Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

Featured Replies

Opublikowano

Ostatnio preferuje kupić sobie 1 miesiąc GPU za 30zł jak wychodzi coś ciekawego i ograć w ciągu miesiąca niż ładować na zapas, większość gier ograłem przez pierwsze 3 lata posiadania Xboxa, tam cisnąłem grubo na załadowanym po kule GPU.

• Odpowiedzi 974
  • Wyświetleń 159,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ale tu nikt nie kupuje za pln xddd

• https://xbox.grykom.pl/   Myślę, że warto aby ta stronka, którą wykonał @grykom też się tu znalazła.

• Trochę to żenujące. Jakieś eneby, Węgry itd. Przecież 12 miesięcy Golda z legalnej dystrybucji to trochę ponad dwie bańki. Legalnie konwertuje się na UGP i mamy za ok 22kilka złotych miesiąc UGP . No

Opublikowano

Z tego co rozumuje to dla aktywnych jest teraz taki sam jak dla nieaktywnych 

Edytowane przez bartiz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ja tylko chciałem napisać żeby nie kupować na stronie o nazwie strefa kluczy , zapłaciłem za klucz a za to dostałem fejkowe konto na którym ktoś gra z sub na 1mc . Nic dodać nic ująć oszuści i tyle , dałem się naciąć to chociaż żeby inni nie ucierpieli dzięki:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zostały mi dwa kody na GP Core z Indii, by zrobić konwersję. Rozumiem, że mogę to wyjebać do kosza?

Opublikowano
9 godzin temu, Sedrak napisał(a):

Zostały mi dwa kody na GP Core z Indii, by zrobić konwersję. Rozumiem, że mogę to wyjebać do kosza?

Chętnie przyjmę :)

Opublikowano
19 hours ago, S_600 said:

Chętnie przyjmę 

Czyli jest patent, by działały, ale z drugiej strony ja mam GP do maja 2025 opłacone już, więc co będzie za rok to chuj wiec, w sumie mogę sprzedać 

Edytowane przez Sedrak

Opublikowano
25 minutes ago, Czoperrr said:

To jest Core

19 minutes ago, Assassins_78 said:

Czoper napisał, ale zapytam Core coś ci świta :) ?? 

Do konwersji i przedluzenia GPU :facepalm:

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
On 11/23/2024 at 2:05 PM, Aleks said:

Bez VPN gdzie najtaniej kupić 1-3 miesiące GPU? Jakieś kluczykownie? 

Kinguin, chyba po 30 zł jest Ultimate EU.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Dziś przedłużyłem przez VPN Indie. 217zł wyszło za (kody z eneby 2x 12msc CORE + 1msc GPU) przedłużenie do 28 lutego 2026 roku.

Oczywiście to jeszcze na pół bo konto dzielimy ze szwagrem :cebula:

Opublikowano
1 godzinę temu, bartiz napisał(a):

Dziś przedłużyłem przez VPN Indie. 217zł wyszło za (kody z eneby 2x 12msc CORE + 1msc GPU) przedłużenie do 28 lutego 2026 roku.

Oczywiście to jeszcze na pół bo konto dzielimy ze szwagrem :cebula:

czekaj, wystarczy wziąć 1 miesiąc ultimate, żeby zamieniło ten 2-letni core na ultimate?

Opublikowano
42 minuty temu, Kosmos napisał(a):

czekaj, wystarczy wziąć 1 miesiąc ultimate, żeby zamieniło ten 2-letni core na ultimate?

przy nieaktywnej subskrypcji jest przelicznik 2:1 czyli za 2 lata dostajesz rok ultimate, plus wpadły mi jakieś dodatkowe miesiące za włączenie cyklicznego odnawiania

Opublikowano

Zawsze tak było, choć konwersja jest coraz droższa, kiedyś 1:1, potem 3:2 teraz 2:1. Tu oficjalnie i niezbyt jasno: https://support.xbox.com/pl-pl/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-game-pass-conversions - brakuje dopisku, że *nie można mieć nic aktywnego bo inaczej 12 mies daje 114 dni. *no w zasadzie Core jest wtedy aktywny do czasu konwersji.

Skoro dostałeś aż 14 miesięcy (o 0,5 więcej niż w poradniku) to oznacza, że pewnie załapałeś się na 2 darmowe miesiące za cykliczne (ja kiedyś też, potem już 0). 26:2+1=14. Microsoft nam się odwdzięczy robiąc więcej gier po Indyjsku.