Opublikowano sobota o 15:512 dni Świnta idom mają wyjebane, ostatnio też ktoś wrzucał karton z media expert i taki sam casus. W ogóle miało przyjść w poniedziałek, nie było mnie w domu i przekierowałem do punktu, coś im nie pykło bo i tak przyjechał kurier wczoraj, już myślałem że im zaginęło. Edytowane sobota o 15:552 dni przez Chewie
Opublikowano sobota o 16:442 dni Plomby raczej tak łatwo nie puszczają mi wyślij tak, że pudełko latało po kartonie i były całe chociaż samo pudełko się uszkodziło.
Opublikowano sobota o 18:331 dzień Zamówień w czarny piątek dużo to pewnie pakowali byle jak. Edytowane sobota o 18:341 dzień przez Dragon13
Opublikowano sobota o 18:461 dzień Co jak co, ale konsola rzecz święta i z wysyłką to bym nigdy żadnej nie kupił. Odbiór w markecie i jak coś nie halo to od razu zwrotka.
Opublikowano sobota o 19:241 dzień no bo na markecie ją składali po części na zapleczu, wiedząc że wielki jimmy nadchodzi odebrać
Opublikowano sobota o 20:131 dzień nie, po prostu z fabryki do magazynów i z magazynu do marketu jedzie to w cywilizowanych warunkach tak jak reszta sprzętu na półkę. Ale jak wolicie żeby wam Krysia na nocce wjebała w pseudokartonik, a potem Sasza z DHL wyciągnął to z dupy pod domem w stanie jak wyżej to luzik
Opublikowano sobota o 20:351 dzień Niestety w przypadku RTV euro przy tej najkorzystniejszej opcji z ratami nie możemy zamówić do sklepu
Opublikowano sobota o 20:441 dzień Bez przesady. A magazynierzy i kurierzy na pewno uważają na sprzęt, bo gdy wpada reklamacja od klienta do sklepu ze coś się uszkodziło podczas transportu to sklep od razu ściga przewoźnika, przewoźnik sprawdza który pracownik dostarczał przesyłkę i pewnie obcina premie.
Opublikowano wczoraj o 07:29 1 dzień Zanim paczki trafą do kuriera to są jeszcze sortownie w firmach przewozowych a tam najwięcej dochodzi do uszkodzeń. Później tirem jadą paczki do magazynu docelowego i tam kolejny sort na rejony w danym mieście - tutaj kolejny raz paczki dostają po tyłku.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ciagle sa te konsole w marketach po 3k, mowicie ze to scam bo towaru nie ma?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Podobno tylko tym którzy najbardziej chcieli kupić to nie zrealizowali :ofi:
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Najbardziej to chyba złe określenie. Właśnie czekam na świeżą dostawę gierek na PS3 także prosiak sobie jeszcze poczeka
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie wierze że kupiłeś konsole z wysyłką a nie poleciałeś po nią do fabryki w Kyoto jak jimmy8 zero szacunku
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 15 minut temu, BRY@N napisał(a):Jak widać można normalnie konsole spakować żeby nie latałaJakoś podobnie miałem zapakowane na premierach, szkoda tylko że w środku dalej wiocha.Przy PS6 raczej nic się nie zmieni.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 33 minuty temu, BRY@N napisał(a):Jak widać można normalnie konsole spakować żeby nie latałaCzasem nie dostałeś kartonu w którym Sony fabrycznie pakuje po 2 konsole?Bo jeśli tak to ta druga musi być spakowana w jakiś ciulowy karton grubości 2mm
Opublikowano 49 minut temu49 min Ja wlasnie odebrałem ps5 pro z paczkomatu. Plomby nie były zerwane i karton nie był uszkodzony. Powiem tak jeśli ktos mówi ze te plomby mogą same z siebie puścić to ma rację. Tu wystarczy lekko palcem docisnąć i plomba puszcza.
Opublikowano 38 minut temu38 min 1 godzinę temu, Patapon napisał(a):Czasem nie dostałeś kartonu w którym Sony fabrycznie pakuje po 2 konsole?Bo jeśli tak to ta druga musi być spakowana w jakiś ciulowy karton grubości 2mm Wniosek trzeba kupować po 2 sztuki Sprzedaż nie dziwi bo piekło zamarzło i sam kupiłem jako pececiarz-xboxiarz, w przyszłym roku spodziewam się patologi cenowej no i będzie szajba na gta
Opublikowano 22 minuty temu22 min W zasadzie to jest ciekawe, że taki szał nagle się odpalił na wyrób kinectopodobny (w sprzedaży chyba już od roku) do tego stopnia, że w Stanach od dwóch tygodni konkuruje z PS5 i S2, o biciu na łeb XSX/S nie wspominając xdZ drugiej strony sam Kinect był świetną opcją dla dzieciaków.
Opublikowano 19 minut temu19 min Za rok PS5 skończy 6 lat i powinniśmy już zobaczyć zapowiedź następcy ale przez GTA i chore ceny chyba poczekamy sobie z tym do 2027 roku.
Opublikowano 17 minut temu17 min 4 minuty temu, Antihero_ napisał(a):W zasadzie to jest ciekawe, że taki szał nagle się odpalił na wyrób kinectopodobny (w sprzedaży chyba już od roku) do tego stopnia, że w Stanach od dwóch tygodni konkuruje z PS5 i S2, o biciu na łeb XSX/S nie wspominając xdZ drugiej strony sam Kinect był świetną opcją dla dzieciaków.Z tym Nexem na 3cim miejscu to jest dobra beka xD."The new big three everyonePlaystation, Nintendo, and the NEX Playground"
Opublikowano 9 minut temu9 min Nie wiem nawet co to jest, a i tak pobiło Xboksa. Heh. Edytowane 9 minut temu9 min przez DarkStar