Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

Na grupie na fb pisali, że już mają Digitale od MM. Także na dniach pójdą nasze zestawy. 

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 843,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Nastawiłem się już psychicznie na sam koniec miesiąca lub nawet początek następnego. 

Opublikowano
18 godzin temu, Nemesis napisał:

Na grupie na fb pisali, że już mają Digitale od MM. Także na dniach pójdą nasze zestawy. 

Kiedy dokładnie zamawiałeś? 

Opublikowano

Chyba coś ruszyło bo dostałem takiego maila. 

"Zespół Euro przygotowuje Twoją przesyłkę
Cieszymy się że dołączyłeś do grona naszych Klientów. Twoje zamówienie nr CC2020/000**** jest kompletowane i przygotowywane do wysyłki.

Datę dostawy otrzymasz w następnej wiadomości
W następnej wiadomości poinformujemy Cię o planowanej dacie dostawy Twojego zamówienia."

Dodam, że zamawiałem zestaw z napędem drugim padem i demon's souls

Opublikowano

No to ME, ale ktoś już wrzucał info, że MM odpisywało na wiadomości, że realizację zaczynają od 20.01.

Opublikowano
1 minutę temu, S_600 napisał:

Taki natręt byłeś ?

Ja swoją PS5 mam od dwóch miesięcy w domu :) Wrzuciłem bo widzę, że wielu się tu niepokoi i spokojnie wysiedzieć nie może ;)

Opublikowano
2 minuty temu, BEBZ napisał:

No to ME, ale ktoś już wrzucał info, że MM odpisywało na wiadomości, że realizację zaczynają od 20.01.

MM miało oficjalną info grafikę przy drugim rzucie, że wysyłka z napędem od 21 do 31.01

Opublikowano

Z ciekawostek to z  puli Digitali, która 2 dni  temu się pojawiła w MM, niektórzy już dostali dzisiaj przesyłkę :) 

Opublikowano
1 godzinę temu, OneMilionPL napisał:

Chyba coś ruszyło bo dostałem takiego maila. 

"Zespół Euro przygotowuje Twoją przesyłkę
Cieszymy się że dołączyłeś do grona naszych Klientów. Twoje zamówienie nr CC2020/000**** jest kompletowane i przygotowywane do wysyłki.

Datę dostawy otrzymasz w następnej wiadomości
W następnej wiadomości poinformujemy Cię o planowanej dacie dostawy Twojego zamówienia."

Dodam, że zamawiałem zestaw z napędem drugim padem i demon's souls

U mnie to samo. Chyba w koncu się doczekam.

Opublikowano

Potwierdzone info. Zamówienia mają być realizowane zgodnie z kolejnością ich składania, pierwsze konsole z napędem mają wysyłać jeszcze w tym tygodniu. Najpierw realizują te zamówienia anulowane, później całą resztę, a same akcje z anulowaniami nie powinny się już powtórzyć. To wszystko informacje z infolinii sprzed paru chwil.spacer.png

Opublikowano

Jedno pytanko - te wysyłki z Euroagd - jesteście jednymi z tych, którzy dostali telefon w grudniuw związku z anulowaniem zamówienia? 

Opublikowano

Tak - najpierw anulowanie zamówienia, potem kontakt z infolinii a dzisiaj powyższa wiadomość na mailu.

Opublikowano

Dokladnie tak jak napisał stoodio. Gdyby nie zadzwonili nawet nie brałbym ponownie udziału w tej walce, bo miałem dość wieszającej się strony sklepu, no i tego, że jak już udało Ci się ją kupić to jakiś czas później robili anulację. Mało smaczne to wszystko było. 

Opublikowano

Ja wczoraj dzwoniłem przestawiłem sytuację, anulacja i potem telefon- facet stwierdził że mają obsuwę i będa wysyłać po 30 stycznia. Ktoś tam definitywnie w Ch... wali

Opublikowano

Media Expert - twoje zamówienie zostało przekazane do kompletacji. Wersja z napędem.

Z tego jednak co wiem, taki status u nich może trwać kilka dni w przypadku PS5

Zamówiłem kilka minutek po rozpoczęciu sprzedaży. O ile ma to jakieś znaczenie ;)

Edytowane przez tomek27

Opublikowano
3 minuty temu, tomek27 napisał:

Zamówiłem kilka minutek po rozpoczęciu sprzedaży. O ile ma to jakieś znaczenie ;)

Nie, nie ma ;) 

Opublikowano

Mnie też uraczyli miłą wiadomością. Ciekawe czy jutro wyślą aby na piątunio było.

IMG_20210120_175833.jpg