Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 844,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Śmiać mi się chce z tego jak piszecie, że po trzy sztuki wystawiają. Niby skąd macie takie info? Te "trzy sztuki" odkupiliby sami pracownicy. 

Opublikowano
Teraz, Nemesis napisał:

Śmiać mi się chce z tego jak piszecie, że po trzy sztuki wystawiają. Niby skąd macie takie info? Te "trzy sztuki" odkupiliby sami pracownicy. 

Joke. 

Opublikowano

Nic już, myślałem, że to x-kom XD

Opublikowano

Czy ktoś z zamawiających przez Allegro (na aukcji z MM) dostał już jakikolwiek dowód zakupu?

Opublikowano

A moze ktos z zamawiajacych przez MM.pl? Zamowilem 19.11. swoja sztuke z dwoma padami i fifka z wysylka do 15.12. Niby jeszcze 6 dni, ale od dnia zakupu i wplaty cisza totalna :(

Opublikowano

Ja tam przestaję wierzyć już w dostawę do 15 grudnia. Też przez mm.pl i ten sam zestaw.

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, BudryzPL napisał:

Niby jeszcze 6 dni, ale od dnia zakupu i wplaty cisza totalna :(

i będzie cisza do momentu wysyłki, oni tak mają

Opublikowano
20 minut temu, Nemesis napisał:

Euro RTV ma mieć jutro po 13.00 konsole na sprzedaż. 

Skąd to info?

Opublikowano

Wysyłali na maila:

Szanowny Kliencie,

Mamy dla Ciebie dobrą wiadomość! Otrzymaliśmy potwierdzenie kolejnej dostawy konsol PS5. 

Już 10 grudnia 2020 po godzinie 13.00 konsole będą dostępne w sklepie internetowym euro.com.pl

Liczba produktów jest ograniczona. Informujemy, że nie ma możliwości ich wcześniejszej rezerwacji i złożenia zamówienia przed uruchomieniem sprzedaży na stronie sklepu.

W związku z tym, iż zarejestrowałeś się na powiadomienie o dostępności produktu, otrzymujesz tę informację w pierwszej kolejności.

Opublikowano
Teraz, Redmitsu napisał:

Skąd to info?

Wysyłali dzisiaj meile do wszystkich zapisanych do newslettera

Opublikowano

Czyli o 13:01 strona Euro RTV AGD przestanie działać :)

Edytowane przez szopen
Zmiana nazwy firmy sprzedającej PS5

Opublikowano
5 minut temu, szopen napisał:

Czyli o 13:01 strona Media Expert przestanie działać :)

Euro RTV AGD

Opublikowano

Ja wciąż liczę na Neonet i moje anulowane zamówienie. Mam nadzieję, że oni też dostaną i tym samym załapię się w pierwszej kolejności.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk