Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Świnta idom mają wyjebane, ostatnio też ktoś wrzucał karton z media expert i taki sam casus. W ogóle miało przyjść w poniedziałek, nie było mnie w domu i przekierowałem do punktu, coś im nie pykło bo i tak przyjechał kurier wczoraj, już myślałem że im zaginęło. Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez Chewie
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Plomby raczej tak łatwo nie puszczają mi wyślij tak, że pudełko latało po kartonie i były całe chociaż samo pudełko się uszkodziło.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Zamówień w czarny piątek dużo to pewnie pakowali byle jak. Edytowane 15 godzin temu15 godz. przez Dragon13
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Co jak co, ale konsola rzecz święta i z wysyłką to bym nigdy żadnej nie kupił. Odbiór w markecie i jak coś nie halo to od razu zwrotka.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. no bo na markecie ją składali po części na zapleczu, wiedząc że wielki jimmy nadchodzi odebrać
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. nie, po prostu z fabryki do magazynów i z magazynu do marketu jedzie to w cywilizowanych warunkach tak jak reszta sprzętu na półkę. Ale jak wolicie żeby wam Krysia na nocce wjebała w pseudokartonik, a potem Sasza z DHL wyciągnął to z dupy pod domem w stanie jak wyżej to luzik
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Niestety w przypadku RTV euro przy tej najkorzystniejszej opcji z ratami nie możemy zamówić do sklepu
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Bez przesady. A magazynierzy i kurierzy na pewno uważają na sprzęt, bo gdy wpada reklamacja od klienta do sklepu ze coś się uszkodziło podczas transportu to sklep od razu ściga przewoźnika, przewoźnik sprawdza który pracownik dostarczał przesyłkę i pewnie obcina premie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zanim paczki trafą do kuriera to są jeszcze sortownie w firmach przewozowych a tam najwięcej dochodzi do uszkodzeń. Później tirem jadą paczki do magazynu docelowego i tam kolejny sort na rejony w danym mieście - tutaj kolejny raz paczki dostają po tyłku.