Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Paolo jak ukończy Returnal to nastapi catharsis i stanie się niebieskim. Będzie pisał na mowa historię swojego życia gracza. Zasmakował nektaru ( ps5 returnal) i na ten czar nie ma eliksiru.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Bo Ty byś się cieszył, że MFS wyszedłby na Plejkę. xdd Serio te Finale nikogo.

Na pewno bym się nie Nie cieszył. 

W ogólnym rozrachunku wolałbym mieć konsolę kompletną z jak największą ilością gierek.

Jeśli japany zaczną się wycofywać z klocka ze swoimi seriami to pamiętajcie że to nie tylko FF.

Opublikowano
35 minut temu, Jakim napisał:

Na pewno bym się nie Nie cieszył. 

W ogólnym rozrachunku wolałbym mieć konsolę kompletną z jak największą ilością gierek.

Jeśli japany zaczną się wycofywać z klocka ze swoimi seriami to pamiętajcie że to nie tylko FF.

Najważniejsze, że nie wycofają się twórcy najbardziej zamerykanizowani jak Capcom czy From. Jak znikną na klocku jRPGi to nikt nie będzie płakał. Tak jak nikt nie płacze przecież, że na PS5 nie ma rzadnego porządnego multiplayera, horroru, shootera czy racera od Sony. Każdemu wg. potrzeb i demografii.

Opublikowano

MP? Zaraz do tlou 2 będzie. Pozamiata

Racer? Zaraz gt7. PozMiata

Shooter? Mało to na rynku?

Horror? Nowe IP od Nd  horror w kosmosie.

Opublikowano
35 minut temu, Donatello1991 napisał:

Pozamiata

Chyba mi chodnik przed blokiem, bo na więcej to te "sztusy" nie stać raczej. Miotełka i jedziecie.

Opublikowano

Nie pierwszy raz. Przyzwyczaiłem się.

Konstruktywna krytyka pada dualsense musiała kogoś ruszyć.

Opublikowano

najlepsze to są te triggery czy co to za chiński badziew, do tej pory grałem tylko w 2 tytuły na sonce i w obu to zaraz wyłączyłem 

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

MP? Zaraz do tlou 2 będzie. Pozamiata

Racer? Zaraz gt7. PozMiata

Shooter? Mało to na rynku?

Horror? Nowe IP od Nd  horror w kosmosie.

No sorry, ale to zaraz to końcówca 2022, GT7 to relikt przeszłości, a to nowe IP od ND to istnieje w sferze fantazji klapów. :dynia: 

a z dobrych shooterów na rynku jest Eternal, Halo i Deathloop czyli w sumie wszystkie gry zielonych. MS ma na wyłączność kolejny gatunek.

Opublikowano

Klapy a w tym roku to w ogóle wychodzi jakiś ex AAA "only for PS5", czy dalej czekacie do 2024r? :dynia:

Opublikowano

po tych całych rewolucjach związanych z gamepass dalej wierzycie w mądrość przeciętnego gracza?

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał:

Duży plus dla xszrota. Porą nadrobić zaległości. Retrobox spełnia swoje zadanie. 

20220107_092729.jpg

Ale jak to, przecież sam twierdziłes że grasz w multiplatformy tylko na PS5?

Opublikowano

Święta, to robi się świąteczne prezenty, nikt nikomu w takim okresie nie życzy źle, albo wręcza x-guwno w prezencje.

Opublikowano

Takie gówno, że trzeba rozdawać, bo Xboxy to schodzą na pniu. Wiadomo, jedyna konsola z nowymi grami, GOTY. Crossgeny wydane na XSX piękniejsze niż exy PS5.

Dominacja na VGA, dominacja w topkach, dominacja w softwarze. DOMINACJA JAK ZA X360

MS? Najlepszy wydawca, w 2021 sam wyruchał Sony i Nintendo. :banderas:

Opublikowano

Yeti to nie był ten koleś który PS5 widział tylko na youtubie?

Opublikowano

Ten sam dokładnie, ale ostatnio kupił OLEDa LG zamiast przepłacać za gówno od Sony. Może im razem rozum weźmie górę i w końcu kupi XSX zamiast tkwić w poprzedniej generacji z PS5 na które od prawie roku Sony nie wydaje gier, a następny rok zapowiada się jeszcze biedniej (wiem, że trudno w to uwierzyć, ale tak jest!).

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

więc może i tym razem rozum weźmie górę i w końcu kupi XSX zamiast tkwić w poprzedniej generacji z PS5 na które od prawie roku Sony nie wydaje gier.

Ten na górze to nie ten koleś, co ma Nadkonsole 5 i ogrywa na niej najlepsze sztosy 2021, a gierki z x-guwna ogrywa na pc? Chłop w końcu poszedł po rozum do głowy.

Opublikowano

Boty gotowe chwycić za bazarowa podróbę pada i kaleczyć swoje dłonie.

20220106_202337.jpg

Opublikowano

2 minuty temu, YETI napisał:

Ten na górze to nie ten koleś, co ma Nadkosnole 5 i ogrywa na niej najlepsze sztosy 2021

A ty czemu nie masz tej "nadkonsoli 5"? Kolejny klap teoretyk.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
26 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Ale jak to, przecież sam twierdziłes że grasz w multiplatformy tylko na PS5?

Nowe multiplatformy. Starocie Gram na urządzeniu służącym do tego.

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

Ten na górze to nie ten koleś, co ma Nadkonsole 5 i ogrywa na niej najlepsze sztosy 2021.

Nie, to nie ja. Najlepsze sztosy 2021 tylko na Xboxie, nie dla psa kiełbasa i muszę męczyć się z PS5 bez gier. :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.