Opublikowano 19 stycznia 20214 l Na grupie na fb pisali, że już mają Digitale od MM. Także na dniach pójdą nasze zestawy.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Ja się nie napalam bo znając moje szczęście wyślą mi początkiem przyszłego tygodnia najwcześniej xd.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Nastawiłem się już psychicznie na sam koniec miesiąca lub nawet początek następnego.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l https://www.gry-online.pl/hardware/spekulanci-zgarneli-sprzed-nosa-graczy-2-tysiace-ps5/zf1f215
Opublikowano 20 stycznia 20214 l 18 godzin temu, Nemesis napisał: Na grupie na fb pisali, że już mają Digitale od MM. Także na dniach pójdą nasze zestawy. Kiedy dokładnie zamawiałeś?
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Chyba coś ruszyło bo dostałem takiego maila. "Zespół Euro przygotowuje Twoją przesyłkę Cieszymy się że dołączyłeś do grona naszych Klientów. Twoje zamówienie nr CC2020/000**** jest kompletowane i przygotowywane do wysyłki. Datę dostawy otrzymasz w następnej wiadomości W następnej wiadomości poinformujemy Cię o planowanej dacie dostawy Twojego zamówienia." Dodam, że zamawiałem zestaw z napędem drugim padem i demon's souls
Opublikowano 20 stycznia 20214 l No to ME, ale ktoś już wrzucał info, że MM odpisywało na wiadomości, że realizację zaczynają od 20.01.
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Goście na słuchawkach raczej mają dziwne myśli o graczach konsolowych ;p
Opublikowano 20 stycznia 20214 l 1 minutę temu, S_600 napisał: Taki natręt byłeś ? Ja swoją PS5 mam od dwóch miesięcy w domu Wrzuciłem bo widzę, że wielu się tu niepokoi i spokojnie wysiedzieć nie może
Opublikowano 20 stycznia 20214 l 2 minuty temu, BEBZ napisał: No to ME, ale ktoś już wrzucał info, że MM odpisywało na wiadomości, że realizację zaczynają od 20.01. MM miało oficjalną info grafikę przy drugim rzucie, że wysyłka z napędem od 21 do 31.01
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Z ciekawostek to z puli Digitali, która 2 dni temu się pojawiła w MM, niektórzy już dostali dzisiaj przesyłkę
Opublikowano 20 stycznia 20214 l 1 godzinę temu, OneMilionPL napisał: Chyba coś ruszyło bo dostałem takiego maila. "Zespół Euro przygotowuje Twoją przesyłkę Cieszymy się że dołączyłeś do grona naszych Klientów. Twoje zamówienie nr CC2020/000**** jest kompletowane i przygotowywane do wysyłki. Datę dostawy otrzymasz w następnej wiadomości W następnej wiadomości poinformujemy Cię o planowanej dacie dostawy Twojego zamówienia." Dodam, że zamawiałem zestaw z napędem drugim padem i demon's souls U mnie to samo. Chyba w koncu się doczekam.
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Potwierdzone info. Zamówienia mają być realizowane zgodnie z kolejnością ich składania, pierwsze konsole z napędem mają wysyłać jeszcze w tym tygodniu. Najpierw realizują te zamówienia anulowane, później całą resztę, a same akcje z anulowaniami nie powinny się już powtórzyć. To wszystko informacje z infolinii sprzed paru chwil.
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Jedno pytanko - te wysyłki z Euroagd - jesteście jednymi z tych, którzy dostali telefon w grudniuw związku z anulowaniem zamówienia?
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Tak - najpierw anulowanie zamówienia, potem kontakt z infolinii a dzisiaj powyższa wiadomość na mailu.
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Dokladnie tak jak napisał stoodio. Gdyby nie zadzwonili nawet nie brałbym ponownie udziału w tej walce, bo miałem dość wieszającej się strony sklepu, no i tego, że jak już udało Ci się ją kupić to jakiś czas później robili anulację. Mało smaczne to wszystko było.
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Ja wczoraj dzwoniłem przestawiłem sytuację, anulacja i potem telefon- facet stwierdził że mają obsuwę i będa wysyłać po 30 stycznia. Ktoś tam definitywnie w Ch... wali
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Media Expert - twoje zamówienie zostało przekazane do kompletacji. Wersja z napędem. Z tego jednak co wiem, taki status u nich może trwać kilka dni w przypadku PS5 Zamówiłem kilka minutek po rozpoczęciu sprzedaży. O ile ma to jakieś znaczenie Edytowane 20 stycznia 20214 l przez tomek27
Opublikowano 20 stycznia 20214 l 3 minuty temu, tomek27 napisał: Zamówiłem kilka minutek po rozpoczęciu sprzedaży. O ile ma to jakieś znaczenie Nie, nie ma
Opublikowano 20 stycznia 20214 l Mnie też uraczyli miłą wiadomością. Ciekawe czy jutro wyślą aby na piątunio było.