Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 845 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano
2 minuty temu, NeYoLDZ napisał:

Włąśnie miałem pisać , ale nie mozna dodac do koszyka :(

Chyba już faktycznie wykupili. Znalazłem info na grupie PS5 i ludzie zamawiali.

Opublikowano

Mi się udało dwa razy w ciągu 7 min dodać do koszyka. Pierwszy raz płatność mi nie poszli dałem anuluj i za drugim razem normalnie poszło.

Opublikowano

Mi udało się kupić:obama:. Teraz tylko czekać.

Opublikowano

Tylko i tak wcześniej nie dostaniecie niż 4 grudnia bo wtedy jest premiera Fify i wcześniej nie wyślą.

Opublikowano

Patch nextgenowy wychodzi 4 grudnia FIFA juz dawno miala premiere.

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Patch nextgenowy wychodzi 4 grudnia FIFA juz dawno miala premiere.

Ale w ofercie jest FIFA pudełkowa która wychodzi 4 grudnia.

Opublikowano

Też to widziałem teraz. Nie ma telefonu, ani informacji jaka to wersja konsoli. Lepiej nie ryzykować. 

Opublikowano

Pod tym ich adresem sa wirtualne biura, wiec powodzenia 

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć np na ceny Iphona 11, sprawdzić też na internecie - nie ma żadnego śladu.

Czy komuś już zmienił się status zamówienia w ME (z 19.11 zamówienie)? Kolega mówił, że część userów już ma zmiany, ja kupiłem dopiero o 15 więc znając moje szczęście dostanę kiedyś tam :/

Opublikowano
14 minut temu, matizek92 napisał:

Wystarczy spojrzeć np na ceny Iphona 11, sprawdzić też na internecie - nie ma żadnego śladu.

Czy komuś już zmienił się status zamówienia w ME (z 19.11 zamówienie)? Kolega mówił, że część userów już ma zmiany, ja kupiłem dopiero o 15 więc znając moje szczęście dostanę kiedyś tam :/

Do mnie dzis przyszedl mail "przekazano do realizacji".

Opublikowano

Ja to pewnie dostanę 16 grudnia - skoro termin realizacji mają do 15 :)) takie moje szczęście hehe okaże się, że ten rzut w grudniu to będzie na te zamówienia z 19 listopada

Opublikowano
1 godzinę temu, aset napisał:

Ale w ofercie jest FIFA pudełkowa która wychodzi 4 grudnia.

Fifa ma inną wersję na nextgeny?

Opublikowano

Czy komuś już zmienił się status zamówienia w ME (z 19.11 zamówienie)? Kolega mówił, że część userów już ma zmiany, ja kupiłem dopiero o 15 więc znając moje szczęście dostanę kiedyś tam [emoji32]

U mnie cały czas „nowe zamówienie”. Niby 25.11 mają wysyłać, więc dopiero wtedy jak coś się zmieni. Też zamówiłem w drugim rzucie ok 15.
Opublikowano

Z tego co czytam na FB , to 4h temu nie mieli jeszcze konsol na magazynie, wiec sami nie wiedzą ile ich będzie. W sumie mam wrażenie,  że zmienili sposób odpowiedzi - wcześniej zapewniali ze wszystkie, teraz piszą że do 15 grudnia. 

Opublikowano
16 minut temu, easye napisał:

Fifa ma inną wersję na nextgeny?

Wyjdzie update pod next-geny 4 grudnia. Wiemy już, że znacznie poprawi grafikę, ale nie pamiętam co jeszcze poprawi ta aktualizacja. 

Opublikowano
13 minut temu, MatekDM napisał:

Wyjdzie update pod next-geny 4 grudnia. Wiemy już, że znacznie poprawi grafikę, ale nie pamiętam co jeszcze poprawi ta aktualizacja. 

A przypadkiem dla tych nextgenowych wersji nie miał być zupełnie nowy silnik?

Opublikowano
3 minuty temu, zagul napisał:

A przypadkiem dla tych nextgenowych wersji nie miał być zupełnie nowy silnik?

Nie słyszałem o nowym silniku graficznym w tej FIFIE (słyszałem za to, że FIFA 22 ma przynieść nowy silnik graficzny), ale poprawek i zmian w next-genowym patchu będzie dużo z tego co czytam (grafika, modele postaci, animacje, zachowania)

https://nextlevel.ea.com/pl-pl/

Opublikowano
43 minuty temu, MatekDM napisał:

Mi chodzi o pudelkowa wersję, myślałem że to ta sama FIFA w pudełku ps5.