Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Parowanie tych słuchawek to męka :/ Na bluetooth się nie łączą. Robię wszystko wg instrukcji. Ciągle te niebieskie diody migają. Próbowałem 2.4GHz. Migają na zielono a jak wyjmę z etui to się wyłączają mad Nawet jak łączę z aplikacją na telefonie to wykrywa je, ale potem zrywa połączenie. Nie wiem, może ustawienia fabryczne pomogą. Zrobiłem wcześniej aktualizacje. Podłączałem na PS5 (na pudełku jest oznaczenie że kompatybilne z PS5/czarne). Albo coś robię źle, albo te słuchawki są zjebane.

Wcześniej jakimś "cudem" udało mi się połączyć. Teraz robię wg porad w google i nic nie działa :/

Edytowane przez Alastor84

• Odpowiedzi 834
  • Wyświetleń 121,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To są słuchawki zamknięte. Jak zakładam na głowę swoje to od 7 lat żonie tłumaczę, że nic nie słyszę z zewnątrz a ta dalej gada...

• Pojawiły się Pulsy w sklepach, co prawda wciąż w wyższej cenie niż detaliczna ale teraz tylko o 50zł, i dziś mam do odbioru. Będę porównywał do starych Goldów i Siberia 800. Nie liczę na jakość dźwiek

Opublikowano

To faktycznie wkurzająca sytuacja. Ja wpiąłem nadajnik z tyłu konsoli i nie miałem zadnych problemów, wszystko śmiga a przez bluetooth połaczyłem z telefonem żeby ustawienia czy presety zmieniać i jest to mega wygodne bo jakoś na samych słuchawkach tak małych bez fizycznych przycisków to niezbyt komfortowe jest. Obydwa połaczenia mogą działać jednocześnie. Może faktycznie trafiła ci się wadliwa sztuka.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam steelseries arctis 7x+ i jak podepne dongla do usb konsoli to dźwięk jest odrazu przekierowywyany na słuchawki, mimo iż te są wyłączone. Z xsx przy wpiętym donglu dzwięk leci normalnie przez hdmi i przełącza na słuchawki dopiero w momencie ich włączenia. Da się tak samo zrobić na ps5 w jakichś ustawieniach czy muszę za każdym razem wypinać dongla jeśli chce grać na głośnikach?

Opublikowano

Dziwne. Ja mam Audeze Penrose w wersji Xbox (czyli takie z togglem Xbox/PC, gdzie trybu PC używa się również do PS5) i tego dongla mam wpiętego cały czas, ale jak nie używam słuchawek, to sobie tylko mruga diodą, a dźwięk leci normalnie po HDMI.

Opublikowano
28 minut temu, DarkStar napisał(a):

Dziwne. Ja mam Audeze Penrose w wersji Xbox (czyli takie z togglem Xbox/PC, gdzie trybu PC używa się również do PS5) i tego dongla mam wpiętego cały czas, ale jak nie używam słuchawek, to sobie tylko mruga diodą, a dźwięk leci normalnie po HDMI.

Rozumiem, że nic nie musiałeś grzebać w opcjach?

Godzinę temu, WisnieR napisał(a):

Nie. Tak działają tylko słuchawki Sony na Playstation.

Ehhh jeżeli tak, to mega uciążliwe to będzie i boję się o uszkodzenie gniazda usb w konsoli lub w przedłużce którą mam w komplecie.

Opublikowano
7 minut temu, Symeon_88 napisał(a):

Rozumiem, że nic nie musiałeś grzebać w opcjach?

Ehhh jeżeli tak, to mega uciążliwe to będzie i boję się o uszkodzenie gniazda usb w konsoli lub w przedłużce którą mam w komplecie.

Wyłącz w ustawieniach dźwięku automatycznie przełączanie źródła dźwięku to będziesz miał domyślnie HDMI, a jak będziesz chciał przełączyć na słuchawki to wybierzesz sobie słuchawki i na odwrót. Nic nie musisz wkładać i wyciągać.

Edytowane przez WisnieR

Opublikowano

Mam steelseries i nie ma problemu. Wpięty dong do konsoli i automatycznie przełącza na słuchawki. Musisz to zmienić w opcjach konsoli. Jak dasz automatycznie to jak tylko dong jest wpięty to pójdzie na słuchawki nawet jak są wyłączone. A jak akurat gram z głośników to zmieniam w opcjach.

Opublikowano
W dniu 27.06.2025 o 07:38, DarkStar napisał(a):

Podepnę się tutaj z moim pytaniem - długo je masz? Ja z moich byłem bardzo zadowolony do momenty gdy sam z siebie strzelił pałąk przytrzymujący prawą słuchawkę. Z tego co widzę na internetach te słuchawki tak mają i nie jestem odosobniony z tym problemem pechowiec

Opublikowano
2 godziny temu, Bielik napisał(a):

Podepnę się tutaj z moim pytaniem - długo je masz?

Od 2022, ale przestałem używać rok temu, bo się nabawiłem tinnitusa (szumy uszne) :( Zupełnie zrezygnowałem ze słuchawek do grania. Ponad dwa lata ich używałem.