Opublikowano 19 listopada 20204 l 3 minuty temu, _Red_ napisał: Gdzies czytałem, że kabel hdmi w zestawie jest Ultra High, a widzę nadruk High Speed. Ten chyba nie wspiera 4K/VRR i innych bajerów? Kabel jest HDMI 2.1, potwierdzone przez Digital Foundry.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Pytanie do osób którzy zamawiali w mediamarkt przez Allegro. Dostaliście jakiś paragon/fakturę która jest potrzebna do gwarancji? Ja nic takiego nie dostałem. Paragon jest w przyldze tam gdzie miales etykiete adesowa, jest nawet stepel uwaga dokumenty [emoji23]Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 listopada 20204 l ME ze mna leci w h.... Nadal nie mam konsoli, wyslane do punktu dostawy w statusie
Opublikowano 19 listopada 20204 l Paragon jest w przyldze tam gdzie miales etykiete adesowa, jest nawet stepel uwaga dokumenty [emoji23]Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu TapatalkaGdzie? Nigdzie nie ma
Opublikowano 19 listopada 20204 l Nie potrzebujesz paragonu, wyluzuj. Kto to dzisiaj trzyma. ja reklamowalem vra, podajesz numer seryjny na stronce playstation, przychodzi kurier i zabiera sprzet.
Opublikowano 19 listopada 20204 l U mnie konsola dotarła zawinięta w folie bąbelkową i stretch, wszystko ma ścisk a pudło rozerwane i poobijane na bokach, więc takie musiało już być na sklepie.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Nie potrzebujesz paragonu, wyluzuj. Kto to dzisiaj trzyma. ja reklamowalem vra, podajesz numer seryjny na stronce playstation, przychodzi kurier i zabiera sprzet.Ale np do media jak chce oddać to co przestawiam jak kupowałem przez ich Allegro?
Opublikowano 19 listopada 20204 l Teraz, madhunt3r napisał: Ale np do media jak chce oddać to co przestawiam jak kupowałem przez ich Allegro? Napisz na ich konto w Allegro że nie masz dokumentu zakupu i prosisz o duplikat.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 1 minutę temu, madhunt3r napisał: Ale np do media jak chce oddać to co przestawiam jak kupowałem przez ich Allegro? Potwierdzenie zakupu na aukcji wystarczy
Opublikowano 19 listopada 20204 l U mnie konsola dotarła zawinięta w folie bąbelkową i stretch, wszystko ma ścisk a pudło rozerwane i poobijane na bokach, więc takie musiało już być na sklepie.Albo po prostu kurier z zazdrości potraktował. Z ciekawości, nawet jak pudło przyjdzie poobijane to jest szansa uszkodzić konsole? Czy jest schowana elegancko w srodeczku i w miare zabezpieczona?
Opublikowano 19 listopada 20204 l 4 minuty temu, Koleś88 napisał: Albo po prostu kurier z zazdrości potraktował. Ciężko rozerwać papier w środku nie rozrywając stretcha i foli bąbelkowej na zewnątrz Jest bezpieczna, trzeba by sie przebić przez drugi karton by ja uszkodzić. Edytowane 19 listopada 20204 l przez heaverq
Opublikowano 19 listopada 20204 l 34 minuty temu, Szymek napisał: napisu nie ma ale kabel wspiera 4k/120. PS5 nie wspiera vrr thx Nie wspiera chyba na ten moment bo docelowo to raczej niedopuszczalne ;/ Mnie tez podali naddarty karton, ale chcialem drugi z palety ktory jest w stanie k o l e k c j o n e r s k i m. Ale to bydle, pudło jak 2x od PS4 i myślę jak to na półce ustawić. W pionie to przewróci się od samego patrzenia przez dzieciaka. Poziomo znowu przysloni TV. Problemy trzeciego świata. 4 minuty temu, Koleś88 napisał: Albo po prostu kurier z zazdrości potraktował. Z ciekawości, nawet jak pudło przyjdzie poobijane to jest szansa uszkodzić konsole? Czy jest schowana elegancko w srodeczku i w miare zabezpieczona? Jest w tych styropianach jak jajca, więc powinna być cacy w srodku.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Byłem testować ps5 u użytkownika @PiPoLiNiO A tu nagle dzwoni telefon i @Koleś88 mówi żeby szybko wchodzić na media i kupować. Rano nie szło ogarnąć stron bo padały. Na drugi rzut w sklepie wszystko git, przechodzę do płatności a tu mi bank wywala kurwa po 10 zaczęła mnie boleć głowa, jak nastała sytuacja, że już niby kupiłem a mi bank płata figle miałem ciśnienie chyba z 200. Ale na szczęście poszło pipolino zaplacił blikiem a po chwili załapał bank i mu przelałem kasę. Kurwa takich emocji to ja dawno nie przeżyłem Ale całe szczęście udało się i teraz tylko czekać na moją wyczekiwaną ps5!!!
Opublikowano 19 listopada 20204 l @creatinfreak urzekła mnie Twoja historia... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16][emoji41][emoji41]
Opublikowano 19 listopada 20204 l 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał: @creatinfreak urzekła mnie Twoja historia... Sam widziałeś jak mną emocje targały.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Gdzie? Nigdzie nie maHah u mnie byla folia strecz pod nia bombelkowa i w przyldze dokumenty, u ciebie karton widze ze co pakowacz to inna fsnantazja chyba [emoji23]Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 listopada 20204 l 18 minut temu, creatinfreak napisał: Byłem testować ps5 u użytkownika @PiPoLiNiO A tu nagle dzwoni telefon i @Koleś88 mówi żeby szybko wchodzić na media i kupować. Rano nie szło ogarnąć stron bo padały. Na drugi rzut w sklepie wszystko git, przechodzę do płatności a tu mi bank wywala (pipi)a po 10 zaczęła mnie boleć głowa, jak nastała sytuacja, że już niby kupiłem a mi bank płata figle miałem ciśnienie chyba z 200. Ale na szczęście poszło pipolino zaplacił blikiem a po chwili załapał bank i mu przelałem kasę. (pipi)a takich emocji to ja dawno nie przeżyłem Ale całe szczęście udało się i teraz tylko czekać na moją wyczekiwaną ps5!!! Ja, mam chociaż nadzieję, że PiPoLiNiO zarobił na tej transakcji, bo i tak stratny jest kilkadziesiąt tys. PLN na dodatkowej konsoli, której nie opchnął w tym okresie.
Opublikowano 19 listopada 20204 l U mnie konsola dotarła zawinięta w folie bąbelkową i stretch, wszystko ma ścisk a pudło rozerwane i poobijane na bokach, więc takie musiało już być na sklepie.Moje przyszło w identycznym stanie środek na ma szczęście ok . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 19 listopada 20204 l Mój karton to samo. Trochę żenada. Nie wiem gdzie oni je trzymali [emoji23]
Opublikowano 19 listopada 20204 l Udało mi się dziś zamówić w Neonecie z czasem oczekiwania 21 dni. Myślicie, że jest szansa, że te konsole wyjdą od nich wcześniej?
Opublikowano 19 listopada 20204 l Są jeszcze spoko ludzie, nie chcący zarobić na konsoli Pół dnia spedziłem na OLX dzisiaj, dzwoniac i dostajac info ze cena juz poszła w gorę, że 4 tysiace, że 3800.... az dodzwoniłem sie do koleszki z Rudy Śląskiej który wystawił konsolę za 2300 + flaszka.... nie wierzylem ale dodzwoniłem się jako pierwszy i mam już konsole w domu za cene sklepową plus flaszka... jak zapytalem dlaczego w takiej cenie sprzedaje dopowiedz mnie rozwaliła... "wiem jak ja bym się czuł gdybym dzisiaj jej nie dosta i nie chce być (pipi)em zarabiając na jakimś graczu"... co za gość miałem dziś mega farta Edytowane 19 listopada 20204 l przez Ranger86
Opublikowano 19 listopada 20204 l W końcu w domu:-) Ale Neonet dal dupy z pakowaniem. Pudelko z konsola owinięte tylko czarna folia stretch. W środku jeden rog pudełka dziurawy. Dobrze, ze konsola nie oberwała.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 5 minut temu, Ranger86 napisał: Są jeszcze spoko ludzie, nie chcący zarobić na konsoli Pół dnia spedziłem na OLX dzisiaj, dzwoniac i dostajac info ze cena juz poszła w gorę, że 4 tysiace, że 3800.... az dodzwoniłem sie do koleszki z Rudy Śląskiej który wystawił konsolę za 2300 + flaszka.... nie wierzylem ale dodzwoniłem się jako pierwszy i mam już konsole w domu za cene sklepową plus flaszka... jak zapytalem dlaczego w takiej cenie sprzedaje dopowiedz mnie rozwaliła... "wiem jak ja bym się czuł gdybym dzisiaj jej nie dosta i nie chce być (pipi)em zarabiając na jakimś graczu"... co za gość miałem dziś mega farta Trafiłeś mega! Ogromny szacun dla sprzedającego!
Opublikowano 19 listopada 20204 l 4 minuty temu, tomek625 napisał: W końcu w domu:-) Ale Neonet dal dupy z pakowaniem. Pudelko z konsola owinięte tylko czarna folia stretch. W środku jeden rog pudełka dziurawy. Dobrze, ze konsola nie oberwała. U mnie pudełko z konsolą było w jeszcze większym kartonie, do środka weszłyby 2 pudełka z PS5, a moje jest w stanie idealnym, więc najwyraźniej to zależy od pakującego