Opublikowano 28 maja28 maj 15 godzin temu, Shen napisał(a):Dlatego mam zsynchronizowany abonament z days of play, wiadomo, że promka zawsze bedzie pod koniec maja.Czyli jak teraz wezmę plusa i skończy mi się pod koniec maja, to wtedy jako powracający, parę dni po wygaśnięciu abonamentu będę mógł skorzystać z promki?
Opublikowano 28 maja28 maj Miało być zniżka 30% a ja mam 20% na essential ehh sony. Lepsze to niż nic. Edytowane 28 maja28 maj przez BRY@N
Opublikowano 28 maja28 maj 38 minut temu, ginn napisał(a):Czyli jak teraz wezmę plusa i skończy mi się pod koniec maja, to wtedy jako powracający, parę dni po wygaśnięciu abonamentu będę mógł skorzystać z promki?Tak ważne, żeby nie był aktywny w momencie zakupu.
Opublikowano 28 maja28 maj 41 minut temu, BRY@N napisał(a):Miało być zniżka 30% a ja mam 20% na essential ehh sony. Lepsze to niż nic.Promka jest do xx%, najwieksza zniżka na Premium jedynie.Na zwykłego te -20% to standard.
Opublikowano 28 maja28 maj Liczyłem na więcej ale plusik przynajmniej w miarę przystępnej cenie na rok, tym bardziej, ze będe w tym roku trochę po online giercował.Można narzekać na ceny sony, ale z ciekawości sprawdziłem ile w najlepszej cenie kosztuje taki abonament za wowa - 155$ rocznie
Opublikowano 28 maja28 maj Miałem brać Extra, ale różnica do Premium to jedynie 32 zł i teraz nie wiem.
Opublikowano 28 maja28 maj 6 minut temu, Square napisał(a):Miałem brać Extra, ale różnica do Premium to jedynie 32 zł i teraz nie wiem.Ja tylko premium zawsze, ale ja gram w gry z szaraka, wiec to już raczej osobiste preferencje. Skonczylem syphon filter, toy story, dino crisis, teraz legend of dragoon grane.Sraka jeśli chodzi o promki na gry, nic z mojej listy w super przecenie, tylko plus wjedzie 3 czerwca.
Opublikowano 28 maja28 maj Ja wziąłem upgrade do Premium jakoś 3 miesiące temu i jedynie ograłem pierwsze God of War (ocenzurowana wersja) i zacząłem GoW 2 i Ratcheta UYA. No i sprawdziłem trial Wukonga, gdzie czekam teraz na promke.Może coś tam odpalę w ciągu roku. Szkoda, że ta oferta filmów dla Plusowiczów też taka uboga.
Opublikowano 28 maja28 maj 2 minuty temu, Square napisał(a):God of War (ocenzurowana wersja)W jakim sensie ocenzurowana?
Opublikowano 28 maja28 maj Wpadła promka na extra 390zł to uczciwa cena i tyle mogę zapłacić więc aktywowałem na rok. Myślałem też o premium ale w sumie w stare gierki nie gram w ogóle więc zostałem przy extra.
Opublikowano 28 maja28 maj Promka na plusa jest do 12.06? Abo kończy się u mnie 11.06 i nie wiem czy się załape. Teraz mam -33% na premium za te pozostałe 14 dni
Opublikowano 28 maja28 maj 28 minut temu, BRY@N napisał(a):W jakim sensie ocenzurowana?W GoW 1 w wersji na NTSC spalało się żołnierza a w wersji PAL potworka/zombiaka, chyba o to chodzi.
Opublikowano 28 maja28 maj Tak, jest to wersja EU i w tej scenie jest całkiem inny odbiór. Na PS3 miałem kolekcje w wersji US specjalnie przez to.Jeszcze w streamingu ograłem GoW Wstąpienie, i szkoda, że jest tam jedynie 720p w grach z Chlebaka.
Opublikowano 28 maja28 maj To days of play jest jakos losowe w kazdym roku ze potrzeba insidera zdradzajacego szczegoly czy dotyczy to promek na plusa? I co sie odje.balo ze giftcardy sa po 90zl a nie 85 teraz?
Opublikowano 28 maja28 maj 7 minut temu, Mejm napisał(a): I co sie odje.balo ze giftcardy sa po 90zl a nie 85 teraz?days of play się odjebał, pisałem 3 tygodnie temu w temacie, żeby ładować, bo ceny pójdą w góre jak co roku
Opublikowano 28 maja28 maj Wczoraj albo przedwczoraj na instant gaming ładowałem po 86/87zł i to chyba było najtaniej co znalazłem.
Opublikowano 28 maja28 maj Dokładnie, trąbili nawet na łowcach, żeby ładować portfele, bo co roku na kluczykowniach ceny idą do góry podczas days of play.
Opublikowano 28 maja28 maj Ja w kwietniu nabiłem 9x 100 zł za łącznie 740, teraz to wiadomo, że drożej.
Opublikowano 28 maja28 maj Essential 236 a w portfelu 240, nabite dawnymi promkami Bedzie trzeba polowac na jakis dobry przelicznik przy zakupie na gifta 500zl.
Opublikowano 28 maja28 maj Godzinę temu, Square napisał(a):Ja w kwietniu nabiłem 9x 100 zł za łącznie 740, teraz to wiadomo, że drożej.Zaoszczędziłeś 17-18%.Przykładowo kupując dzisiaj 650 za 566 wychodzi około 13-14% zniżki. Jak na gorący okres nadal nie jest źle. Edytowane 28 maja28 maj przez giger_andrus
Opublikowano 28 maja28 maj Wiadomo, zawsze to taniej niż bezpośrednio w sklepie, ale te 5 zł na każdym doładowaniu 100 to może się uzbierać fajna zniżka.
Opublikowano 28 maja28 maj 3 godziny temu, czeskimaster napisał(a):Na kinguin jest promka z kodem. 650 zł za 566, zł (już z prowizją).W lutym bylo za 509 https://lowcygier.pl/keyshopy/doladowanie-650-pln-do-playstation-store-za-50909-zl-w-eneba/
Opublikowano czwartek o 09:195 dni 22 godziny temu, czeskimaster napisał(a):Na kinguin jest promka z kodem. 650 zł za 566, zł (już z prowizją).Aktualnie chyba najlepszy deal, dzięki!