Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

ME na twiterze pisało, że do dzisiaj powinny wszystkie digitale od nich wyjechać.

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 907,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano

Wiaruchna na grupach na fb chwali się, że już do niektórych wpadają konsole z napędem, z Euro RTV AGD. Konkretnie tym, co anulowali zamówienie w grudniu, a potem telefonicznie się kontaktowano.

Opublikowano

Z napędem z Euro AGD od 13 godziny już w domu 

Edytowane przez PsxLucas

Opublikowano

Dostałem wiadomość zwrotną od Media Markt w związku z zapytaniem o moje zamówienie. 

Screenshot_20210114-192933.png

Opublikowano
Dostałem wiadomość zwrotną od Media Markt w związku z zapytaniem o moje zamówienie. 

Screenshot_20210114-192933.thumb.png.2e618e3e04d7cf44d55e956d2c7da482.png

Może Morales in się skończył i czekają na dostawę...
A tak na poważnie to dziwne, że niektóre sklepy szybciej dostały styczniowy rzut

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Te kilka sztuk wysłanych z napędem, to wygląda, jakby te sklepy miały je wcześniej na stanie, np. ze zwrotów.

Opublikowano

W ME status gotowe do wysyłki. Kurier InPost. Na TT trochę oszukali z tą wysyłką do 14.01 bo wysłać to może wyślą dzisiaj. 

Opublikowano

Dostawy miały być do sklepów do 14 a wysyłka w zależności od sklepu. Ja dostałem wczoraj przesyłkę ponieważ moje zamówienie było anulowane poprzednio więc podejrzewam że to w ramach rekompensaty wysłali wcześniej.

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/konsola-sony-playstation-5-825-gb-CID99-IDI7PdL.html

Cytat

Używałem ją sporadycznie - głównie ze względu na plotki na jej temat. Które niestety okazały się być prawdą. 

Konsola po pewnym czasie staje się gorętsza niż piekarnik i wyświetla komunikat o przegrzaniu się. 

Jest ona również dosyć głośna. 

Są to powody przez które chcę ją sprzedać.

Raczej na gwarancję powinien oddać, a nie sprzedawac złom z wada fabryczną :dog:Moja jest cicha i wentylator dmucha przyjemnym zefirkiem nawet po paru godzinach, nie mówiąc juz o jakichś komunikatach.

Opublikowano

Panowie są gdzieś te słuchawki Pulse 3D? Wczoraj były w ME ale się spoźniłem.

Jak w grudniu upolowałem PS5 to teraz walka o słuchawki. Dajcie znać jak coś:ogor:

Opublikowano

Mi się w tym tygodniu udało je upolować w Euro. Wczoraj przyszły. Warto też u nich sprawdzać.

Opublikowano

Dzisiaj rano były w Neonet,Avans oraz NEO.24. Zobacz może jeszcze uda się kupić

Edytowane przez darekdtx

Opublikowano

W Neonet niby jest, ale data wysyłki 21 dni, więc w sumie tak jakby nie było .

Opublikowano

Rano była informacja o wysyłce 3-7 dni. A teraz faktycznie do 21 dni. Tak więc nie ma :) Mimo wszystko udanych poszukiwań. 

Opublikowano

Teoretycznie to i za 5 dni mogą, bo niby od 21. No ale do 31 :Coolface:

Opublikowano

Ciekawe właśnie, jak postępują z kolejnością wysyłki. Czy sugerują się czasem w jakim zostało złożone dane zamówienie czy to randomo leci. 

Opublikowano

Randomowo leci, kto miałby czas jeszce kolejność ogarniać? Jeszce pewnie magazyn centralny to w ogóle zewnętrzna firma...

Wysylka według kolejności to formulka przygotowana po to, by nie odbierać co 2 dzien telefonu od kolejnych klientów kiedy będzie, tzw. siedz na dupie i czekaj aż w końcu ktoś na magazynie wydrukuje twoj list przewozowy.

W ogóle dzwonienie do tych konsultantów to bezsens, jak juz parę razy w tym temacie sobie udowodniliśmy.

Opublikowano

Tak też właśnie myślałem, nastawiam się na 1-2 luty, że konsola przyjedzie do mnie. 

Opublikowano

Jakieś są w ogole wieści od xkom kiedy zrealizują premierowe zamówienia ?

Opublikowano
1 godzinę temu, eloszki napisał:

Jakieś są w ogole wieści od xkom kiedy zrealizują premierowe zamówienia ?

Ponoć nadal nie wiedzą ile dostaną konsol na premierę.