Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Parowanie tych słuchawek to męka :/ Na bluetooth się nie łączą. Robię wszystko wg instrukcji. Ciągle te niebieskie diody migają. Próbowałem 2.4GHz. Migają na zielono a jak wyjmę z etui to się wyłączają mad Nawet jak łączę z aplikacją na telefonie to wykrywa je, ale potem zrywa połączenie. Nie wiem, może ustawienia fabryczne pomogą. Zrobiłem wcześniej aktualizacje. Podłączałem na PS5 (na pudełku jest oznaczenie że kompatybilne z PS5/czarne). Albo coś robię źle, albo te słuchawki są zjebane.

Wcześniej jakimś "cudem" udało mi się połączyć. Teraz robię wg porad w google i nic nie działa :/

Edytowane przez Alastor84

• Odpowiedzi 826
  • Wyświetleń 119 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To są słuchawki zamknięte. Jak zakładam na głowę swoje to od 7 lat żonie tłumaczę, że nic nie słyszę z zewnątrz a ta dalej gada...

• Pojawiły się Pulsy w sklepach, co prawda wciąż w wyższej cenie niż detaliczna ale teraz tylko o 50zł, i dziś mam do odbioru. Będę porównywał do starych Goldów i Siberia 800. Nie liczę na jakość dźwiek

Opublikowano

To faktycznie wkurzająca sytuacja. Ja wpiąłem nadajnik z tyłu konsoli i nie miałem zadnych problemów, wszystko śmiga a przez bluetooth połaczyłem z telefonem żeby ustawienia czy presety zmieniać i jest to mega wygodne bo jakoś na samych słuchawkach tak małych bez fizycznych przycisków to niezbyt komfortowe jest. Obydwa połaczenia mogą działać jednocześnie. Może faktycznie trafiła ci się wadliwa sztuka.