Opublikowano 15 stycznia 20251 r Darmowy i wymasterowania może nawet i kilkanaście godzin, zależy na jakim poziomie grasz i jak bardzo chcesz czyścić.
Opublikowano 15 stycznia 20251 r Może w końcu wrócę przed TV, bo ostatnio tylko PC i Balatro na zmianę z Delta Force. W tej cenie abonamentu gry Sony powinny być po max roku od premiery. Lepiej późno niż wcale
Opublikowano 15 stycznia 20251 r Gaiden spoko bo w pudełku trzeba szukac importu z Azji. Przeszedlem, ale jeszcze chętnie pochodzę po mieście jako agent.
Opublikowano 15 stycznia 20251 r Medievil 2 pewnie z trofeami, jak pierwsza odslona. Chetnie sie walnie szybka platynke.
Opublikowano 16 stycznia 20251 r . .na wstępie pragnę zrugać Sony, że w 2025 człowiek nie moze sensownie zgrać sejwów... a teraz pytanie, jeżeli "pożyczę" konto z plusem od kumpla i zaloguje na swojej konsoli, czy będę miał mozliwosc przeniesienia sejów na swoim głównym koncie?
Opublikowano 16 stycznia 20251 r Do chmury możesz zrzucać tylko jak masz aktywnego plusa. Pozostaje USB
Opublikowano 16 stycznia 20251 r 25 minut temu, BRY@N napisał(a): Do chmury możesz zrzucać tylko jak masz aktywnego plusa. Pozostaje USB ale usb nie dziala na gry z ps5, przynajmniej tak wyczytalem. Czyli fakt posiadania na konsoli konta z plusem nie daje "korzysci z plusa" innym kontom na tej samej konsoli?
Opublikowano 16 stycznia 20251 r Korzyść jest taka że możesz grać w gry z plusa na innych kontach. Edit Niby można robić kopię na USB gier z PS5 ale robisz kopię wszystkich zapisów. Jakoś trzeba ludzi do plusa „przekonać” Edytowane 16 stycznia 20251 r przez BRY@N
Opublikowano 16 stycznia 20251 r No z kopiowaniem zapisów jest mega słaba sprawa. Sąsiad dwa razy w roku aktywuje plusa tylko żeby savy ściągnęło do chmury. Wiadomo, że nie jest to idealne rozwiązanie, ale zawsze coś tam uratuje jak się coś z konsolą wysypie.
Opublikowano 19 stycznia 20251 r 14 hours ago, triboy said: Tak. Wpadają normalnie. Odpaliłem Resistance 2 i nie było, a ta gra chyba miała już trofea?
Opublikowano 19 stycznia 20251 r Hmm. Mi wpadły. Grałem na ps5. Tak sprawdziłem i w każdej grze wbijało trofiki. Edytowane 19 stycznia 20251 r przez triboy
Opublikowano 19 stycznia 20251 r W tych grach, które mają trofea normalnie wpadają, ale trzeba synchronizować tak jak za czasów PS3 i PSVita żeby były potem widoczne online na koncie.
Opublikowano 19 stycznia 20251 r 8 hours ago, Dante said: W tych grach, które mają trofea normalnie wpadają, ale trzeba synchronizować tak jak za czasów PS3 i PSVita żeby były potem widoczne online na koncie. 8 hours ago, triboy said: Hmm. Mi wpadły. Grałem na ps5. Tak sprawdziłem i w każdej grze wbijało trofiki. Faktycznie, macie rację, trzeba było wejść na profil i zakładkę Trofea.
Opublikowano 22 stycznia 20251 r Dziś wskakuje jakaś promka na plusa, ale nie wiem czy dla wszystkich czy tylko znów na podbitkę planu. Więc jak ktoś nie ma to warto rozważyć
Opublikowano 22 stycznia 20251 r Wiesz co logowałem się do siebie na konto i jak chce przedłużyć to pokazuje 520zł więc nie wiem może z poziomu konsoli sprawdzę za tyle to bym może przedłużył.
Opublikowano 22 stycznia 20251 r Też teraz sprawdzałem i nie mam także nie wiem jak oni te promocje przyznają
Opublikowano 22 stycznia 20251 r Dla aktywnych takie normalne promki, to jak widać kolejny raz, raczej nie mamy się już co spodziewać.
Opublikowano 22 stycznia 20251 r W tamtym roku w lutym była jakaś promka bo kupowałem to może i w tym coś rzucą.
Opublikowano 22 stycznia 20251 r Tak teraz doczytałem gdzieś, że dla nowych i powracających więc niech się walą. Może następnym razem się skuszę bo za miesiąc z hakiem mi się kończy.