Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pytanie. Jak sprawdzić stan baterii w Pulsach? Szukam, szukam i się doszukać nie mogę.

Ogarnięte.

Edytowane przez ginn

• Odpowiedzi 815
  • Wyświetleń 115,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To są słuchawki zamknięte. Jak zakładam na głowę swoje to od 7 lat żonie tłumaczę, że nic nie słyszę z zewnątrz a ta dalej gada...

• Pojawiły się Pulsy w sklepach, co prawda wciąż w wyższej cenie niż detaliczna ale teraz tylko o 50zł, i dziś mam do odbioru. Będę porównywał do starych Goldów i Siberia 800. Nie liczę na jakość dźwiek

Opublikowano

Czy SteelSeries 7p będą działać z XSX, tyle że bez tego Tempest 3D, czy w ogóle nie pójdą?

Czy Pulse 3D lub SteelSeries 7 pójdą z filmami nie przez konsolę, tylko z telewizora (nawet po kablu)?

Edytowane przez Durr

Opublikowano
19 godzin temu, Durr napisał:

Czy SteelSeries 7p będą działać z XSX, tyle że bez tego Tempest 3D, czy w ogóle nie pójdą?

Czy Pulse 3D lub SteelSeries 7 pójdą z filmami nie przez konsolę, tylko z telewizora (nawet po kablu)?

U mnie Pulse działają po podłączeniu dongla do TV, ale zastrzegam że mam TV Sony.

Opublikowano

Cześć Forumowicze,

przeczytałem cały wątek, ale rozwiązania nie znalazłem, więc proszę o pomoc.

Szukam słuchawek nausznych, bezprzewodowych, kompatybilnych  z PS5( w trybie bezprzewodowym), obsługujących dźwięk 3d, z mikrofonem w dowolnej formie (wbudowany lub na patyku), z wysokiej jakości materiałów, z naciskiem na wygodę (miękkie i duże słuchawki) do kwoty 500 pln. Biorę pod uwagę również opcję przewodową. 
Czy może ktoś polecić konkretne modele?

Pozdrawiam

Opublikowano

No przecież oficjalne słuchawki Sony - Pulse idealnie pasują do twoich wymagań:

Opublikowano

Tylko ta jakosc materialow... pewnie pojawia sie zamienniki nausznikow, bo te seryjne w hs 2.0 po ok 1,5 roku wygladaja slabo.

Opublikowano

Może masz na myśli tą pierwszą wersję gdzie szybko zużywała się warstwa ochronna na nausznikach? Ja mam te nowsze goldy i po 2 latach wyglądają jak nowe za to mam inne uwagi do nich :)

Opublikowano
4 godziny temu, gnom napisał:

Tak. Sztuczna skora zlazi z palaka i nausznikow.

Ja zamówiłem skórzane zamienniki z ali za grosze i wyglądają jak nowe :)

Teraz dodatkowo mam te najnowsze więc stare są odłączone do TV lub PC :)

Opublikowano

Może ma ktoś jakiś godny do polecania uchwyt, zaczep aby słuchawki ( oryginalne do Sony ) w trakcie spoczynku jakoś ułożyć aby się nie walały po podłodze w trakcie ładowania ? Szukam i szukam i jakoś sam wybrać nie potrafię nic.

Opublikowano

Drukarka 3d i do dzieła:)

Sam teraz drukuję coś takiego:

IMG_20201228_205507.jpg

Opublikowano

Pytanie do posiadaczy oryginalnych zestawów słuchawkowych PS. W którym porcie macie wpięte adaptery, przód czy tył? Zauważyłem że adapter wpięty w tylnym porcie PS5 od 3D Pulse jest gorący, zastanawiam się czy nie wpłynie to na jego żywotność. 

Opublikowano

Ja mam podpięty z tyłu. Z tym, że nie sprawdzałem tego czy się grzeje. Myślę jednak, że temperatura jest dopuszczalna i nie wpłynie na żywotność tego adaptera. Tam znowu nie ma jakiś bardzo wysokich stopni.

Opublikowano
  • Autor

W przednim porcie który jest raczej do tego przeznaczony czyli ładowanie i adapter od słuchawek. Po co sobie zajmować szybki port z tyłu.

Opublikowano

Ja mam adapter z tyłu na stałe, bo z przodu ładuje pada. Przynajmniej do momentu, kiedy nie kupie stacji ładującej.

Opublikowano
  • Autor

Przecież to normalne że z tyłu będzie się nagrzewał jak tamtędy oddawane jest ciepłe powietrze z konsoli.

Debilizmem jest też to że w pudełku z konsola jest kabel USBc-USBa zamiast USBc-USBc.

Opublikowano
1 godzinę temu, Figuś napisał:

Debilizmem jest też to że w pudełku z konsola jest kabel USBc-USBa zamiast USBc-USBc.

Całe szczęście, bo wtedy bym nie mógł używać przedłużacza, który mam od czasów PS3 :)

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Square napisał:

Całe szczęście, bo wtedy bym nie mógł używać przedłużacza, który mam od czasów PS3 :)

ło tam, wydałbyś 15zł i starczyłby do PS7 ;)

Opublikowano
  • Autor

Wypraszam sobie, do padzików prawilnie kupiona stacja ładująca. No i ciężko rozładować pada jak gra nie wspiera w pełni nowych ficzerów tak jak Astro Bot.

Opublikowano

Ja mam podłączony z przodu adapter Creative BT-W3 bezpośrednio pod USB-C i zauważyłem, że czasem się wyłącza po jakiejś chwili albo nie zawsze uruchamia z konsolą... Po wpięciu pod USB-A, za pomocą załączonej przejściówki, nie ma tego problemu.

Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka