Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
59 minut temu, messer88 napisał:

@YETI złapałeś jakiś zestaw?

Tak, przed momentem, niby termin wysyłki dopiero od 28.03, ale zobaczymy.

https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-ps5-horizon-forbidden-west-uncharted-legacy-of-thieves-3m-ps-plus

15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ciekawe ile osób zginie dzisiaj w walce to ten dostępny kilka razy w miesiącu towar deficytowy? :(

poprawione

Poczytajcie sobie komentarze na łowcach czy pepperach, to będziecie wiedzieć kiedy ostatni raz PS5 była dostępna dłużej niż 5min.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 842,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Tak, przed momentem, niby termin wysyłki dopiero od 28.03, ale zobaczymy.

https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-ps5-horizon-forbidden-west-uncharted-legacy-of-thieves-3m-ps-plus

poprawione

Poczytajcie sobie komentarze na łowcach czy pepperach, to będziecie wiedzieć kiedy ostatni raz PS5 była dostępna dłużej niż 5min.

Właśnie doszły 2 kolejne zestawy, polecam schować się w pubie na ten czas i udawać, że PS5 wciąż jest towarem deficytowym. :rotfl:

Opublikowano
27 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ciekawe ile osób zginie dzisiaj w walce to ten dostępny kilka razy w tygodniu towar deficytowy? :(

Gdyby wrzucili do sklepów to byłoby jak z kupnem cukru w Rosji. xD

Opublikowano
14 minut temu, YETI napisał:

Grudzień/styczeń wisiały po kilka dni zestawy czyli wtedy musiało być sporo konsol.

Opublikowano

Czyli dalej pizda z dostepnościa gołych konsol? Eldenek boży kusi.

Opublikowano
W dniu 22.03.2022 o 14:53, Paolo de Vesir napisał:

Ciekawe ile osób zginie dzisiaj w walce to ten dostępny kilka razy w tygodniu towar deficytowy? :(

Nie jest dostępny "kilka razy w tygodniu", a najwyżej raz na 2-3tygodnie i później pustki.

Sam czasem zaglądam na stronę euro z ciekawości i przez długi czas nie było nic.

Aktualnie jest już tylko jeden zestaw, za 3247zł, z Returnal, Moralesem i plusem na 3 miesiące - nawet spoko zestaw, choć w tej cenie to jeszcze dodatkowy pad tam powinien być 

Opublikowano
10 godzin temu, Shen napisał:

Czyli dalej pizda z dostepnościa gołych konsol? Eldenek boży kusi.

Odkąd wyszła ps5 poza preorderem golasa widziałem chyba dwa razy, raz w empiku i gdzieś jeszcze więc raczej nie będzie.

Opublikowano

Miałem ziomka co czekał na golasa i jednak ostatnio też przytulił jakiś zestaw bo sam doszedł do wniosku, że już nie chce dłużej czekać.

Opublikowano

W ME nadal brak wysyłki, więc chyba tak jak podają na stronie, dopiero od 28.03 będą wysyłać konsole. Miałem nadzieję, że w weekend pogram :/

Opublikowano
19 minut temu, YETI napisał:

W ME nadal brak wysyłki, więc chyba tak jak podają na stronie, dopiero od 28.03 będą wysyłać konsole. Miałem nadzieję, że w weekend pogram :/

Będziesz mógł wstawić na prima aprilis, potrollować forumowiczów. :potter: 

ale gratuluję zakupu, serio <3

Opublikowano

Właśnie na taki zestaw czekałem, bo tylko tych dwóch exów Sony nie miałem okazji ograć przed sprzedażą. Zamówione, poleciał plus

Opublikowano

Bardzo dobra oferta, od razu zacząłem znajomkom polecać co czekają 5 lat na zniżkę 100 zl xd 

I koniecznie ten klub MM otworzcie, to -40zl.

Opublikowano
12 minut temu, _Red_ napisał:

I koniecznie ten klub MM otworzcie, to -40zl.

jak myślisz dlaczego jest ta cena 3039zł :reggie:

Opublikowano

Wiadomo. Nawet jak ktos juz ma, to nic nie stoi na przeszkodzie otworzyc specjalnie drugie konto na inny nr telefonu :nosacz:

Opublikowano

Śmieszne jest że do ps5, daja gry na ps4. Horizon updated free, ale za gt to trzeba sobie doliczyć 50 dych do ceny.

Opublikowano
55 minut temu, YETI napisał:

Dajcie znać kiedy wam wyślą z tego MM, bo ja nadal czekam :yao:

Bo zamówiłeś ze zyebanego Media Expert :reggie: