Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano
15 godzin temu, Shen napisał(a):

Dlatego mam zsynchronizowany abonament z days of play, wiadomo, że promka zawsze bedzie pod koniec maja.

Czyli jak teraz wezmę plusa i skończy mi się pod koniec maja, to wtedy jako powracający, parę dni po wygaśnięciu abonamentu będę mógł skorzystać z promki?

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 336,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano
38 minut temu, ginn napisał(a):

Czyli jak teraz wezmę plusa i skończy mi się pod koniec maja, to wtedy jako powracający, parę dni po wygaśnięciu abonamentu będę mógł skorzystać z promki?

Tak ważne, żeby nie był aktywny w momencie zakupu.

Opublikowano
41 minut temu, BRY@N napisał(a):

Miało być zniżka 30% a ja mam 20% na essential ehh sony. Lepsze to niż nic.

Promka jest do xx%, najwieksza zniżka na Premium jedynie.

Na zwykłego te -20% to standard.

Opublikowano

Liczyłem na więcej ale plusik przynajmniej w miarę przystępnej cenie na rok, tym bardziej, ze będe w tym roku trochę po online giercował.

Można narzekać na ceny sony, ale z ciekawości sprawdziłem ile w najlepszej cenie kosztuje taki abonament za wowa - 155$ rocznie leo

Opublikowano

Miałem brać Extra, ale różnica do Premium to jedynie 32 zł i teraz nie wiem.

Opublikowano
6 minut temu, Square napisał(a):

Miałem brać Extra, ale różnica do Premium to jedynie 32 zł i teraz nie wiem.

Ja tylko premium zawsze, ale ja gram w gry z szaraka, wiec to już raczej osobiste preferencje. Skonczylem syphon filter, toy story, dino crisis, teraz legend of dragoon grane.

Sraka jeśli chodzi o promki na gry, nic z mojej listy w super przecenie, tylko plus wjedzie 3 czerwca.

Opublikowano

Ja wziąłem upgrade do Premium jakoś 3 miesiące temu i jedynie ograłem pierwsze God of War (ocenzurowana wersja) i zacząłem GoW 2 i Ratcheta UYA. No i sprawdziłem trial Wukonga, gdzie czekam teraz na promke.

Może coś tam odpalę w ciągu roku. Szkoda, że ta oferta filmów dla Plusowiczów też taka uboga.

Opublikowano

Wpadła promka na extra 390zł to uczciwa cena i tyle mogę zapłacić więc aktywowałem na rok. Myślałem też o premium ale w sumie w stare gierki nie gram w ogóle więc zostałem przy extra.

Opublikowano

Promka na plusa jest do 12.06? Abo kończy się u mnie 11.06 i nie wiem czy się załape. Teraz mam -33% na premium za te pozostałe 14 dni

Opublikowano
28 minut temu, BRY@N napisał(a):

W jakim sensie ocenzurowana?

W GoW 1 w wersji na NTSC spalało się żołnierza a w wersji PAL potworka/zombiaka, chyba o to chodzi.

Opublikowano

Tak, jest to wersja EU i w tej scenie jest całkiem inny odbiór. Na PS3 miałem kolekcje w wersji US specjalnie przez to.

Jeszcze w streamingu ograłem GoW Wstąpienie, i szkoda, że jest tam jedynie 720p w grach z Chlebaka.

Opublikowano

To days of play jest jakos losowe w kazdym roku ze potrzeba insidera zdradzajacego szczegoly czy dotyczy to promek na plusa? I co sie odje.balo ze giftcardy sa po 90zl a nie 85 teraz?

Opublikowano
7 minut temu, Mejm napisał(a):

I co sie odje.balo ze giftcardy sa po 90zl a nie 85 teraz?

days of play się odjebał, pisałem 3 tygodnie temu w temacie, żeby ładować, bo ceny pójdą w góre jak co roku

Opublikowano

Wczoraj albo przedwczoraj na instant gaming ładowałem po 86/87zł i to chyba było najtaniej co znalazłem.

Opublikowano

Dokładnie, trąbili nawet na łowcach, żeby ładować portfele, bo co roku na kluczykowniach ceny idą do góry podczas days of play.

Opublikowano

Ja w kwietniu nabiłem 9x 100 zł za łącznie 740, teraz to wiadomo, że drożej.

Opublikowano

Essential 236 notlikethis a w portfelu 240, nabite dawnymi promkami leo

Bedzie trzeba polowac na jakis dobry przelicznik przy zakupie na gifta 500zl.

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał(a):

Ja w kwietniu nabiłem 9x 100 zł za łącznie 740, teraz to wiadomo, że drożej.

Zaoszczędziłeś 17-18%.

Przykładowo kupując dzisiaj 650 za 566 wychodzi około 13-14% zniżki. Jak na gorący okres nadal nie jest źle.

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

Wiadomo, zawsze to taniej niż bezpośrednio w sklepie, ale te 5 zł na każdym doładowaniu 100 to może się uzbierać fajna zniżka.

Opublikowano
22 godziny temu, czeskimaster napisał(a):

Na kinguin jest promka z kodem. 650 zł za 566, zł (już z prowizją).

Aktualnie chyba najlepszy deal, dzięki!