Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Pytanie. Jak sprawdzić stan baterii w Pulsach? Szukam, szukam i się doszukać nie mogę.

Ogarnięte.

Edytowane przez ginn

• Odpowiedzi 842
  • Wyświetleń 126,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To są słuchawki zamknięte. Jak zakładam na głowę swoje to od 7 lat żonie tłumaczę, że nic nie słyszę z zewnątrz a ta dalej gada...

• Pojawiły się Pulsy w sklepach, co prawda wciąż w wyższej cenie niż detaliczna ale teraz tylko o 50zł, i dziś mam do odbioru. Będę porównywał do starych Goldów i Siberia 800. Nie liczę na jakość dźwiek

Opublikowano

Czy SteelSeries 7p będą działać z XSX, tyle że bez tego Tempest 3D, czy w ogóle nie pójdą?

Czy Pulse 3D lub SteelSeries 7 pójdą z filmami nie przez konsolę, tylko z telewizora (nawet po kablu)?

Edytowane przez Durr

Opublikowano
19 godzin temu, Durr napisał:

Czy SteelSeries 7p będą działać z XSX, tyle że bez tego Tempest 3D, czy w ogóle nie pójdą?

Czy Pulse 3D lub SteelSeries 7 pójdą z filmami nie przez konsolę, tylko z telewizora (nawet po kablu)?

U mnie Pulse działają po podłączeniu dongla do TV, ale zastrzegam że mam TV Sony.

Opublikowano

Cześć Forumowicze,

przeczytałem cały wątek, ale rozwiązania nie znalazłem, więc proszę o pomoc.

Szukam słuchawek nausznych, bezprzewodowych, kompatybilnych  z PS5( w trybie bezprzewodowym), obsługujących dźwięk 3d, z mikrofonem w dowolnej formie (wbudowany lub na patyku), z wysokiej jakości materiałów, z naciskiem na wygodę (miękkie i duże słuchawki) do kwoty 500 pln. Biorę pod uwagę również opcję przewodową. 
Czy może ktoś polecić konkretne modele?

Pozdrawiam

Opublikowano

No przecież oficjalne słuchawki Sony - Pulse idealnie pasują do twoich wymagań:

Opublikowano

Tylko ta jakosc materialow... pewnie pojawia sie zamienniki nausznikow, bo te seryjne w hs 2.0 po ok 1,5 roku wygladaja slabo.

Opublikowano

Może masz na myśli tą pierwszą wersję gdzie szybko zużywała się warstwa ochronna na nausznikach? Ja mam te nowsze goldy i po 2 latach wyglądają jak nowe za to mam inne uwagi do nich :)

Opublikowano
4 godziny temu, gnom napisał:

Tak. Sztuczna skora zlazi z palaka i nausznikow.

Ja zamówiłem skórzane zamienniki z ali za grosze i wyglądają jak nowe :)

Teraz dodatkowo mam te najnowsze więc stare są odłączone do TV lub PC :)

Opublikowano

Może ma ktoś jakiś godny do polecania uchwyt, zaczep aby słuchawki ( oryginalne do Sony ) w trakcie spoczynku jakoś ułożyć aby się nie walały po podłodze w trakcie ładowania ? Szukam i szukam i jakoś sam wybrać nie potrafię nic.

Opublikowano

Drukarka 3d i do dzieła:)

Sam teraz drukuję coś takiego:

IMG_20201228_205507.jpg

Opublikowano

Pytanie do posiadaczy oryginalnych zestawów słuchawkowych PS. W którym porcie macie wpięte adaptery, przód czy tył? Zauważyłem że adapter wpięty w tylnym porcie PS5 od 3D Pulse jest gorący, zastanawiam się czy nie wpłynie to na jego żywotność. 

Opublikowano

Ja mam podpięty z tyłu. Z tym, że nie sprawdzałem tego czy się grzeje. Myślę jednak, że temperatura jest dopuszczalna i nie wpłynie na żywotność tego adaptera. Tam znowu nie ma jakiś bardzo wysokich stopni.

Opublikowano
  • Autor

W przednim porcie który jest raczej do tego przeznaczony czyli ładowanie i adapter od słuchawek. Po co sobie zajmować szybki port z tyłu.

Opublikowano

Ja mam adapter z tyłu na stałe, bo z przodu ładuje pada. Przynajmniej do momentu, kiedy nie kupie stacji ładującej.

Opublikowano
  • Autor

Przecież to normalne że z tyłu będzie się nagrzewał jak tamtędy oddawane jest ciepłe powietrze z konsoli.

Debilizmem jest też to że w pudełku z konsola jest kabel USBc-USBa zamiast USBc-USBc.

Opublikowano
1 godzinę temu, Figuś napisał:

Debilizmem jest też to że w pudełku z konsola jest kabel USBc-USBa zamiast USBc-USBc.

Całe szczęście, bo wtedy bym nie mógł używać przedłużacza, który mam od czasów PS3 :)

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Square napisał:

Całe szczęście, bo wtedy bym nie mógł używać przedłużacza, który mam od czasów PS3 :)

ło tam, wydałbyś 15zł i starczyłby do PS7 ;)

Opublikowano
  • Autor

Wypraszam sobie, do padzików prawilnie kupiona stacja ładująca. No i ciężko rozładować pada jak gra nie wspiera w pełni nowych ficzerów tak jak Astro Bot.

Opublikowano

Ja mam podłączony z przodu adapter Creative BT-W3 bezpośrednio pod USB-C i zauważyłem, że czasem się wyłącza po jakiejś chwili albo nie zawsze uruchamia z konsolą... Po wpięciu pod USB-A, za pomocą załączonej przejściówki, nie ma tego problemu.

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka