Opublikowano 23 listopada 20204 l 3 minuty temu, messer88 napisał: Co ma wspólnego sony z gta6? Pewnie GTA VI wyjdzie na pierwszy rzut na PS5.
Opublikowano 23 listopada 20204 l 2 minuty temu, NeYoLDZ napisał: Włąśnie miałem pisać , ale nie mozna dodac do koszyka Chyba już faktycznie wykupili. Znalazłem info na grupie PS5 i ludzie zamawiali.
Opublikowano 23 listopada 20204 l Mi się udało dwa razy w ciągu 7 min dodać do koszyka. Pierwszy raz płatność mi nie poszli dałem anuluj i za drugim razem normalnie poszło.
Opublikowano 23 listopada 20204 l Tylko i tak wcześniej nie dostaniecie niż 4 grudnia bo wtedy jest premiera Fify i wcześniej nie wyślą.
Opublikowano 23 listopada 20204 l 1 minutę temu, easye napisał: Patch nextgenowy wychodzi 4 grudnia FIFA juz dawno miala premiere. Ale w ofercie jest FIFA pudełkowa która wychodzi 4 grudnia.
Opublikowano 23 listopada 20204 l Kolejny sklep "noł nejm" oferuje PS5 https://mobilesolution.pl/product-pol-21-Sony-PlayStation-5-PS5-FV-23.html
Opublikowano 23 listopada 20204 l 7 minut temu, Sewesew napisał: Kolejny sklep "noł nejm" oferuje PS5 https://mobilesolution.pl/product-pol-21-Sony-PlayStation-5-PS5-FV-23.html teoretycznie mam blisko mogę podskoczyć i sprawdzić ale nie brzmi to zbyt wiarygodnie.
Opublikowano 23 listopada 20204 l 21 minut temu, Sewesew napisał: Kolejny sklep "noł nejm" oferuje PS5 https://mobilesolution.pl/product-pol-21-Sony-PlayStation-5-PS5-FV-23.html Totalna ściema. I nawet nie można zapłacić kartą, żeby później ewentualnie reklamować za pomocą chargeback. Dodatkowo brak nr telefonu do sklepu, a link do regulaminu sklepu nie działa.
Opublikowano 23 listopada 20204 l Też to widziałem teraz. Nie ma telefonu, ani informacji jaka to wersja konsoli. Lepiej nie ryzykować.
Opublikowano 23 listopada 20204 l Wystarczy spojrzeć np na ceny Iphona 11, sprawdzić też na internecie - nie ma żadnego śladu. Czy komuś już zmienił się status zamówienia w ME (z 19.11 zamówienie)? Kolega mówił, że część userów już ma zmiany, ja kupiłem dopiero o 15 więc znając moje szczęście dostanę kiedyś tam
Opublikowano 23 listopada 20204 l 14 minut temu, matizek92 napisał: Wystarczy spojrzeć np na ceny Iphona 11, sprawdzić też na internecie - nie ma żadnego śladu. Czy komuś już zmienił się status zamówienia w ME (z 19.11 zamówienie)? Kolega mówił, że część userów już ma zmiany, ja kupiłem dopiero o 15 więc znając moje szczęście dostanę kiedyś tam Do mnie dzis przyszedl mail "przekazano do realizacji".
Opublikowano 23 listopada 20204 l Ja to pewnie dostanę 16 grudnia - skoro termin realizacji mają do 15 :)) takie moje szczęście hehe okaże się, że ten rzut w grudniu to będzie na te zamówienia z 19 listopada
Opublikowano 23 listopada 20204 l 1 godzinę temu, aset napisał: Ale w ofercie jest FIFA pudełkowa która wychodzi 4 grudnia. Fifa ma inną wersję na nextgeny?
Opublikowano 23 listopada 20204 l Wystarczy spojrzeć np na ceny Iphona 11, sprawdzić też na internecie - nie ma żadnego śladu. Czy komuś już zmienił się status zamówienia w ME (z 19.11 zamówienie)? Kolega mówił, że część userów już ma zmiany, ja kupiłem dopiero o 15 więc znając moje szczęście dostanę kiedyś tam [emoji32]U mnie cały czas „nowe zamówienie”. Niby 25.11 mają wysyłać, więc dopiero wtedy jak coś się zmieni. Też zamówiłem w drugim rzucie ok 15.
Opublikowano 23 listopada 20204 l Z tego co czytam na FB , to 4h temu nie mieli jeszcze konsol na magazynie, wiec sami nie wiedzą ile ich będzie. W sumie mam wrażenie, że zmienili sposób odpowiedzi - wcześniej zapewniali ze wszystkie, teraz piszą że do 15 grudnia.
Opublikowano 23 listopada 20204 l 16 minut temu, easye napisał: Fifa ma inną wersję na nextgeny? Wyjdzie update pod next-geny 4 grudnia. Wiemy już, że znacznie poprawi grafikę, ale nie pamiętam co jeszcze poprawi ta aktualizacja.
Opublikowano 23 listopada 20204 l 13 minut temu, MatekDM napisał: Wyjdzie update pod next-geny 4 grudnia. Wiemy już, że znacznie poprawi grafikę, ale nie pamiętam co jeszcze poprawi ta aktualizacja. A przypadkiem dla tych nextgenowych wersji nie miał być zupełnie nowy silnik?
Opublikowano 23 listopada 20204 l 3 minuty temu, zagul napisał: A przypadkiem dla tych nextgenowych wersji nie miał być zupełnie nowy silnik? Nie słyszałem o nowym silniku graficznym w tej FIFIE (słyszałem za to, że FIFA 22 ma przynieść nowy silnik graficzny), ale poprawek i zmian w next-genowym patchu będzie dużo z tego co czytam (grafika, modele postaci, animacje, zachowania) https://nextlevel.ea.com/pl-pl/
Opublikowano 23 listopada 20204 l 43 minuty temu, MatekDM napisał: Wyjdzie update pod next-geny 4 grudnia. Wiemy już, że znacznie poprawi grafikę, ale nie pamiętam co jeszcze poprawi ta aktualizacja. Mi chodzi o pudelkowa wersję, myślałem że to ta sama FIFA w pudełku ps5.
Opublikowano 23 listopada 20204 l https://allegro.pl/oferta/sony-playstation-5-drugi-pad-spider-man-fifa-21-9954356892?fbclid=IwAR3Lo-XixS3oqO2Bi_uIY4oI5aOMG1CaVIk3AZ_N6F2c7ywchoTkj6Bk6bA Wysyłka od 15 grudnia