Jump to content

Xbox Game Pass - Jak kupić NAJTANIEJ?

MYSZa7

Recommended Posts

3 minuty temu, Aleks napisał:

Czy przy tej cebuli Gold -> GPU jest istotne czy daną usługę wykupują przez podpiętą kartę, czy kodem aktywacyjnym (gift card)?

Nie, ważne, żebyś kupił GPU na tym samym koncie gdzie masz Golda, a forma zakupu nie ma znaczenia. 

6 minut temu, Moldar napisał:

Aby kupić kolejny rok ea play trzeba mieć zdrapkę?

Tez nie, możesz PayPalem, kartą albo zdrapką.

• Upvote 1

Robiłem ostatnim sposobem z łowców gier https://lowcygier.pl/polecane/promocje-na-xbox-game-pass-4-miesiace-za-1293-zl-6-miesiecy-za-4609-zl-17-miesiecy-za-18834-zl/?fbclid=IwAR2o0G8_L__pg8PKeW95frInR4eMYTRExdTJk4qlJoQmWyap12eHMYknpYk

Tylko, że 12 miesięcy golda skonwertowali mi tylko do 4 miesięcy gpu. Ostatecznie wyszło GPU do maja 2021 zamiast lutego 2022. Tak teraz jest czy to ja coś popsułem?

Edited by Kosmos
14 minut temu, Kosmos napisał:

Robiłem ostatnim sposobem z łowców gier https://lowcygier.pl/polecane/promocje-na-xbox-game-pass-4-miesiace-za-1293-zl-6-miesiecy-za-4609-zl-17-miesiecy-za-18834-zl/?fbclid=IwAR2o0G8_L__pg8PKeW95frInR4eMYTRExdTJk4qlJoQmWyap12eHMYknpYk

Tylko, że 12 miesięcy golda skonwertowali mi tylko do 4 miesięcy gpu. Ostatecznie wyszło GPU do maja 2021 zamiast lutego 2022. Tak teraz jest czy to ja coś popsułem?

Te debile na początku  podają odwrotny sposób.

NAJPIERW kupujesz Golda, a później aktywujesz GPU.

Edited by MYSZa7

Właśnie sposób podali po kolei. Problem był taki, że pierwszy raz wklepałem kod z xbox gold i w jakiś sposób mi nie wskoczył, a ja podjąłem już kolejne kroki. Potem się zdziwiłem, że coś krótko ten gamepass (bo tylko do stycznia 2021). Znowu wklepałem kod i już zadziałał, jednak gpu aktywowane zostało "tylko" do maja. Rozumiem, że już tego nie da się wydłużyć gdzieś w opcjach (zrobić następną konwersję), żeby faktycznie wyszło 17 miesięcy zmamiast 8 ;)

Edited by Kosmos
9 minut temu, Kosmos napisał:

Właśnie sposób podali po kolei. Problem był taki, że pierwszy raz wklepałem kod z xbox gold i w jakiś sposób mi nie wskoczył, a ja podjąłem już kolejne kroki. Potem się zdziwiłem, że coś krótko ten gamepass (bo tylko do stycznia 2021). Znowu wklepałem kod i już zadziałał, jednak gpu aktywowane zostało "tylko" do maja. Rozumiem, że już tego nie da się wydłużyć gdzieś w opcjach (zrobić następną konwersję), żeby faktycznie wyszło 17 miesięcy zmamiast 8 ;)

Musisz teraz działać metodą na EA Play, którą podałem.

• Upvote 1

Poradnik Full Ultimate:

https://www.pepper.pl/promocje/xbox-pc-game-pass-ultimate-gpu-15-miesiecy-za-ok-124-zl-prosze-czytac-opis-vpn-konto-pl-zostanwdomu-262407

- krok po kroku jak zrobic zakup po vpn'ie

- dzielenie konta na 2 osoby

- zakup nowego konta, a granie na starym

PS. Ja bralem 12 miesiecy Golda za 149zl z allegro. Byla zabawa z vpn'en us, ale bez zadnego problemu weszly 2 kodziki (info jak ktos nie chce kupowac na enebie, cdkeys itp)

Edited by bebbop