Do mnie dzwonili dwa razy z MM. 28.10 zeby potwierdzić czy nie chce gwaranacji rozszerzonej i dzisiaj żeby zmienić sposób wysyłki (ani razu sam do nich nie pisałem/dzwoniłem) i dwa razy przez telefon mi mówili że konsola będzie na premierę. Ale może muszą tak mówić żeby nie w(pipi)iać klientów