Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 5 minut temu, Czoperrr napisał(a):Mogliby w końcu dać Silent Hill 1, może wypadłoby mi za darmo do pobrania bo kupiłem kiedyś na PS3. Podobno z Residentami tak zrobili.Ze wszystkim tak zrobili, mi wpadly Residenty, Wild Arms i Bloody Omen.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Spoko. W tamtych czasach za grosze kupiłem właśnie SH, Vagrant Story i Parasite Eve 2. Także czekam.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 23 minutes ago, Shen said:Tylko gry od Sony mają trofea jesli chodzi o psx, od początku tak jest. Wbiłem platynę w Syphon Filter czy Legend of Dragoon, a takie Toy Story 2 które było jedną z pierwszych gier z szaraka w nowym plusie już nie miało.Później dodali trofea do Toy Story 2, tak że jest jakaś szansa że będą i do tekkena.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Eh do tekkena 2 nie dodali do dzis. Tak samo do tego RR4. Moze jak by wydawca byl inny, ale Namco z Capcom maja to w chuju raczej. Dino Crysis tez nie ma trofek z tego co wiem.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 18 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Ze wszystkim tak zrobili, mi wpadly Residenty, Wild Arms i Bloody Omen.W ogóle ja ostatnio odkryłem ten myk z kupowaniem za grosze gier z szaraka i PSP przez sklep PS3/Vita. Nie dość, że jest taniej to przez cross buy wpadają do biblioteki wszystkie wersje (Vita/PS3/PS4/PS5)
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 12 minutes ago, pawelgr5 said:Eh do tekkena 2 nie dodali do dzis. Tak samo do tego RR4. Moze jak by wydawca byl inny, ale Namco z Capcom maja to w chuju raczej. Dino Crysis tez nie ma trofek z tego co wiem.Szkoda, że nie jest to ujednolicone, ale może się kiedyś obudzą (albo wywęszą dodatkowy zarobek małym kosztem ) i te trofiki dodadzą.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 9 minutes ago, jimmy said:W ogóle ja ostatnio odkryłem ten myk z kupowaniem za grosze gier z szaraka i PSP przez sklep PS3/Vita. Nie dość, że jest taniej to przez cross buy wpadają do biblioteki wszystkie wersje (Vita/PS3/PS4/PS5) Da się jeszcze tak kupować? Masz gdzieś listę i cennik?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 5 minut temu, Czoperrr napisał(a):Da się jeszcze tak kupować? Masz gdzieś listę i cennik?Resident Evil 1, 2, 3 za 63 zł! Kupuj na PS3 at PlayStation Store | Pepper.pl
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 46 minut temu, karmaster napisał(a):Później dodali trofea do Toy Story 2, tak że jest jakaś szansa że będą i do tekkena.I co żeś opie narobił, teraz muszę przejść jeszcze raz.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 34 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Da się jeszcze tak kupować? Masz gdzieś listę i cennik?Tak, od kilku dni sobie lecę i uzupełniam bibliotekę. Lista od wojtasa jest najbardziej aktualna. Po zakupie dla pewności na moment pobieraj sobie wersje na PS4/PS5 żeby się tam wszystko dobrze odhaczyło w systemie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ej to dziala xD Dodalem kupionego jakis czas temu przez ps3 blood omena. Nie wiem po co no ale dodalem xDSzkoda ze nie dziala dla rozdawanych na poczatku plusa klasykow z ps1, ale to juz by bylo za dobrze dla nas a niedobrze dla sony.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. To powinien być obowiązek, że jak dodajesz gry z szaraka na ps store to dołączasz trofea. Przecież nie mają z tym jakoś dużo roboty. Że tym leniom z capcomu nie chciało się dodać trofików do trylogii residenta czy do dino crisisa to do dzisiaj mnie wkurvia ;/Niby pierdoła, ale na pewno fajna dodatkowa motywacja do ponownego zagrania
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak widać potrafią zrobić ninja update i dodać te trofea jak w przypadku Toy Story 2. Gdyby nie forumek to bym się pewnie nie dowiedział, bo ograłem krótko po wrzutce. Jakąś petycje trzeba zrobić do Capcom, to bym sobie zrobił platyny w RE 1-3 i Dino Crisis.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jest zabawne ze nerdy w piwnicy dodaja miliony trofek do staroci (retroachivements.com) a korpo standardowo nie da rady
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 hour ago, Pix said:To powinien być obowiązek, że jak dodajesz gry z szaraka na ps store to dołączasz trofea. Przecież nie mają z tym jakoś dużo roboty. Że tym leniom z capcomu nie chciało się dodać trofików do trylogii residenta czy do dino crisisa to do dzisiaj mnie wkurvia ;/Niby pierdoła, ale na pewno fajna dodatkowa motywacja do ponownego zagraniaNo dokładnie, bez trofeów nie widzę sensu by to znowu kupować skoro mam oryginały w pudełku na PSX albo emulatory z obsługą RetroAchievements gdzie już te gry zaliczyłem.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 18 minut temu, Czoperrr napisał(a):No dokładnie, bez trofeów nie widzę sensu by to znowu kupować skoro mam oryginały w pudełku na PSX albo emulatory z obsługą RetroAchievements gdzie już te gry zaliczyłem.Tym bardziej, że trofea wymuszają czasem fajne aktywności, które w zwyczajnym przejściu byś po prostu pominął. Do tego wielu ludzi prowadzi dziennik gracza przez trofea właśnie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 14 minutes ago, oFi said:Tym bardziej, że trofea wymuszają czasem fajne aktywności, które w zwyczajnym przejściu byś po prostu pominął. Do tego wielu ludzi prowadzi dziennik gracza przez trofea właśnie.Przyłapuje się na tym, że przechodząc RE2 albo RE3 po raz 2137 przechodzę go znów w sposób podobny do wcześniejszego starając się zdobyć najlepszy czas. Więc tak, masz rację, zapewne jakieś trofea zmotywowałyby mnie do zagrania w te gry w inny sposób.