Opublikowano 22 stycznia 20251 r Nie ma to jak nie mieć konkurencji i wkładać ludziom do gardeł najdroższą wersje abo, którego nikt nie chce
Opublikowano 22 stycznia 20251 r Za premium wychodzi 410 zł na rok? Dobrze liczę? Może się skuszę, jak tylko wrócę z urlopu.
Opublikowano 22 stycznia 20251 r Akurat kończy mi się 1 lutego, to mam nadzieje promka zadziała dla "powracających".
Opublikowano 22 stycznia 20251 r Zadziała. Ja rok temu po skończeniu czekałem jakoś półtora miesiąca, w tym może sie uda wcześniej, ale chyba będzie trzeba popatrzeć za jakimiś kluczami, może się trafi okazja.
Opublikowano 22 stycznia 20251 r O której rusza ta promocja? Plusa nie mam id dawna a jak na razie ceny dalej te same.Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 stycznia 20251 r Niby od 11 miało być, ale na blogu PS jest tylko o Azji wzmianka? https://blog.playstation.com/2025/01/20/20240121-lny/
Opublikowano 28 stycznia 20251 r Jacyś chętni na forumowe jeżdżenie w tym tygodniu w hot pursuit? Jakby co to jestem codziennie wieczorem chętny na PARTY
Opublikowano 29 stycznia 20251 r https://blog.playstation.com/2025/01/29/playstation-plus-monthly-games-for-february-payday-3-high-on-life-pac-man-world-re-pac/ Wrzutki na PS4 też niby mają ograniczyć.
Opublikowano 29 stycznia 20251 r High on Life, w końcu to ogram, bo praktycznie nigdy na jakimś sensownym promo nie było.
Opublikowano 29 stycznia 20251 r Chyba trzeba pomyśleć nad przesiadką na PS5 ale jakoś szkoda mi sprzedawać prosiaka i jeszcze tyle gier na PS4 do zagrania. Jak żyć.
Opublikowano 29 stycznia 20251 r Przecież gro gier z PS4 działa lepiej na PS5, nie rozumiem dylematu.
Opublikowano 30 stycznia 20251 r 8 godzin temu, mugen napisał(a): Przecież gro gier z PS4 działa lepiej na PS5, nie rozumiem dylematu. Jako, że jestem boomer to trochę mnie wkurza co zrobili z PS5 jeśli chodzi o dysk (wiem, że wszystko się może wysypać) ale PS4 jest jakoś tak bardziej naprawialne niż PS5. Prawdopodobnie i tak w tym roku zmienię bo będzie to silniejsze ode mnie ale jakoś taki mam większy opór niż przy sprzedaży starszych konsol. Rozumiem, że online mogę wtedy grać z ludźmi, którzy mają PS4?
Opublikowano 30 stycznia 20251 r Tak, to jedno i to samo. Nie wiem czy obecnie jest jakaś gra, która ma oddzielnie online na PS4 i PS5.
Opublikowano 30 stycznia 20251 r Autor znajdzie się parę crossgenowych multików, np. batllefield ostatni ma osobne multi dla ps4 i ps5
Opublikowano 30 stycznia 20251 r Nie spodziewałem się. No i działa to w dwie strony. Ogólnie nie wyobrażam sobie siedzieć dalej na PS4, chyba że ma się jeszcze inny obecny sprzęt.
Opublikowano 30 stycznia 20251 r Wcześniej nie miałem jakiegoś ciśnienia na taką zmianę ale wychodzi co raz więcej gier w które chciał bym zagrać i przesiadka mocno kusi.
Opublikowano 5 lutego 20251 r Nie było w kolekcji? Jak nadrobiłbyś to bierz używkę i po weekendzie puścisz dalej.
Opublikowano 6 lutego 20251 r 21 hours ago, Square said: Nie było w kolekcji? Jak nadrobiłbyś to bierz używkę i po weekendzie puścisz dalej. Nie wiem, PS5 kupiłem dopiero w listopadzie, plusa nie miałem od 2016 roku