Opublikowano 18 grudnia 202518 gru W dniu 3.10.2025 o 16:04, Paolo1986 napisał(a):Do tego są bardzo wygodne, podobnie jak pulsy 3d.>bardzo wygodne>jak pulsy 3dwybierz jedno
Opublikowano sobota o 19:541 dzień Panowie, czy będzie zauważalna różnica przesiadajac sie ze suchawek PS4 WIRELESS HEADSET Gold na Pulse 3d ?
Opublikowano sobota o 20:201 dzień 24 minuty temu, viscaelbarca napisał(a):Panowie, czy będzie zauważalna różnica przesiadajac sie ze suchawek PS4 WIRELESS HEADSET Gold na Pulse 3d ?Raczej minimalna. Do czasu jak nie podpiąłem daca to nie wiedziałem ze słuchawki mogą mieć taka moc i amplitudę dźwięków.
Opublikowano wczoraj o 09:34 1 dzień w sumie podlącze jeszcze sound blastera G3 pod HyperX Cloud Alpha S albo soundcore q35 , ewentualnie pod msi immerse gh50 wireless i jak bede różnica to będę gral na kablu :)
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 5 godzin temu, viscaelbarca napisał(a):w sumie podlącze jeszcze sound blastera G3 pod HyperX Cloud Alpha S albo soundcore q35 , ewentualnie pod msi immerse gh50 wireless i jak bede różnica to będę gral na kablu :)Niestety ale jak chcesz poczuć cała game dźwięków i mieć moc na mikrofonie to bez daca się nie da. Przerabiałem, nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. na szczęscie mikrofon nie używam a audiofilem nie jestem więc w sumie zostanę chyba przy tym co mam