Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 916,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano

Pięknie się prezentuje jakość wykonania :) jest mniejsza, ładniejsza. Pad - czarny element bardziej matowy. Zapakowanie konsoli z jebnietymi instrukcjami obok to obraza :D 

IMG_4044.jpeg

IMG_4043.jpeg

IMG_4042.jpeg

IMG_4036.jpeg

IMG_4037.jpeg

IMG_4035.jpeg

IMG_4034.jpeg

IMG_4031.jpeg

Opublikowano

O widze że światło led teraz zapala się z drugiej strony w porównaniu do fata.

Opublikowano

Piszcie panowie jak cewunie. To może być gorący temat:kaz: 

Opublikowano

I jak wrażenia ? Komuś już udało się odpalić gierkę i zrobić jakieś małe porównanie ? :Aloy_run:

Opublikowano
Teraz, oFi napisał(a):

O widze że światło led teraz zapala się z drugiej strony w porównaniu do fata.

Zdecydowanie fajniej to wygląda bo od dołu leci

Teraz, Insane3d napisał(a):

I jak wrażenia ? Komuś już udało się odpalić gierkę i zrobić jakieś małe porównanie ? :Aloy_run:

Zapchałem na razie dysk :D i ściągania ciąg dalszy

1 minutę temu, LiŚciu napisał(a):

Piszcie panowie jak cewunie. To może być gorący temat:kaz: 

Cisza

2 minuty temu, dominalien napisał(a):

No wygląd bez napędu trzeba przyznać lepszy.

Zdecydowanie lepszy, smuklejszy

Opublikowano

Giereczki Panowie giereczki, czy Pro wypala gałki oczne czy tylko dziurę w portfelu ? :D

Opublikowano

Ktoś ma PRO i BG3 z save z 3 aktu to sprawdźcie proszę czy faktycznie tylko 3 fps więcej i dalej zacina w mieście :/

Opublikowano
19 godzin temu, pattro napisał(a):

Jako że branża w której prowadzę firmę pozwala mi mieć kontakt z różnymi sieciami to; 

MediaMarkt - zero problemu z dostępnością, PS5 Pro dostępne online z dostawą na jutro do sklepu, na piątek do domu. Jutro w wybranych sklepach pojawi się kilka sztuk na półkach. 

MediaExpert - zero problemu z dostępnością. Tylko online, małe szanse na dostępność w sklepie. 

RTV Euro AGD - zero problemu z dostępnością. Tylko online, na sklepach nie będzie. 

Stan na: 06.11, godzina 17:00

Napęd będzie dostępny niestety dalej w „chorej” cenie… może w połowie miesiąca coś się zmieni. Duża dostawa w drodze ale zapotrzebowanie także duże… Może wpadną zestawy z napędem ale jeszcze nie ma decyzji. :yes:

W zwiazku z czym pozwole sobie spytac. Udalo Ci sie zapreorderowac PS5 Pro w edycji 30 lecia (szarej) ?

Opublikowano

Najwięcej osób chwali Stellar Blade, że obraz wygląda niesamowicie ostro a wszystkie rozmycia zniknęły, działa przy 80 fps. Ogólnie większość opini na forach zagranicznych w grach po patchu jest takich, że PSSR robi różnicę i jest to technologia z potencjałem na wiele więcej w kolejnych aktualizacjach i grach. 

Opublikowano
1 godzinę temu, jar3czek napisał(a):

U mnie MediaExpert dopiero dzisiaj przyjął zamówienie do realizacji i stoi, więc testowane będzie pewnie dopiero po weekendzie :frog:  Co mnie podkusiło, żeby tym razem nie brać w MM.

A mi MM przywiozło 3 godziny temu.

Opublikowano
12 minut temu, Alpha Trion napisał(a):

A czym konkretnie ?

Performance tego sprzętu no i generalnie value/money

Opublikowano
1 minute ago, KOŁD said:

Performance tego sprzętu no i generalnie value/money

Jeszcze swojej nie kupiłeś, zgaduję :) , poczekajmy aż dziadki z forumka potestuja i się wypowiedzą z perspektywy typowego gracza a nie dziennikarza

Opublikowano

Moja niestety jest glosniejsza niz FAT na ktorej nawet cewki nie piszczaly, slyszalny jest pulsujacy pitch wentylatora, moze sie rozkreci

Dying light 2 - chyba nie ma patcha jeszcze pod pro bo zadnych zmian

Opublikowano

Sam myślałem przez sekundę nad zakupem ale jak obejrzałem parę filmików, to nie mógłbym sobie spojrzeć w lustro, popmując w sony kasę za takiego kupsztyla. + parę fpsów, albo mniej rozmazany obraz, za cenę nowej konsoly bez dysku? Panowie. Szanujmy się. Jak kręcimy bekę z pecetowców że upgrade'ują kompy co 2-3 lata, to jest beka. Jak nam Sony wciska nową konsolę... której benefity trzeba z lupą szukać, to jest OK? Przecież w większości z tych gier, z normalnej odległości, nie widać różnicy w graniu. Tragedia.

Opublikowano

Ja tylko Rebirth odpaliłem i jezu 60 klatek w końcu, bo ja na 30 grałem przez to gówniane rozmycie. No kolosalna różnica. GoW Ragnarok nie ma pacza chyba go nie widzę róznicy... A chciałem to dokończyć. Reszta potem do zerknięcia.