Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 907,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano
12 minut temu, MichAelis napisał:

Jak MM dorzuca gry do zestawu? Obok?

Z MM obie gry mialem oddzielnie.

Opublikowano

Znowu wpadł zestaw z horizon i gt7, zanim dojechałem do podsumowania to juz sie wyprzedał

Opublikowano
W dniu 29.03.2022 o 18:05, MichAelis napisał:

Jak jakies oferty to dajcie znac. Mimo ze obserwuje to roznie bywa :nosacz2:

Jak to pisałem to podjąłem decyzje o zakupie a dwie godziny później konsola już była opłacona i od wczoraj u mnie. Łatwo poszło :xboss:

Opublikowano
10 minut temu, MichAelis napisał:

Jak to pisałem to podjąłem decyzje o zakupie a dwie godziny później konsola już była opłacona i od wczoraj u mnie. Łatwo poszło :xboss:

w MM dorwales?

Opublikowano
W dniu 30.03.2022 o 22:32, MichAelis napisał:

Jak MM dorzuca gry do zestawu? Obok?

Bo na necie imba, ze Media ekspert rozcina plomby i tłumaczy to wrzucaniem gier do zestawów. Dość dziwna praktyka.

ktos co zamawiał w ME potwierdzi?

Już zamówiłeś, więc musztarda po obiedzie, ale to niestety nie była tylko legenda miejska o tym rozcinaniu kartonów i wrzucaniu gier do środka przez ME. :D Ja zamawiałem początkiem 2021 i dostałem takie pudło (plomby rozcięte, karton zaklejony tym pięknym kawałkiem taśmy pośrodku, gry w środku). 

Wkvrwiłem się wtedy na maxa i napisałem do nich, to odpisali, że sprzęt jest nowy, a otwarty został tylko po to, żeby wsadzić gry. Może i tak, ale niesmak pozostaje. :/ Tak czy owak maszynka niezawodna do dziś, wiec nie narzekam. 

image.png.3b40d3bd7b13b3c77a89db1fb3575204.png

Opublikowano

Udalo się po kilku godzinach, tylko kupon mi przepadl, wklepalem za pierwszym razem i mimo, ze nie dokonczylem zamowienia to zniknal, Gry do cex za 300zł pojda i mozna brac eldena :banderas:

Przechwytywanie.JPG.2a3bfd731b2ec749e2cf670a7b3252c3.JPG

Opublikowano
On 3/30/2022 at 1:34 PM, Shen said:

Swoja droga, myslalem, ze tylko u nas wciskaja te bundle, ale pisalem dzis z ziomkami z Egiptu i Chin i tam to samo.

Fajne te polskie bundle; bez dodatkowych padów, headsetów, dysków ssd albo kamerek.

Opublikowano

Mogę odsprzedać zestaw z MM (PS5+GT7+Horizon) po oryginalnej cenie (3039; j**** scalperów), tylko odbiór osobisty w Warszawie (Ochota).

Sprzedaję, bo zanim potwierdzili mi zamówienie, udało mi się dostać podobny zestaw w kraju gdzie mieszkam, i łatwiej mi odebrać stamtąd niż przetransportować ten zestaw.

Oczywiście mogę tez go po prostu zwrócić, ale jeśli ktoś miał problem z dorwaniem PS5 to lepiej zeby od razu trafiło do tej osoby, sam się trochę namęczyłem żeby to znaleźć

Edit: nieaktualne

Edytowane przez aburb

Opublikowano
6 godzin temu, aburb napisał:

Mogę odsprzedać zestaw z MM (PS5+GT7+Horizon) po oryginalnej cenie (3039; j**** scalperów), tylko odbiór osobisty w Warszawie (Ochota).

Sprzedaję, bo zanim potwierdzili mi zamówienie, udało mi się dostać podobny zestaw w Szwajcarii gdzie mieszkam, i łatwiej mi odebrać stamtąd niż przetransportować ten zestaw.

Oczywiście mogę tez go po prostu zwrócić, ale jeśli ktoś miał problem z dorwaniem PS5 to lepiej zeby od razu trafiło do tej osoby, sam się trochę namęczyłem żeby to znaleźć

Wystaw na olx za 3100, znajdziesz w mig klienta, w pełni zadowolonego a i na flaszkę zostanie

Opublikowano

Od piątku nic się status nie zmienił w MM :rayos: ile czekaliscie na swoje?

Opublikowano
29 minut temu, Shen napisał:

Od piątku nic się status nie zmienił w MM :rayos: ile czekaliscie na swoje?

Ja dzisiaj odebrałem ten sam zestaw z MM co Ty zakupiłeś, zamawiałem w piątek ok południa. 

Opublikowano

We wtorek dzwonili że zamiast pada dają plusa a w środe przyszła konsola. Długo przyklepują zamówienie, ale jak już ruszy to idzie raz dwa

Opublikowano

Wziąłem kuriera, bo cos mi odbior w sklepie nie wyskakiwal, no nic, tv bedzie dzis, a na konsole musze poczekac.

Opublikowano

Również dorwałem zestaw z MM tydzień temu i w sumie nadal tej karty do PSNa w zamian za drugiego pada nie dostałem. Jestem jedyny? Mieli do końca zeszłego tygodnia wysyłać maila z kodem.

Opublikowano

To pewnie w środe bedzie. Nie jest zle, bo na granie i tak mam czas głównie w weekend.

Cytat

Historia przesyłki

Data Godzina Opis Oddział
2022-04-04 15:00:32 Zarejestrowano dane przesyłki, przesyłka jeszcze nienadana  

Opublikowano

Informacje z ppe 

PS5 siedem zestawów do kupienia 

Neonet 

Edytowane przez KT1978

Opublikowano

Tiaaaa.... Sklep znany z wystawiania tego, czego nie posiada i późniejszego anulowania zamówień - co może pójść nie tak? :philosoraptor:

Opublikowano
W dniu 4.04.2022 o 13:37, Majkel19 napisał:

Również dorwałem zestaw z MM tydzień temu i w sumie nadal tej karty do PSNa w zamian za drugiego pada nie dostałem. Jestem jedyny? Mieli do końca zeszłego tygodnia wysyłać maila z kodem.

Ja kod dostałem dopiero dzisiaj 

Opublikowano

Na szczęście w euro wszystko szybko i sprawnie. Pad, ps+ i gra dołożona po za pudłem, bez rozcinania. Także jak się tam pojawi coś to brać. No chyba, że zestaw do dupy i cena wygórowana.

Opublikowano

Jeden będzie chwalił dany sklep, super, polecam a drugi psioczyl, ostatni raz tam kupowałem, dno. Tak było jest i będzie, także nie ma się co na tym kolejny raz rozwodzić.

Opublikowano
W dniu 4.04.2022 o 13:37, Majkel19 napisał:

Ja także dzisiaj dopiero dostał kod na maila, także polecam sprawdzić 

Edytowane przez grabipl

Opublikowano
3 godziny temu, Wredny napisał:

Tiaaaa.... Sklep znany z wystawiania tego, czego nie posiada i późniejszego anulowania zamówień - co może pójść nie tak? :philosoraptor:

No ja zamówiłem i mam taki status zamowienia: 

Oczekiwanie na potwierdzenie terminu realizacji

;)